ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА ни добри знаят вече много песни и игри

• 17 387
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
И аз днес понапазарувах LaughingКупих си ботуши,но яке нещо не си харесах.За Дани имаше нова книжка от поредицата Първи стъпки-Думите/18-24 месеца/досега се занимавахме с нея.Жалко че в Шумен са изчерпани количесвата, а исках още три да купя от поредицата за да е пълна нашата колекция.Деси ми пусна на мейла писничките и тях слушаме Simple SmileБлагодаря Деси Hug
Смайли такова колело и аз съм заплюла.Синьо, с жълта седалка ,нали на Чиполино,но се двоумя дали да е такова или направо с помощни колеленца да вземем.А този куклен театър какъв е стана ми интересно newsm78
А за Диля нямам думи-ПРИНЦЕСА.Люси да ти е жива и здрава.  bouquet

# 211
Moмичета, благодаря за вниманието към Ежко - ами още не е добре, но засега отложихме аугментина до утре вечер, да видим какво ще стане... тоест, аз не съм толкова против антибиотиците, макар досега Ежко да не е пил, ама ме ужасява самата мисъл как ще му го даваме седем дни... той така се дърпа на всеки сироп, колкото и да е вкусен, само на Проспан се кефи понякога... снощи му свалихме Т със свещичка, днес пък има и разстройство, но сигурно не е само от свещичката... дано спи добре сега. Ще ви държа в течение!

Люсил, аз още не съм разгледала албумчето, но и малката снимка е така очарователна!

щях и друго да пиша, ама явно друг път, целувки на всички!

# 212
Неви дано бързо се оправи мъничето.Стискам палци.Целувки на Савко HugИ Марио да се стяга Hug

# 213
Смайли ето малко снимки:

щ

А ето го палтото: стои ми страхотно, умря циганката Joy

# 214
Да се включа и аз,че много съм изостанала.И ние тръгнахме на ясла.Михаел,учудващо добре се адаптира и само го хвалят,че не са имали такова дете.А в къщи е като малко зверче,само бели прави и квичи и се дразнят с баткото.Вече си слагам тампони в ушите smile3511
Само че ходи една седмица и после с хреми и кашлици.Но овладяваме положението с хомеопатия.
Ако ви харесва снимката,пуснете по един гласhttp://www.inspiration.abv.bg/picture.phtml?id=13546

# 215
Ooo Дани, да звъннеш в събота, ако ходиш към магазина.

Нев, Еж-Беж да не е гепил оня вирус с разстройството и температурата? Миналата седмица чух за него. Много е гаден  Confused Пожелавам много бързо оздравяване с по-леки лекарства.

За всички здрави - СРЯДА 18.30 ЧАСА В ПАТЕТАТА ще има куклен театър ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА. За сега плановете ми са да отидем /дано да сме здрави до тогава  Peace/

Кукления театър:

Ама тия са доста големи. Няма къде да ги дяна.
Кой беше писал за пързалка??? От къде, бе хора, имате място за пързалки в хола  Crazy Crazy Crazy

# 216
http://www.inspiration.abv.bg/picture.phtml?id=13546
нещо не се отваря,пускам пак адреса,дано да стане

# 217
  • София
taylor, да не сте ти и мъжа ти това?? Гласувах за вас Simple Smile

за сряда съм на линия ако мая е добре. щото засега е малко болна - кашля и е сополива и ще си седи в къщи засега. Преди време в ТСМ бях виждала комплект кукли за куклен театър и бяха много сладки, ама що не взех да се чудя.... щото мая беше на няколко месеца май... верно нямаше такава "сцена" ама ще се опитам да скроя нещо, ако намеря кукли...

Дани, завиждам ти Simple Smile

# 218
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Пожелаваме бързо оздравяване на всички болни декемврийчета и родители
Дани много са готини дрешките, искам и азззззззз
Нели ние купихме колелото на Чиполино още лятото. Малко му тракат гумите докато се поизтъркат, но иначе става.
За кукления театър искам да я заведа, но Габи и баба ми имат имен ден в сряда и незнам дали ще можем да излезнем.
За рождения ден харесахме един фотьойл в Хиполенд. Нашата кипра се насади в него и върху опаковката.
И аз гласувах за Тейлър

# 219
  • София
Добро утро и от мен! Тейлър, гласувах! Ако си ти на снимката, направо ще си ходя позеленяла от завист цял ден  Heart Eyes

Смайли, как е Дара? Ванеса засега е добре, обаче днес сутринта й беше променен гласа. Моля се да заради сухия въздух в стаята, а не симптом. Ще звънна по-късно в къщи да видя каква е хавата, и ако сме добре, утре и ние ще дойдем на театър. По отношение на колелата - Ванеса има като това на Кетлер, аз ти го препоръчвам, защото ще може да си го ползва и по-дълго време. Нашето може да се върти отпред кормилото - в едното положение педалите не се движат, за да можеш да я буташ, без да й строшиш краката, а в другото - се мърдат, когато стане достатъчно голяма да си го кара сама. Отзад пръчката се демонтира и като станат на по 3 години, могат да си ги карат самички. Струва си инвестицията, според мен. Поне още 2 години ще го търкаляме. За куклен театър аз й донесох от Германия кукли - разбойник, палячо и още някаква, забравих каква беше, щото кой знае на кой свят са вече, освен това и един Мики Маус, който Ежко й подари за рожденния ден миналата година. Сцена си нямаме, но не мисля, че те са все още готови да седнат и да гледат, баз да се завират зад сцена. Ще видим сега в сряда как ще се държат. Иначе обича да си "говори" с куклите, без да се крия зад нещо.
Аз пък съм се замислила за тия надувните центрове за забавления, дето са пълни с топки. Видях, че има замъци, лодки, и прочие варианти, с по 100 топки вътре. Чудя се дали да не й взема такъв???
Маймунка, цунки на Ежко, да оздравява бързо!
Люсил, красавица е голяма Дилята. На снимките имаше една жена, която много прилича на теб. Сестра ли ти е?
Дани, много ми хареса мантото. Май вече не е сезон, а  newsm78

# 220
Здрасти, здрасти!
Мерси ви за топлите думи! Hug Аз имам още нейни нови снимки, ще си пейстна някоя до една нова линийка, само трябва да я измисля. newsm78
Смайли, и аз повече така се харесвам. Както казала колежка на мъжа ми: Природата си знае работата. А ти естествено блонди ли си?
МКП, точно тъй, това е сестра ми, дето преди  5,6 години и на близначки са ни обръщали. Ами тъкмо ще добиете престава как съм сега с черната коса.
Мен подаръчната треска още не ме е хванала. Днес имам един доста по-"голям" рожденник и за него съм се замислила.
Тейлър, страхотна снимка! Ама верно това вие ли сте? Много добре изглеждате - ти де, мъжът ти малко не го виждам покрай теб! Mr. Green
Далята днес е по-добре на яслата. Снощи спинка съвсем нормално. Дано все така да е!
А болничките дечица при вас  да се оправят! Praynig

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 12:11 от Lyusil

# 221
Най-накрая и аз разгледах снимките на Диля. Много сте хубави всички  Hug
Люси, повече ти отива да си брюнетка  Peace

# 222
Миме, Дара е добре. Ванеса как е към този час от деня?
Днес за пръв път ни донесоха храна от ОЗИ, пилешка супа, леща и крем ванилия. Дара беше много въодушевена от чичкото дето носи супата и изяде всичко без десерта. Той остава за закуска с някакъв плод. Аз също опитах манджите, хич не са зле. Доволна съм и от гъстотата и от количеството. Платила съм до неделя, дано да ни хареса, защото не искам да натоварвам майка ми със всекидневно готвене.

Сутринта ми беше много натоварена. Бях на гинеколог в районната поликлиника /бях с Дара и нямах много варианти за избор/, че пак някакво течение ме притеснява. Взе ми секрет, който се наложи сама да занеса в лабораторията. Той обаче веднага ми предписа някакъв антибиотик, дори без да са готови резултатите. Аз смятам да изчакам до петък и да се видя евентуално с Чамурлийска и после да предприемам каквото и да било лечение. Уж не било страшно, не било предавано по полов път, ама антибиотика ми го предписа ... не ги разбирам тия докторя!!!

Люси, не съм естествена блондинка, разбира се. Напомняш ми, че трябва да се обадя за час при фризьорката за петък.

Баси седмицата. Много търчане насам натам. В четвъртък съм пак на кормуване, следобяда съм на БЧК курс. Разкажете ми за какво иде реч, колко време продължава?

Друго не се сещам. Лека за сега!

# 223
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Нели дай малко повече инфо за тази кухня ОЗИ

# 224
Lyusil,  диля с тази рокля като истинска принцеса.   babydust7
dani_l , палтото ти е трепач . прати едно и насам.
Неви, как е савко днес. дано ви се разминат антибиотиците. аз сьщо хич не сьм им фен и изчаквам до последно , ако ни се разминат. прегрьщаме ви и ви целуваме    remybussi
Алекс1, какво стана с колата ти. как ти се отразява градският транспорт.
angelcheto, от онези пьрзалки пластмасовите малките ли мислиш да взимаш. аз отдавна си го мисля това като идея за зимата , както и една люлка от рода на " патладжана" на ЧИКО. ама ще видим. ако много ни хване ськлета да си стоим в кьщи ...може и да се уредим с такива.
колело ние си имаме от тези най-малките с помощните гуми, ама още не го забелязва много. аз му бях харесала миналата година такова дето Смайли показа , но просто нямаше как и него да покача на самолета от франция.   Mr. Green  то даже имаше и колачета на седалката , за да не пада детето.   ха-ха , нищо за третото..... Mr. Green
кукли за куклен театьр имаме няколко от яна , но с тях те двамата си правят смешки и добре се забавляват и без сцената.
Yanche , маичка бьрзо да оздравява.   Kissing Heart
Смайли, я кажи тази бахова ябьлка дето "тьпчеш" дарата , кьде се продава и как се дава.  миналата година му давах "ехенацея" на Д-р Тайс , да я сменя тази година с ябьлката....
тькмо щях да те питам как вьрви шофирането.
БЧК-то е 4-ри часа , пьрва помош при катастрофа как се оказва. накрая има тест с 15 вьпроса вьрху това , което сте говорили. абе общо взето , неща от обща култура дето ги знаеш , но само за да ти вземат парите....ще се справиш   newsm74

Общи условия

Активация на акаунт