КАУФЛАНД - тема 50

• 67 599
  • 766
  •   1
Отговори
# 705

И да се оплача от таблетките за съдомиялна КК - ми уж като лидълските, пък не мият добре и това си е.

Ползвам праха за съдомиялна на Кауфланд и съм доволна от измиването. Още един плюс е, че може да се дозира.

# 706
Означава, че ще ги заредят в събота и ако останат, ще се продават на същата цена.
Купувах на съботна промоция от брошура едни надматрачни протекторни постелки на тед - доста луксозна изработка с осезаемо намаление ,  нещо като микрофибът отгоре а острани материал  като воал с ластик. Как изглеждат ги видях у дома и  се оказа че изделието  няма никаква  разтегливост и затова не ми паснаха на спалнята, но пък чудно станаха на креватите на децата ( те не са стандартни на ширина). Затова отидох в неделя да взема две постелки по-голям размер за спалнята. Имаше ги обаче цената вече беше коренно различна. Не знам, защо се случи така. Повече тези протектори не ги видях намалени в кауфланд а ходех да гледам. Същото ми се е случвало и с филтри на брита. Изваждат някакво количество промоционални и то докато отида е свършило. На следващия ден същия пакет от 3+1 го има на обичайното място при филтрите, но на редовна цена.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 08:23 от _re_ge

# 707
Филтрите със сигурност знам,че ге намаляват за промоции. За протекторите не знам. Аз погледнах в брошурата, там пише "само 11,99лв/14,99лв", т.е. не са намалени от друга цена. Те си идват с обявената цена и ще се продават на нея, докато свършат.
Нали знаете, че стока получават всеки ден, нормално е на следващия ден да има от артикулите, които са свършили. Магазинът има полза ако се продаде стоката, на нормална цена трудно се продават нещата, особено филтри.

# 708
  • София
Ползвам праха за съдомиялна на Кауфланд и съм доволна от измиването. Още един плюс е, че може да се дозира.
Какво количество и за какви пари е? Купувам от ДМ. Ако в Кауфланд е по-изгодно, ще се преориентирам. Simple Smile

# 709
  • Карлово
Точно с лами купих миналия път едната, Долче 😆 На синковеца - лами, на щерката - дини, на нас по-неутрални, че ММ е ръб в това отношение 🙄😂

И да се оплача от таблетките за съдомиялна КК - ми уж като лидълските, пък не мият добре и това си е.
Aз пък съм много доволна. ММ харесва, че не са ароматизирани.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 11:21 от ДамаТрефа

# 710
Какво количество и за какви пари е? Купувам от ДМ. Ако в Кауфланд е по-изгодно, ще се преориентирам. Simple Smile
1,8 кг, цена около 8 лв.

# 711
  • в сърцата на децата <3
Точно с лами купих миналия път едната, Долче 😆 На синковеца - лами, на щерката - дини, на нас по-неутрални, че ММ е ръб в това отношение 🙄😂

Aз пък съм много доволна. ММ харесва, че не са ароматизирани.
Може би партидата е кофти, но на някаква промоция бях купила 3 кутии - вече съм в края на последната, обаче си беше мъка. Отделно до преди дни бяхме с малка съдомиялна - 9 комплекта и беше горе-долу приемливо, но вече сме с 15 и една е малко, две са много. Към новата машина имаше три таблетки Феери платинум - ем нищо общо. Разбирам, че цената също е "нищо общо" но вероятно ще се ориентирам към тях. Още повече, че с малката миялна пусках по 2-3 дневно и на скъпа таблетка сметката отиваше по ягодите, а с тази е една дневно и по-става. Но ще пробвам и праха, може би ключът е в това, че не мога да определя дозата правилно. Иначе не държа да мирише на нищо, даже без аромат ми е чудесно.

# 712
Доклад Кауфланд Младост София. Сливите зелени. Ябълките с размери на сливи. Банани за работещите няма само за маймуните сутрин. Извод за да пазаруваш в Кауфланд не си длъжен да си маймуна но помага Хи Хи Хи

# 713
Доклад Кауфланд Младост София. Сливите зелени. Ябълките с размери на сливи. Банани за работещите няма само за маймуните сутрин. Извод за да пазаруваш в Кауфланд не си длъжен да си маймуна но помага Хи Хи Хи

Във връзка със сливите - знаете ли защо сините сливи са червени? Отговор: Защото са зелени! Simple Smile

Тая седмица съвсем нищо за мен. Да питам: гофретника от предната дали го имаше някъде?

# 714
  • София
Не бях ходила до Кауфланд сигурно месец. Сега за 2 дни посетих два филиала. В първия Перник-Изток на паркинга ме посрещна шатра с разпродажби, започнали от 10-ти септември, до изчерпване на количествата. Градински неща са повечето. Харесах една пейка, но реших да помисля, че и в колата ми нямаше място. Имаше и доста възглавници, за пейки, столове, шезлонги, доста столове. Вътре в магазина видях пулсоксиметър на Медисана, за който хората се блъскат в Лидл, както и намален комплект тавички-тиган Тефал инджелио с подвижна дръжка. Това вчера. Днес минах през София-Каблешков. Очаквах да има същата разпродажба на паркинга, но явно там нещата са приключили. Странното беше, че комплекта на Тефал си беше на пълна цена. Нищо не взех, освен едно италианско вино розе CaMarengo, което на вид е като бяло. Ще видя дали ще ми хареса, нямаше цена, но излезе намалено на 6.20лв.
Явно в сряда пак ще ходя до Перник, за пейката. Ако някой иска нещо да погледна.

# 715
Някой питаше за завивките с лами, днес в К до Пирогов бяха 25 лв.

# 716
Завивките по брошура са "Само в събота"...явно маймуна ще трябва да ставам и да се завлека рано, ако искам завивка (не ми е толкова спешна, но ламите ми харесват). 😆
Нетман, и при нас положението беше същото с ябълки, сливи, липсващи банани...Дюлите зелени, имаше дини обаче по 45 ст (но няма кой да носи). Гъбите по 5,50 лв вечерта- да си ги ядат, друг път по това време са поне малко намалени...😃
Взех парченце свински черен дроб (намален), 2 червени чушки за кутията за храна на детето, зърнени барчета и при намалените имаше намалени на 50% бонбони Рафаело, 4 бр в опаковка и взех 2 опаковки от тях. За банани и гъби основно минавах...
Дева, и при нас ги има сандалите от 3 лв, но не нося такъв тип (обичам с по-дебела подметка). 😃

# 717
Дайте да си разпределим софийските К и после всяка да докладва колко лами е имало в нейния и изобщо оцеляло ли е това животно до събота SatisfiedJoy

# 718
  • София
Вчера бях в Кауфланд - Ст. град.  Видях някакви завивки, близо до бельото. На външен вид бяха като сниманите в брошурата. Цена - май до 12 - 15 лв. Но не гледах много внимателно, че не ползваме подобни. Дали  бяха зимни или летни не разбрах.

# 719
И аз днес ще проверя, но аз съм в малък град, едва ли на друг ще му е от полза.

Интересно, ако ги има сега, защо в брошурата не пише нормалната цена, както е при сиренето Елена например.

Общи условия

Активация на акаунт