ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА ни добри знаят вече много песни и игри

• 17 393
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ние днес ходихме в Скай Сити и тъкмо седнахме и поръчахме кафе и се обадиха, че Габи много плаче. Някакво друго дете се разплакало и тя с него. Незнам как е успяла за няма и 10 минути да се намаже цялата с фумастери, имаше дори ан долната фанелка петна. Добре, че е К2 че иначе няма да имаме чисти дрехи.

# 196
  • Sofia
Деска,мен това К2  въобще не ми помага.Да живее Вениша!
Маймунка,Скай центъра е при завод Електроника,това при Хемус е Сити център.
Ванилийке,ти сега веднъж като ти казах нещо за лака и започна да пренебрегваш мойте придобивки Mr. Green Така кажи,че помниш кат слон и няма повече да правя критика на никой.Публично обещавам!  bouquet

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 19:35 от chocha

# 197
  • София
Върнахме се Simple Smile Беше голм студ ама печките с дърва вършат чудеса. Валя сняг - Мая го гледаше като омагЬосана - сочеше го, радваше се, писукаше нещо си... . Пяхме за Шаро и първия сняг по случая. С Дядо Коледа и Мраз не съм я запознавала щото ... де да знам и аз що... Ама имаме една много хубава книжка с касетка и зимни песнички, приказки стихчета и т.н. та сега почваме да се учим. Малко я разболяхме - сопол и кашля ама утре ще звънна на Чамурлийска да видим кво да капя. Има убийствено ново яке, закоето страшно и завиждам. Тая седмица ще вида дали има и панталони. От Марикита под колоните.

За РД мисля да й подарим камион такъв голямд а се вози, щото само краде на момчетата. За Коледа незнам. Може би някоя кукла или де да знам и аз. Не си пада въобще по рисуването, но пък пее по цял ден някакви нейни си песни. РД-то ще си го правим с Дарата, както вече знаете.  Стигахме до този извод точно, по причина че са печ 4 дена, а гостите ни около 70 % са едни и същи Simple Smile

Люска, честито за Дилята Simple Smile За приспиването - нашето е около 15-20 минутки и основно включва пеене на песни и галене по косата и повтаряне по 1000 пъти "айде вече нани". Мляко в къщи пие само вечер. Предполагам в яслата пие на закуска и следобяд.

Имам страхотна снимка на бебето, ама трябва да я сканирам. В четвъртък бях на преглед и то така хубаво се завъртя и доктора го хвана в страхотен ан фас.

Мони, докато четох ми беше смешно, но в същото време направо настръхнах като си помислих какво ти е. Браво на Яна, че веднага се е светнала и е казала на шофЬора.

# 198
  • София
Добро утро!
Честито на всички новите (в накои случаи - стари  Wink) придобивки! Алекс, ама тия твоите роднини по мъжка линия големи темерути бе...Не им се връзвай, важното е, че пак си моторизирана. Чоча, специално обръщам внимание на новите ботушки  Wink

Вчера се видяхме с Нели в квартално кафене, но сега ми е много притеснено, щото едни съседи си довлякоха също детето, което така кашляше, че чак се давеше от храчки. Не спирам да се удивлявам на безотговорността спрямо чуждите деца. Верно, че не са знаели, че ще има и други деца, ама всъщност, като си помислиш, това кафене е единственото в района, където могат и деца да ходят (има една пършива масичка с 4 стола и моливчета за рисуване, ама и това е нещо на фона на другите кафенета), така че трябваше да се сетят, че няма да са сами. Просто съм бясна и от снощи тъпча Ванеса с витамин С и AD Liquid for kids. Дано им се размине... #Cussing out

Янче, давай снимка на бебока. За рожденните дни - и аз запазих вече 7-ми за Ванеса и Марк, остава с Рали да се разберем правим ли го заедно. Офелия, звънни ми да се разберем.

Айде, до скоро!

# 199
Добро утро!
Мони радвам се ,че всичко се е разминало PraynigАма тя Яна бърборана си я бива.Добре че се е обадила на шофьора.Браво на момичето HugАз Дани досега не съм го губила,но бррр не ми се мисли.
Неви ние скоро купихме на Дани такова камионче.Много си играе с него,така че не е късно.Имахме люлеещо слонче,но го продадох/подари ни го не твърде приятен за мен човек пък и Дани изобщо не си играеше с него/С паричките от него купих камиона.Е донадих де Simple Smile
За РД мисля да му купя пързалка Grinningама ще видим.
Днес и аз ще излизам на шопинг.После и аз ще се похваля.А на другите които вече се похвалиха честитоооооо.

# 200
Здравейте милички!

Неви, Савко как е? Дано ви се размине  Hug
Марио все още ми кашля, вече ми писна  ooooh!, къса ми се сърцето като го чуя, поднових даването на сиропа за кашлица, Тантум Вердето и Фенистил.

Честито на всички за новите покупки!
 Аз мога да се похваля с палтенце, карирано, вълнено, до коляното, има си и коланче, много му се кефя и то за смешните 40 лв /от шивашка фирма/. Блузки и панталони си купувам /даже и продавам/ от на сестра ми фирмата - шият на ишлеме. Ботуши си взех, но са за по алпийски условия, сега си търся по елегантни, но не на висок ток, в момента се мъча с едни боти с едни токове - оле мале, отвикнала съм.
Смайли, искам като твоите, дето си ги взела от Шишман. Я кажи отговарят ли на номера си, защото има опция да ми ги купят и доставят.

# 201
  • София
Дани, и до сега да си траеш за тази дебела връзка. Я дай бързо линк да видим и да напоръчваме на сестра ти.  Laughing

А аз, като мазен чиновник, излизам в обедна почивка...(а защо няма емотикон, които се плези?)  Laughing

# 202
За съжаление няма линк. Аз ходя до Софето и взимам, цеха им е в завод Витоша.

Как да няма ето го -  smile3534

# 203
Здрасти, мами!
Бреййй, всичките сме го ударили на живот май! Аз цяла събота и неделя ходих по магазини, гости и такива подобни. НИКАКВА РАБОТА до снощи в 18:30. Дори в събота вечерта съвсем се избрюнетих и съм директно с черна коса, защото оная боя се изми за две седмици!!! Днес вече стряскам хората из фирмата, не могат да ме познаят. Ама аз и имиджа директно смених - преди все с ризи, сака, костюмчета, поли, а сега елате ме вижте - с големите халки на ушите, с плитките дънки, опасани в ботушите и с етажните блузки - Ужас! Никакъв авторитет не лъха от мене! Embarassed Като си говорим за ботушки. Ванилче, и аз първо майката обух, въпреки че ботушки купих на Диля още преди две седмици. Но като тръгнахме за обувки за кръщането - за два дни ходене, се сдобих с два чифта ботуши. Важното е, че след шопингите, атмосферата вече не е толкова депресивна Wink
Алекс, какви са тия случки? Я нова седмица - нов късмет! Party
Да честитя придобивките на всички мами - няма да ви изброявам, ами много сме!
Маймунка, как е сладкият Ежко?
Ние днес възобновихме яслата. Дилето не е от най-щастливите деца в момента, хленчела и т.н. След малко ще проверя дали е успяла да заспи.... Sad А аз вече изкрейзвам тотално с нейното приспиване. От три вечери привършвам в 23:30!!!! Да кажа ли кога започвам - най-късно в 22:30! Изнервям се тотално. Като й кажа, че ще спи, все едно казвам: Хайде да ставаме! Пеене, четене, милване, игра и най-накрая ми изпушва и тя тогава решава да се кротне! За сметка на това се събужда по веднъж за млякото, после около час се върти като вретено в кревата, докато не я вземем при нас. Да, обаче снощи не я взех. И на мен не ми се спеше, така че я оставих в кошарата и мрънках приспивно около 40минути.
Сега ще пробвам да пейстна една снимка, а скоро ще направя албумче за разглеждане, че и ние направихме цяла фото сесия.

# 204
Дании, кой е този магазин до завод Витоша? Това е току до Патетата и близо до Феите. Може някой път да го "уважим"  Wink
Съвсем не знам дали ботушите си отговарят на номерацията  Confused Аз мерих доста докато се спра на номер. А и доста се отпускат да знаеш. Има мегдан за дебели чорапи, а аз не нося такива  Rolling Eyes

Аз от сутринта съм на вълна подаръци за рождения ден и Коледа и се разрових из сайтовете за идейки.
Ето такова колело:

Това специално е на Кетлер и струва 126 лв.
По-"дребните" са влак, комлект музикални инструменти, лекарски комплект, дъска за рисуване, но от тези "магическите" /има доста добри варианти с разни шаблони на Фишерпрайс/, на Лего Дупло има интересни неща, куклен театър ...

Миме, аз тъпча Дара с бахова ябълка, не че съм спирала де. Дано не е била заразна кашлицата  ooooh!, че аз съм купила и Инфанрикс да бием тия дни. Много закъсняхме с ваксините.

# 205
Смайли, как да ти обясня, значи има мебелен магазин, детски магазин на 2 етажа,та между тях има пък един  за дрехи - точно зад него е входа за сградата, качваш се на 3-я етаж, фирмата е Жан-Мари Кафандарис и питаш за магазина, той се пада от асансьора в дясно. Ако чуете викове, не се чудете, това е шефа - ГРЪК  Joy

# 206
Схванах! Супер!
Я се похвали с нещо нагледно дето си си го купила от там!
Аз имах такъв магазин под ръка в Благоевград, но вече нямам връзка там и не сме ходили.
Този ми е по-удобен!

# 207
В къщи, ако ми остане време ще снимам някой нещица. Иначе бях взела много хубави поли и рокли /златисти/ купиха ми ги като топъл хляб. Просто трябва да уцелиш момент в който са пуснали нещо хубаво, има и доста боклучета. Лятото имаше панталони, дънки и поли на Нютон - и от тях доста пласирах. Абе докарвам си по някой лев  Laughing

Тази събота сигурно ще ходя, така че ще ти свирна  Whistling Дано само котка не ми мине път, че от един месец се каня и все нещо непредвидено изкача.

# 208
Мацки, ето ви албумчето от кръщенето:
http://foto.bg/showgallery.php?cat=2773
Обаче го разглеждайте отзад напред, защото се потих да пренареждам снимките, но не станА! Така че от църквата сега са най-отзад, ще му се не види! Close
Смайли, аз най-накрая ви разгледах есенната сесия - много са хубави снимките, все едно сте в някаква гора. Дара е много пораснала и позира великолепно! Целувки й пращам! Heart Eyes А снимките от партито погледнах само във Фото.бг. Има ли някъде другаде повечко? newsm78

Да ви похваля моето момиче: Спинкала е до 16:00 часа! Чакам да тръгвам и да си я нацелувам малката ми героиня! Hug

# 209
Люси, браво за снимките!
Много са хубави!
На теб сякаш повече ти отива с тъмна коса.
Диля си е едно малко момиченце. Сигурна съм, че съвсем скоро ще забравите грижите покрай адаптирането в яслата.

Ние току що се връщаме от Хиполенд. Купувахме подарък за един батко на 6 години, който ще празнува в събота във Феите. Бях си набелязала някои неща да погледна и за нашите празници, но останах разочарована. Явно или всичко свършва много бързо или скоро не бяха зареждали. Все пак видях колело като на Кетлер, но Чиполино за 50-тина лева.  Е, не си тръгнахме с празни ръце. Освен подаръка купихме и две нови книги за четене.

Хайде лека вечер, че нещо се скапах днес.

Общи условия

Активация на акаунт