ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА ни добри знаят вече много песни и игри

• 17 372
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Деси, сайта на ОЗИ е:http://www.ozi-food.com/
Я ми кажи, моля те, инструктора даде ли ти листовките, учебник някакъв? На мен още нищо не ми е дал и май няма намерение  Crossing Arms
Иначе съм доволна от него.

Монка, как 4 часа бе душа!!! Ужас!!! Аз като отида в 4 до 8 ли ще стоя!!!???
Я по-пресните шофьорки да кажат!!! Веднага!!!  #Crazy

Баховата ябълка - приготвя ни я хомеопатката, капки, цветотерапия по метода на Бах. Има пречистващо действие доколко знам. Помага.

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 14:14 от Смайли

# 226
  • София
аз ще кажа аз ще кажа  Simple Smile седиш си 4 часа - мисля че има и сутрешни групи - трябва да провериш. един много симпатичен доктор (ако ти се падне той) ти обянсява. Изкарва доброволец да показва в/у него видовете превръзки, дават ти една книжка наръчник и при мен нямаше тест. После ти дават и едно билетче че си карал курса, което ти е после за КАТ кат си вадиш книжката.
А листовки да си самоучиш мисля че трябва да си ги самозакупиш... Ти теоретични лекции по листовки нямаш ли? Щото мисля че и на такова се ходи... 
А за течението - аз щи кажа - т'ва са хламидии Wink Може да питаш "моята дофторка" Wink Тя ги открива с просто око... Още не сме приключили сагата затва не пиша. ама кат свърши ще ви разкажа к'во стана до тука.

Люска, верно ти е много по-хубаво с  тоя цвят Simple Smile

Днес бяхме с Мая на шопинг за нея. Има си зелени ботуши Капчица (Кой си беше купил миналата зима такива?), нови бодита, щото вече всичко й омаля, няколко чифта термо чорапи, чорапогащник и май е това... Simple Smile ааааа забравих да ви кажа, че й разказах за Дядо Коледа и тя се влюби в него и само ми носи книжката с него и го сочи и обянсява кой е. Разказах й за добрите деца и т.н. да видим дали ще има ефект.

Тая нощ сънувах много странни сънища... 1вия беше че Кристинка е бременна и ченгето няма нищо против Simple Smile А втория беше много изперкал - Алекс1 живееше в Либия и аз й ходих на гости с кола. Само че Либията изглеждаше като Виена, ама с араби с автомати... ?!?!? newsm78 Crazy Нещо съм се чалнала....

# 227
Здравейте,
нямам сили да напиша за всеки по нещо, но всичко съм изчела и снимки разгледала.  Wink
Тая нощ ми беше ужасна, абе вместо да ми минава, то по-зле става  Sick
За подаръци и аз съм се замислила. Харесват ми тези куклички с дървени глави, които се мушкат на пръстите. Те стават и за куклен театър, а и така да се забавляваме и навън, и в колата.  Wink
Такива имам предивид:
http://www.eu-holzspielzeug.at/product_info_detail.php?products_id=571
Или:

Самата сцена за куклен театър аз съм решила да си я правя, напр. от старо чекмедже с перденца  Crazy
Колелото на Кеттлер и аз съм го заплюла, но ще го купим напролет някъде. Че сега ни предстои местене в друг град и да не го влачим и него.  Sunglasses
Чета много добри отзиви за LittleTouch LeapPad Learning System и мисля да й вземем едно, че да си подобри немските познания  Mr. Green

Тази книжка-пъзел също много ми харесва  Thinking
Надявам се да съм дала някои идейки. Отивам да полегна, до после  Hug

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 14:49 от _ШоШи_

# 228
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Нели така е с БЧК. Стоиш 4 часа. Аз казах, че имам дете на 1 година и пак не ме пуснаха. Няма тест. Последния половин час ти пускат един филм и след него ти дават документа за КАТ.
Аз си купих листовки от инструктора. Ако те интересува мога да ги потърся. Основно решавах в Интернет.

# 229
Шош, какво става с тебе бе пиле? Недей така! Сигурно си станала кожа и кости. Гледам в десета седмица си вече. Дано докъм 12-та да мине, а?
А как се справяш с Ди? Тя изисква 100% внимание. Не мога да си преставя какво ти е.

Янче, имам теория, не съм ходила нито един час, но вече имам документ, че съм я минала Simple Smile Имало все още вратичка и не било задължително посещението. А би било хубаво наистина, ако имам време за тия 42 часа всяка вечер.

Дес, една мацка тук от форума ми обеща да ми подари листовките и учебника на "Труд". Ако нещо стане фал, ще те помоля да се разровиш, че не ми се дават кинти и за това. Баси то стана двойно на това, което очаквах!!!

# 230
Нели нямаш проблем, още събота или неделя ще ги потърся

# 231
Да Мони, за такава пързалка си мисля,че като падне снега, Дани да се забавлява.А люлка имаме на Бертони,но засега не ни е интересна изобщо и стои долу при свеки че там има място.Но по принцип на упътването пишеше от 3-5 години.Дано й дойде времето и на нея Confused
За лекциите на БЧК и аз още не съм ходила.Само знам че се плаща 25 лева.Малеееее 4 часа как ще изтърпя #Cussing out
Шоши мила HugДано скоро ти мине Praynig

# 232
Янче сега ако кажеш че и сънищата са ти пророческииииииии,ама няма как, пия противозачатъчни и не правя секс
гледам че харчите пари, ама и аз ще взема в петък шърва заплата и моя ден ще дойде.
Люска много секси го раздаваме нещо, много добре изглеждаш.
Смайли стегна ли се за работа душко.
не ми бачкат емотиконите и ми е постно постингчето
имам мнооооооо работа а кати си дойда ваденката се лепва за мен и до тук. не ми дава да се изпикам даже. ама пък чувството че детето ти те е чакало цял ден и показва колко те обича е незаменимо и стопява всяква умора.
леко съм се сдухала тея дни, щото имахме инцидент в неделя в един дом, една би децата пред мен и не мога да се осъзная.
ако забравям нещо утре ще наваксам.
Деси, Янче, Шоши как са бебоците

# 233
Криска добре е моята бандитка. Вече се премята като луда и ми риткосва отвътре. Майтапя се в офиса, че едната ме рита отвън, другата отвътре докато спим. В четвъртък съм на втори преглед за фетална морфология и чакам с нетърпение да я видя и да имам 100% потвърждение за пола.

# 234
  • София
Криси, незнам дали са пророчески... Ама при тез мерки дет си ги взела май няма как да станат пророчески Simple Smile Като каза за ваденката... днеска се прибирам от у-ще и Мая кат ме чува се затича през целия коридор с викове "мама мама" и така ми се метна и ме гушна, че аз се разплаках от умиление Heart Eyes толкова ми стана хубаво.   А тая дет бие децата да я бяхте натупали нея...

Аз все още сутрин се отчитам... дано скоро да ми премине, че не се трае вече. На 30ти имам час при доц. Томова. Утре ще сканирам и бебето да го видите Simple Smile

Шоши, искам такъв театър за пръсти!!! Simple Smile

# 235

bouquet  bouquet  bouquet
Честит Имен Ден на Миши /на Албена/, Михаел /на Тейлър/ и на Мушу! 
lovekiss lovekiss lovekiss

# 236
  • София
Добро утро и от мен и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  bouquet (имам питане - аз водя ли се именница днес newsm78 newsm78 - на работа се опитват да ме убедят, че имам имен ден  Thinking)

Ванеса е добре, разминахме се май. Тази вечер, ако не ми мине котка път, ще дойдем на кукления театър. Шоши, ако знаеш как те разбирам, направо само като си спомня, и ме втриса....Айде, още 2-3 седмици най-много, дръж се!
Деси, как са твоите килограми? Янче, освен сутрешното отчитане, през деня не ти е лошо, нали?
Крисоооо, домъчняло ми е за теб, душо, кога ще те видя??? А каква е тази гад, дето бие децата? Давай имена, ще напишем жалба до социалното, не бива да им се разминава на такива изроди.
Шоши, ако ти останат сили, дай малко инфо, цени и от къде може да се купи този LittleTouch LeapPad Learning System. Нали знаеш, че и на нас познанията по немски са ни болна тема  Mr. Green, особено на таткото.

# 237
Честит имен ден освен на Михаели, Ангеловци и тн и на Радостини, Радослави и тн. Днес и те имат имат имен ден и да не се спорайват. Миленка и ти имаш душо, да ти е живо и здраво името.
На оназ и уредихме уволнението, но ми се скъса сърцето, това там са си моите деца и не съм спала два дена, а не мога да мръдна от офиса и добре че една невероятна жена от движението да свърши работа.
Айде сканнирайте снимки на бебоците дееее.
райчето как ли е, не е писала скоро ама с тези момци двама.
Мкп а на мен колко ми е мъчно за теб, що не ме поканиш на гости а Mr. Green

# 238
Честит имен ден на Михаела на Ина-Бамбина, Габи, Михаела на албена, Михаил на Тейлър, МКП и на нашата Мушу!!! Да сте живи и здрави всичките!  bouquet  bouquet  bouquet Дано не съм пропуснала някой, да си казва без бой!
Благодаря ви за милите думи  Hug Успявам все пак някаква храна да задържа, остлабнала съм само 3-4 килца. С Диана как се оправям-ами като ми е зле пускам филм. Не е педагогическо, но въпросът е да оцелеем някакси. Иначе всяка сутрин сме на разходка, няма лабово. Да живеят ХИППчетата за над 15месеца  Laughing Тати много ни помага, в нова светлина го видях.  Crazy А за бебето как е- ако се вярва на разказите в книгите колкото по-зле й е на мама, толкова по-добре му е на бебето, то значи си прекарва чудесно!  Mr. Green
МКП, ето линк за Лийппада.
Янче, кои кукли искаш? Мисля да поръчвам другата седмица, имаш време да решиш. Ще ти ги донеса за Коледа.  Wink

# 239
Ангелче, а ти имаш ли имен ден?  Crazy Да си жива и здрава!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт