ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА ни добри знаят вече много песни и игри

• 17 394
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
  • 42.016399,23.101179
Привет момичета!!!
Люска, честито ти хрестиянче!!! Heart Eyes
Нека бог закриля Дилето и цялото ви семейство!
Относно приспиването, заспиваме към 20.30ч. сама идва и ми казва "АЙДЕ МИИ ДУПЕТО, СПИНКАМЕ", след като се изкъпем не ни трябват повече от 20мин. за да заспим, обаче аз трябва да съм до нея, както и  2 шишета едното с мляко, другото със сокче. Иначе през ноща е същински кошмар, буди се около 5-6 пъти, за да пишка и пие сокче. Тази вечер предприех радикални мерки, обясних и че само бебетата пият сок от такива шишета и я накарах да го даде на баба си за да го хвърли в кошчето. Тя се съгласи и не го търси на заспиване, утре ще кажа как е минала ноща. Grinning
Криска, съжалявам ама ние ползвахме чужда проходилка и отдавна я върнахме. Embarassed
minimo, голям майстор си имала в къщи. А за каката и аз настръхнах като  четях. Браво на оправното детенце. Heart Eyes
За рождените дни още не сме мислили за подаръци, люлеещо се конче ни подариха на миналия. Тогава не му обръщаше внимание, но сега вече много си играе с него. А за коледа още си повтаря КУКЛА И МЕЧО че иска да и донесе дядо Коледа. Харесва много книжки за него, както и песничката "С ЧЕРВЕНИТЕ БОТУШКИ....".

# 181
Здрасти мили мами!
Люси, честито ти христианче! Пусни снимки от кръщенето да видим Диля...
Минимо, много неприятно преживяване, дано ви е последното такова. Аз не съм имала подобни случки, но си представям, колко травмиращо би ми било ако загубя Вики, дори и за минутка.
Криске, моята проходилка я подарих на едно бебенце от съседния вход, за съжаление. Леле, жена, как искам да те видя на живоооооооооо........... много си ми готина!

Аз съм нещастна. Вчера Христов ми разби колата, на него нищо му няма, слава Богу. Ударил се в един джип Ауди, дет не го бил видял. Джипът купен предишния ден... добре, че мутрата, дето е карала бил кротък и поискал и КАТ да викат. Ама ми е гадно сега... На кръговото на 4-ти километър, моят любим мъж карал по път с предимство, ама не разбрал таз работа и на излизане от кръговото набил спирачки, щото решил, че тези отдясно ще минават. И джипът го отнесъл отстрани... горкото ми пеженце...  Cry  Викам му - айде сега, обади се на баща си, да си прибереш колата. Баща му обаче не ще да му я даде, не работела била, акумулатор нямала, нещо по електричеството й било не знам си какво... ако сме я искали - да сме си я оправили. Все едно ние сме я потрошили. Майната му на всичко! Няма да се ядосвам повече за нищо. Няма смисъл. Утре отивам да си купувам ново якенце, ботушки и 2-3 пуловерчета, подходящи за висене по спирките на градския транспорт. И ще си накъдря и боядисам косата.
Христов сега е гузен - докато съм на работа, той напазарувал, сготвил и ми вика, че и изненада ми подготвил. Само да не е като вчерашната  Sick или да е потрошил нещо вкъщи...
Леле, много съм крива, айде, няма да ви досаждам повече.
Целувки на всички дечица и прегръдки на майките им.

# 182
  • софия
Алекс,честит ти градски транспорт!!!Всяко зло за добро-може с  нова кола да се сдобиеш???А дете съм губила -голямото,в техномаркет и най-интересното е,че той си намерил охраната и ги водеше при мен. newsm78За 

# 183
Здрасти банда
Толкова много сте изписали, но успях да ви прочета по диагонал  Wink

честито кръщене и от мен на Диля! чакаме снимки от голямото събитие  Wink

Монка
не мога да си представя как си се притеснила днес с тази случка  Confused края добър - всичко добре, Яна е голямо момиче, сама се е оправила  Wink Hug

Алекс
много тъпо това с колата  Rolling Eyes важното е че сте живи и здрави, пък останалото ще се нареди някак си  Wink

Дядо Мраз нямам намерение да я за сега да я открехвам, но му написах писмо, ще видим дали ще получим отговор обаче  Wink това като тренировка за догодина, когато май няма да ни се размине приготовленията и изненадите от дядо Мраз  Wink Laughing

Миленски

За такава масичка ли си мислиш Thinking
Едни приятели тук купиха много подобна на тази за тяхното декемврийче, и казаха че най много си играе с конструктора, обаче страшно малко части има, и търсят като луди сега конструктор чико, ама пък тук нещо ги няма ли какво, а лего дупло май не става за тази маса... та ей такива проблеми така да се каже се появиха с масата, ако я взимаш направо си търси още части за конструктора  Wink Grinning

Емка миналата година получи един Мега Блокс конструктор, и доста си играе с него, май ще го разширяваме и ние - това е едната идея за играчки  Wink
За игра преди няколко седмици взехме дървено столче, масичка и пейка  Crazy Grinning и там доста време прекарва  Wink Grinning обаче мрази да седи там сама и постоянно вика Мами седни!  Crazy Laughing

За спането
и аз да чукам на дърво  ooooh! проблеми не сме имали, никога не съм преспивала а и тя вече е голяма, едно време имаше период в който се опитваше да бойкотира ритуала да я сложа в леглото и да изляза, обаче не й мина номера  Wink Grinning

# 184
Здравейте и от мен!

Люсил, честито християнче и от нас! Чакаме снимките!

Криси, и нашата проходилка беше на заем и тъкмо най-сетне ще я връщаме  Sad

Алекс, съжалявам за колата - аз дето никога не съм разполагала с такава и никой в семейството, и се мисля за тренирана, вече едвам издържам градския транспорт, уф. А за изненадата ще споделиш ли? Wink

за спането - и при е нас е почти както при Марци - т.е. лесно заспива, но предпочита някой да е до него и пие доста неща през нощта, като аз все още се оправдавам с ниското му тегло, ама трябва да се прекрати това вече... а иначе, макар и да е необичайно, той започна да се буди едва на 5-ия месец... по-лошото е, че аз поне много трудно го приспивам вече през деня - през седмицата това по-често става при бавачката и явно, когато знае, че аз съм вкъщи, само се разсейва и понякога това ни отнема час-два, освен ако не е много изтощен от скитосване навън, ама при това време...

за подаръци още не сме мислили сериозно, ама аз искам от онези колички, дето хем се бутат, хем детето си ги кара, защото направо се чувствам лоша майка, когато той зяпне като невидял някоя такава по площадките или магазините... ама се чудя дали вече не е късно за такава, а и не ми се ще да е 100 лв - виждам едни по 18 и не мога да схвана какви функции им липсват... моля, споделете - препоръчвате ли нещо в тази насока?

за губенето - ами 1-2 пъти ми се губи от поглед, все при Слона - един път си беше доста стряскащо, май го търсих 2-3 минути, Чоча беше свидетел, тя май се притесни дори повече от мен... много е страховито наистина, Минимо, супер, че така е реагирало детето!

ИМАМЕ ЛИ ИДЕИ ЗА УТРЕ СЛЕДОБЯД, а?

лека нощ!

# 185
  • на езерото
  Писах писах и всичко изчезна Twisted Evil
 Та отново здравейте момичета кокичета  bouquetЧеат ви редовно но много ама много ме мързи да пиша Embarassed
   Първо на всички празнуващи на който съм пропуснала да честитя честито (на патерици) за всичко  bouquet  bouquet  bouquet
  Люси честито ти християнче,да е живо здраво зло да го забрави Hug
  Минимо направо изтръпнах като прочетох какво ти се е случило с малката сладурана ooooh!добре че е по големичка и успяла да каже че трябва да слезе  Peace дано повече нямате такива приключения   bouquetА водопроводчика направо ме разби Laughing
 И на мен септември ми се случи почти да загубя Ники:бяхме на детската площадка и тя си играеше на пясъка,звъни ми телефона отмествам очи от нея колкото да си извадя телефона от чантата,обръщам се към пясъчника а нея никаква я няма.А там бъкано с деца майки(сума народ),питам аз къде отиде Ники и всички дигат рамене,побеля  ми косата, а тя маймуната на пързалката Praynig .Не съм я видяла защото пързалката ooooh! е зад стената за катерене и в сянката на дърво WhistlingБеше ужасно.
   ЗА подаръците съм решила следното,за имения ден шейна (снегокат от тези с кормило и седалка) за рождения ден съм харесала едно куче дето става за всякакъв тормоз,сиреч яздене мачкане,борене и др. а за Коледа една пееща кукла .
  Нощем по принцип си спи в леглото но има периоди в който иска да спи при мен newsm78 .Хапването ни е проблем но вечерята ни е към 20.00ч и повече нищо не хапва може рядко да се присети за банан.грозде или ябълка.

# 186
Забравила съм да честитя рождения ден на ЕЛИКСИР!!!Сори,честито ти на патерици.И още не що съм забравила,ама не се сещам.
Пиша набързо,докато тати къпе Дани.
Следобед Дани запива много трудно,аз просто побеснявам,какво ли не съм правила,пнякога 2 часа правя какво ли не и пак не спи.Поняксога се преструвам на заспала,а той като почне да ми разтяга физиономията и да се смее на нея/добре,че не се плаши Mr. Green/ и какаъв ти сън.
Вечер отдавна заспива с вода,не му давам нищо,освен вода след като измием зъбите.И то гледам да давам по-малко вода,че може и половин литър да издумка.
Моника,мале,не искам даже да си представям,какъв ужас си преживяла!
Алекс...кофти,добре че поне ЛС-то е добре.Даже ти и прави изненади.Гузни,ама пак изненади.Дано градският транспорт ти направи добро впечатление.

# 187
Ей ме, на! Купих си гъзарско якенце с кожички и съм доволна. Обаче явно съм в черна серия. Ходих да пазарувам с едно приятелче, което се нави да дойде с мен, за да си търси обувки уж... Ама не беше много на зор. И докато сме обикаляли, му откраднаха СД-то от колата. Колата отворена като с ключ и после заключена пак. Панелът на сд-то моя милост прибра в жабката. И него са взели. Абе гадост след гадост. Той не ми се сърди, ама мен ми е гузно  Sick ще мисля нещо да направя... Айде, да не ви отегчавам повече. Утре, ако не ми случи някаква гадост - ще пиша пак. 

# 188
Алекс .......въх ти ме разби. Моля ви не следвайте моя пример и спрете с черните серии. Е дано от хубаво да не се отървете щото много мразя да чета за проблеми в тази тема точно.
Алекс от къде ги откраднаха - да видя мога ли да съдействам newsm78

# 189
Дооброо утро!

Крис, писах ти на лични за проходилката.

Алексче, много кофти душа. Една зима /преди няколко години/ с Румен бяхме без кола. Няма по гадно нещо от това да чакаш 88 на ХМС на -15 в 9 вечерта. Ненапразно на тоя рейс му викат Халеевата комета. Ти със 102 ли ще се придвижваш от вас до работата и обратно? Удобен ли ти е поне да не сменяш два рейса. Баси, ще ти отнема поне по 1 час в едната посока. И такситата не ти мърдат като те знам как от 5 часа висваш в офиса и стоиш до 10.
Айде да не слагам масло в огъня допълнително. Цунки, ще мине! Важното е да сме здрави!
Похвали се кви пуловерчета и якенце закупи. От къде?

Ние с МКП вчера зарязахме децата в детския център на новия мол Скай Сити и направихме бърз шопинг - няколко блузки, панталонче и палтенце за мен. Успяхме да влезем точно в два магазина преди да се обадят детегледачките, че Ванеса реве, но беше ползотворно. Дара пък е с ужасен белег на ръката от ухапано и само ми я бута да я целувам да минело. Случват се такива неща.

Снощи преди заспиване Дарата се беше разтръшкала както обикновено и аз реших да й разкажа за дядо Коледа, тефтера с послушите деца, подаръците, джуджетата. Облещи ееейй такива очи и ме слушаше с голям интерес. Вчера не можах да открия книжки на тази тематика, но диска само със зимни песнички е много добра идея!

За подаръците - от Испания й купих един конструктор Abrick. Френски са. Много играе с него и частите му не са никак малко. Има си и люлеещ се слон, занимава се доста да го разнася, даже навън сме излизали с него /той е от онези с колелата/. Има две колички с бебета, и двете "говорещи", има камион фишерпрайски пеещ и свирещ, има и масичка със столче ... По принцип не сме зарити с ненужни играчки. Мони, благодаря за снимките, ще проверя в тукашния Комсед. Аз видях, че Чико имат подобен влак, но маааалко по-скъп. Може да поръчам на испанската баба, ако попита дали да прати нещо за рождения ден и коледа.

Никакви идеи нямам за днес следобяд. Клубовете най-вероятно са заети. Ще помисля и ще пиша пак. След малко отивам на кормуване, от 3 съм на фитнес.
Хайде лека!

# 190
  • Sofia
Хайде и аз да се разпиша,че после кой знае кога ще ми дойде музата.
първо честито християнче на Люсил и честито на всички рожденици ,които съм пропуснала!
Честити ти покупки,Алекс!И дано по-бързо да се обзаведете с нова кола!
Криси,аз мойта проходилка я подарих като продадох зимната количка на Вики,не мога да помогна.
И ние вчера бяхме в Скай центъра и аз забърсах едни ботушки долу от Есприта.Ама Вики си кротува горе в центъра,даже ни чака и да вечеряме в пицата.Тока угасна по едно време и малко се беше стреснала.Смайли,трябваше вчера да звъннете,ама явно плановете са ви се променили.Леко и безаварийно и приятен фитнес!
За Дядо Мраз,Коледа и прочие още не сме се запознавали,ама и без това нямам много подход към тез работи та се надявам в яслата да я свършат тази работа.
Нашта ясла върви добре.по едно време плачеше и се тръшкаше сутрин,ама за няколко дни мина всичко.Пее ми цяла вечер и танцува,даже някакви балончета са лепили,та ми даде леличката надписано.С гърнето напредва ,но само в яслата.Мама я мързи Mr. Green и в къщи сме на памперс.
Вчера от Хита купихме една подскачаща топка.Е такава веселба няма.Даже с нея спи.Малко й е голяма ,ама се справя.
За спането и дума не може да става за приспиване.Пускам детски и сама си заспива,след обед вечер ,няма значение.Гушка куклите и казва мамо ношт!Мляко и води не пиеме през ноща.Само един сок към 5-6ч сутрин.
За рождения ден мисля в някой клуб да е ,ама още не съм се заровила в оферти.Я,по-светнатите да споделят оферти и условия.
Стана дълго,ама аз не пиша,не пиша,пък после като изригна Mr. Green

# 191
Ами ако искате днес направо да се видим в Скай центъра?
Към 5-5.30?

Чоча, не съм забравила уговорката. Ние бяхме сутринта там, а ти ми каза, че имате ангажименти по това време.

# 192
Алекс .......въх ти ме разби. Моля ви не следвайте моя пример и спрете с черните серии. Е дано от хубаво да не се отървете щото много мразя да чета за проблеми в тази тема точно.
Алекс от къде ги откраднаха - да видя мога ли да съдействам newsm78

Леле Криска, колко си мила... От Илиенци, на задния вход, към Илиенци 2.

Ами купих си едно якенце, много гъзарско, българско, с кожички. Вкъщи ме оплюха, че било за пролетта и трябвало по-дебело да си купя. А за пуловерчета - на Илиенци е блъскано с китайски глупости и не си харесах нищо. Мислех от Илиенци да обиколя центъра, ама с таз кражба ми мина мерака. Нищо де, понеделник-вторник се надявам, че ще съм във форма.
А за колата - майсторът, дето ми я прави я отремонтира за 5 минути - махна това, дето стържеше в гумата и парче от бронята и сега може да се кара, ама прилича на  Sick Ама не ми пука, днес дойдох на работа с нея. Не е чак толкова страшно  Mr. Green

# 193
ние днес не сме на линия - и аз изнемогвам от работа, и, по-важното, Ежко е малко болен - кашля и има малко Т, преслушаха го, засега било само гърлото, май е от онзи единствен път, когато го заведох в частната ясла в ден, различен от събота (т.е. в петък) и е имало повечко (може би 6-7) деца, ама явно е неизбежно... дано мине по-скоро, че искахме и ваксина да слагаме.

Марци, ти ме беше питала май, извинявай, че не отговорих преди - не, нямах никакви проблеми със спирането на кърмата, щом Ежко се отби - т.е. и аз се бях приготвила да пия кви ли не хапчета, щото по-рано през лятото, ако ме нямаше и само за ден, ми се налагаше да се цедя, ама сега накрая стана наистина сякаш от само себе си и за двама ни... и друго в тази връзка - аз пък никак не се оплаквам, че кърменето ми е изчезнало или съсипало бюста - чаках момента на отбиването, за да си купя нов сутиен и смело си взех размера, дето си ползвах и преди бременността, не ми е голям, дори малко го преизпълвам Wink

този Скай център - онова срещу Хемус ли е? как е цената там в детския кът? надявам се, не като в МОЛ-а?

поздрави на всички!

# 194
Как сте,мами?
Като гледам всички са на шопинг.
ПРеди 2-3 дена купих на Дани едни боти на КК,много съм доволна,с два ципа,кожени и с каракул отвътре.Е,първо се погрижих мама да има ботуши #Crazy,ама после ми стана съвестно/а основно защото стана студено извъднъж/ и се хвърлих да търся и за Дани.Шашна ме дискриминацията-за момиченца 25 модела,за момченца -2 Sick
АЛЕКС-гадно е,ама защо приятелчето трябва да ти се сърдиБДа не си откраднала ти СД-то?Радвам се,че си мобилна,голяма работа,че колата изглежда Sick,по-добре е,отколкото да висиш по спирки в тоя студ!
Смайли,МКП-честити ви нови дрешки!
ВАЛЕНТИНОВА-честито ти христианче!И пак на патерици... Whistling Hug
За Рождения ден на Дани отпреди 2 седмици съм резервирала детския кът и част от кафенетоза възрастните в "нашето" заведение/където сме всяка сутрин/,защото то е много вървежно като цяло,вече има резервации до края на ноември,пък и 23.12 се пада събота..и Дани го познава от и до..Ще го празнуваме,живот и здраве,от 10 до 13ч.
Вече имам и покана от Минимо за РД на Марто!Хваля се,нали разбирате!

Днес мама свеки има РД,така че ще има напуквация Sick
Върнаха ми фотоапарата.Страхотен е,ама както му е тръгнало...притеснявам се да не му направя нещо.И пари не ни взеха,въпреки,че му сменяха оптиката/че какво има още в един фотоапарат,един чип!-казва мъжо,т.е че сме изкарали късмет да не плащаме/
НЕВИ-да се оправя малчо!

Между другото,миналата седмица бяхме на консултация.мерките ни за 1год 10 мес са 13600гр и 90 см.
Смайли,днес карах в София,не е толкова страшно,даже е готино...На връщане  обърках пътя,но видях една кола с пловдивска регистрация и реших,че той 100% се прибира и му се лепнах.А той,баси бесния,караше 120-130 в града.Е,аз да не съм вчерашна,и аз препусках,ама не сгреших и той ме изведе на Цариградско.Така че яхвай инструктора и напред!

Смайли,според мен решението ви да празнувате  съвместно РД на Даричка и Маичка е много разумно!Особено ако ще каните едни и същи хора.

Общи условия

Активация на акаунт