КАУФЛАНД - тема 50

• 67 789
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
На промоция ли е гелът на финиши ако да,  откога?
Не разгледа ли брошурата, дадена малко по-нагоре?

# 121
Нищо не сгледах от новата брошура. Ще отида само за лук и сини сливи, а какво ще взема вече е съвсем отделен въпрос.

# 122
Да ви кажа, че народът пак е измислил хитра техника за чушките в кофа. Simple Smile
Сега бях в нашия К, аз не купих, но гледах една баба как ги редеше. С дръжките нагоре, прави, така става устойчива пирамида, мушка всеки следващ ред чушки между тези от долния ред. Simple Smile Много впечатлена бях, колко са изобретателни някои хора.
Пъпеш купих, не е дегустиран още. Сирене Елена, корнишони, маслини Гръцка салата. Дано не са много солени, че имам спомени отпреди.

# 123
Скрит текст:
Някой има ли тези слушалки, дали са хубави? И дали се чува много звукът от другите?

Не са хубави и бързо издадоха багажа, че ги връщах преди време. А и са страшно неудобни, поне за моите уши.
Благодаря.
А дали могат да се връщат неща без да са счупени? И какъв е срока знаеш ли?

# 124
Следващата седмица ще има на 99 прахосмукачка на karcher, дали си заслужава? Някой има ли подобна?

# 125
  • Русе
Следващата седмица ще има на 99 прахосмукачка на karcher, дали си заслужава? Някой има ли подобна?
Имаме я от 2 години. Коментирали сме я тук и май нямаше недоволни.
Конкретно вкъщи я купихме, за да чистим пажини и паяци в навеса на село. В последствие я качихме на втория етаж( защото на първия имаме Зелмер, който много тежи и е трудно разнасянето по етажите) и там си остана. Лека и маневрена е. Добре засмуква боклуците. Няма.много приставки(само 2), но аз имам от стари прахосмукачки, които паснаха. Тази пролет правихме основен ремонт на етажа, свързан с къртене на мазилки, слагане на гипсокартон, шпакловане, шкурене. На ден по няколко пъти се почистваше с нея. Герой излезе Smile

# 126
Fsyyy, да. Те в повечето случаи не питат даже каква е причината за връщане, поне в моя филиал. За срок не мога да ти кажа, при мен си бяха още в гаранция. Но може да им пишеш на пощата, отговарят много бързо.

# 127
На нас ни трябва за 1-2 чистиния седмично на 3 килима. Не ни трябват приставки и тн. Просто да е по мощна.

# 128
  • Русе
На нас ни трябва за 1-2 чистиния седмично на 3 килима. Не ни трябват приставки и тн. Просто да е по мощна.
Вкъщи нямаме вече килими, но преди месец ходих да чистя с нея къщата на сестра ми, която живее в Германия, няколко дена преди да си дойдат за отпуската. Тяхната Делонги мултивак е по-голям "курник" дори от нашата Зелмер и предпочетох да си взема Керхера. В тях във всички стаи има килими. Добре се справи.

# 129
  • в сърцата на децата <3
Скрит текст:
Някой има ли тези слушалки, дали са хубави? И дали се чува много звукът от другите?

Не са хубави и бързо издадоха багажа, че ги връщах преди време. А и са страшно неудобни, поне за моите уши.
Благодаря.
А дали могат да се връщат неща без да са счупени? И какъв е срока знаеш ли?
90 дни от датата на закупуване е срока за връщане на РАБОТЕЩ уред, от който не сте доволни. Ако не работи не съм сигурна дали може да се върне или трябва рекламация преди това.

Да си кажа аз, че взех последния запечатан фраер, изглежда ПЪТИ по-добре от предишния, че даже и от изложените на Делимано. Колко добре работи ще видим, дезинфекцирах го, нагрях го да се измирише и му набодох едно пиле да видим. Най-голям зор ми е пилето на грил, че в нашия град няма, а децата обожават. Читави "пържени" картофи също никой не би отказал Joy

Edit: В книжката с упътването пише 40 минути за килограм - килограм и 200 пиле. Стори ми се малко, но със сигурност ще е достатъчно. Моите резултати: 1.600 кг пиле за час на 200 градуса с вентиланор и въртене. Само подправките трябва да му нацеля (сега е с пилешката подправка на Лидл) иначе си стана точно като "купешките" пилета на грил, даже по-сочно (но не сурово) от тях.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 16:18 от ♥snow_angel♥

# 130
Дени, 🤗 Точно това съдче отдавна го искам, но все не успявам да видя дори етикет...🙄 Ха дано този път да успея!
Да се похваля, преди месец-два се доредих на две последователни пускания да си взема кърпи-тюрбани 😃 От години и тях не можех да ги заваря в магазина, пак така дори и етикети нямаше всеки път и само хавлии налични...Народът беше в отпуска ли, повече ли зареждаха тези 2 пъти, но сега съм заредена с тюрбани, по 2 броя за мен и малката (с дълги коси сме, няма да са ни излишни) и 1 брой за майка ми (тя е с къса коса). Даже и в различни готини цветове. 😅 Много хубава е материята, щадящо подсушават (косата ми е права...със склонност да се начупва и да стърчи повече от желаното, с тюрбана остава една идея по-гладка, а и подсушава по-добре от обикновена хавлия, стои стабилно на главата).
Похвалвам и този уред. Кога са ги пускали, не помня да съм ги видяла в брошурата миналите седмици?

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 17:13 от dolce miele

# 131
Долче, колко струва този уред?

Тюрбаните на всяко зареждане ги гледам, но понеже всички кърпи по-малък размер ги увивам на тюрбан на косата сполучливо, успявам да се убедя, че не ми трябва И това. 🤐

# 132
А, Соул...ако си с дълга коса...трябва ти този тюрбан, трябва... 😁 Абсолютно не ми мърда и не ми се мести, а с обикновена хавлия например не мога да се навеждам или да си накланям много главата...Този като е с копче отзад си стои идеално на място. 🙂 Спирализаторът беше намален на 14,24 лв...от 18 и нещо...Не знам редовната му цена каква е била. Правих "спагети" от тиквички, най-малкият размер. Има още 2 големини и може да реже и резенчета (не знам с каква точно дебелина, но не може да се регулира и предполагам, че ще са тънички резенчетата). Ножовете са като бръсначи, аз си отрязах малко от един нокът- но аз съм си виновна, защото на нокътя ми мястото му изобщо не беше там (и добре, че не беше пръст, че тогава щеше да е зле, на лидълско ренде-острилка съм се порязвала и не беше гот). 😅

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 18:24 от dolce miele

# 133
  • На изток от Ада
Тези тюрбани кога ги пускат. Къде да ги търся?

# 134
Заедно с хавлиени кърпи от тяхната марка ги пускат. До тях стоят, в кошовете с нехранителни промоции. Някои казват, че има и на щандовете с щипки за пране и прочие аксесоари, но нашият филиал не е от най-големите и този щанд ни е мини и там тюрбани не слагат...

Общи условия

Активация на акаунт