ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА ни добри знаят вече много песни и игри

• 17 398
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЛЮСИ ЧЕСТИТО ВИ ХРИСТИЯНЧЕ   bouquet
[/color][/size]

Аз имам един цял албум на Врабчетата и ако някой иска мога да го пусна в няколко мейла.

За подаръци не съм мислила. Точно днес говорих на една колежка, че нямам никакво желание за пазаруване, налегнала ме е страшна депресия и апатия. Вече съм се ориентирала към един клуб за празнуване на Рождения ден на Габи, но днес или утре ще ходим да видим поне още един и да запазваме вече датата.

# 166
Все ще ви питам: Колко време приспивате дечковците, как ги приспивате когато се събудат през нощта и има ли някой на нощно мляко?
Никога не съм приспивала, нощем не яде откакто стана на 4 месеца  Peace
Деси, да не чувам за депресии!  Naughty
Мен пък от студа ми става супер коледно настроението. Само сняг ми липсва. Те немците нали са луди на тази тема и коледните стоки са още от септември по магазините  Crazy

# 167
Габи още пие мляко през нощта. Дори пуснах тема за това

Шоши много зле се чуствам и студеното и мрачно време още повече ме подтискат. Досега никога не ми е било така, дори след раждането

# 168
Здравейте  Hug Hug Hug

Деси аз избегнах депресията с частична промяна във външния ми вид - постригах се, ходих на педикюр и маникюр и поне до три дни ще се чувствам добре. Ако това не ти действа вземи хубава книга или най-добре шопинг  Wink

# 169
Здравейте!Честит първи сняг на всички!Поне нас ни затрупа Simple SmileПочна зимата WhistlingНа мен ми е хубав сезон,но ако продължи 1 месец още по-хубаво.Иначе обичам да си стоя в къщи/Дани обаче не е на същото мнение/с чаша чай в ръка пред компа или пък да си чета книжка.Е сега не ми се отдава голяма възможност за такова спокойствие.Дани е много кисел.По цял ден хленчи,циври,дърпа ме #CrazyНаправо вече съм на ръба на нервна криза #Cussing outБлазе ви че имате детски клубове в София.Ние тук имаме само една сладкарница с  детски кът,но ми е  едно неуютно Confused
За рожденния ден и аз съм започнала да се замислям.Сега разглеждам сайта на една фирма дето организират детски партита,но ще видим  newsm78А за подаръците  Laughingтова ми е любимата част.Чакам идеиииии.Мони ,Дани миналата година имаше влак,но го счупи.Тази година вече му купувам трето локомотивче.Много си играе с тях ,но малко ги посчупва.Оня ден купих поредното и сега обикаля с него.

# 170
Lyusil , тя жената си мисли , че като е изгледала 5-деца и ще се справи. ама не и идва на акьла , че то детето не я познава и е разбираемо да плаче. още повече вечер като е сьнен и не види мама или тати. добре , че супер рядко прибягвам кьм нейните услуги. всьщност за тази година това и е пьрвото гледане  Joy
аз сьщо от бебе не го приспивам мартин. слагам го в кошарката ; казваме си лека нощ ; пускаме "сьнчо"(музикалната кутия) и затварям вратата. все още заспиваме сьс сок , ама поне на обедното спане го махнехме вече. мляко отказа да пие под каквато и да е форма на 9-месеца. през ноща се буди супер рядко - обикновенно , ако си е праснал главата в стената - много се вьрти нощем , а и спи на сгьваема кошара. вече се принудих да я слагам в средата на стаята като спи  Joy
Кристинке, тази идея с люлеещият се кон супер. мартин и той все ме яха и ми вика " дий-дий , мамо". трябва да помисля и за такьв подарьк - може би за коледа  newsm78

...Те немците нали са луди на тази тема и коледните стоки са още от септември по магазините  Crazy
шоши, тя и майка разправя , че при тях вече всичко е украсено и магазините са пьлни с украса и подарьци.  няма да забравя никога страхотните украси и положителното настроение , което льхаше от всичко и всеки .Peace  много ми беше готино - чуствах се като в приказка.
angelcheto , влака , който купих е на една австрийска фирма. миналата година купих на марто от франция на сьщата фирма един автомобилен волан. що хрьрляне, бльскане и ритане е видял този волан - бедна ви е фантазията.  надявам се и нещата , които продават тук да са сьс сьщото качество и да издьржи влака. 
 тук още няма сняг - и слава богу. нещо хич не сьм настроена още за зимата.  #Crazy

# 171
стана много дьльг предният пост , ама не мода да не ви кажа какво ми се случи вчера.

пьрво - сутринта оставям мартин в тоалетната да ака и си вьрша нещо отатьк. той като е готов ме вика. и така , вика ме той, отивам , бьршем дупето , пускам водата и...в следващият момент тоалетната ми се наводнява.  #Crazy  а той нашият да вземе да издьрпа трьбата на казанчето от отзад на тоалетната чиния. казвам ви един час после не мога да изсуша.  и смятайте с каква сила я е измькнал тази трьба , щом аз изобщо не можах да я вкарам , а баща му бая зор видя , докато я направи вечерта.
после вечерта - прибираме се с яна и мартин от детската градина. на спирката , на която слизаме, аз вземам мартин , а яна трьгва след мене да слиза. слизам аз , автобусьт трьгва , а аз се оглеждам за яна да и кажа на кьде ще вьрвим. да обаче , от детето ми ни следа.  помислих , че се е скрила някьде , викам я обаче нищо. като ревнах ви казвам. откраднаха ми детето си мисля. гледам и рейсьт продьлжава да си вьрви - значи не е в него. направо полудях.  тькмо вече почвах да се обаждам в полицията и на мьжьт ми и гледам рейсьт спрял почти на 100-тина метра от спирката и пуснал аварийните. затьчвам се натам и гледам шофьорьт ми я води. казвам ви щях да му скоча на врьта от радост да го нацелувам ( ама се вьздьржах де... Blush)
тя наща хубавица , да вземе да се заблее по някакво дете в рейса и докато се отблее , той трьгнал. добре , че веднага се сетила да отиде да каже на шофьора. че иньче не искам и да си помисля как щяхме да я тьрсим.  като се прибрахме си поплакахме двете едно хубаво, обяснихме се 100-пьти в любов една на друга и така. после разправяхме през смях на баща и , но точно в онзи момент , като не я видях при мене , направо луднах , разтреперах се цялата , сьрцето ми щеше да изскочи.  за 6-ст години за пьрви пьт я губя и трьбва да ви кажа , че не си пожелавам да ми се случи отново  Praynig чуството наистина е убийствено и смазващо.   ooooh!

# 172
Здравейте и от мен!
Не ми се връзвайте толко бе, знаете, че на мен бързо ми минава. Онзи следобяд ми беше много криво, студено, мрачно. Дарата мрънкаше нон-стоп. Тя е така от известно време, всичко с рев се прави - обличане, събличане, смяна на памперса ... каквото се сетите, не знае какво иска и се тръшка за щяло и нещяло. Вчера я връчих на прабаба й, направих си причека и отидох на маникюр. И на мен три дни ще ми държи!  Joy

Люси, честито християнче! Да е жива и здрава!
Благодаря ти за пожеланието да ми се случи нещо хубаво. На път е  Wink Пожелай ми го още веднъж, за да се случи наистина  Grinning
За празненството след кръщенето не се ядосвай, тепърва идват празници!

Значи не съм само аз дето вече планира подаръците за рождения ден  Crazy Мони, мислех си точно за такъв влак  Wink Кажи, моля те, коя е фирмата, цени, снимка ако може  Praynig ...
МКП, за тази маса ли говориш
?
Къде ще я сложиш бе жена? То верно, че у вас място колкото щеш, ама все пак  Crazy
Сега ще метна едно око на сайта на детски маркет Вега. Може да ми дойдат идеи.

Ние с Янче решихме заедно да празнуваме рождените дни на децата. И без това едни и същи хора ще каним  Joy
Деска, вие кои клубове оглеждате?

Докато писах и Мони е писала за премеждията.
На Марто му подарете комплект ВиК инструменти да не работи с голи ръце детето.
Случката с Яна ме просълзи, Монка. Дарата ми е изкарвала акъла така няколко пъти, търся я, а тя зад мен ... но не е същото. Дано не се случва на никого!

# 173
Нели гледам в нашия квартал клубовете. Единия клуб отпадна, защото няма място за възрастните. Набелязах втори, но има и един който не сме проверили

# 174
  • София
Минимо, горката, направо си представих ситуацията! Ама е оправно детето, на майка си се е метнало  Wink Добре, че се е сетила, че иначе не искам и да си мисля какво щеше да преживееш! Да я нацелуваш хубаво калпазанката!

Момичета, такъв студ ме гони, че дори не мога да мисля. Сутринта установих, че един от вътрешните прозорци в стаята е счупен  Shocked и така вее вътре, че нито парното, нито климатика помогат....Виждате ли на какво си подлагаме бедните държавни чиновници за благото на народа  Mr. Green

Като сме се разприказвали коледно, кога смятате да слагате украсата? И докъде стигнахте с дядо Коледа и запознаването му с малчовци? Ванеса нещо хич не вдява. Всяка вечер й разказвам за Северния полюс, за джуджетата, за тефтера с послушни деца, за писмата, за еленчетата, как под елхата дядо Коледа ще остави подарък...Единственото, с което тя се включва е, като стигна до момента с даването на подаръци, тя почва да вика "Тати купа"....Тати щял да й купи, моля ви се....Егати меркантилното детенце....Никакво вълшебство не мога да й набия в дебелата картуна. Дали коледната украса, демек нагледни материали, няма да помогнат?

# 175
Хич още не съм говорила за Дядо Коледа. Иска ми се на някоя книжка да се запознае с него, защото е като попивателна ... или филмче. Дайте идеи!

Към филмите е пристрастена. "Мамо, юлм, но" /превод "един филм"  Joy/ или "Мамоо, мечета, малко", когато иска да пусна Грижовните мечета или "Ля-ля-ля", когато иска Му погоди  Joy Цяяллл ден се пазарим кога и колко да гледа.
Рисуването също си остава любимо занимание. Броя на изрисуваните стени расте с всеки изминал ден. Не се впрягам, даже ми харесват надраскани  Grinning

# 176
Минимо, ужасна случка с Яна  Shocked А Марто е разбойник от класа  hahaha Добре, че има такива моменти да ги помним и да им смеем след години.

Дядо Коледа го представих официално с една книжка  Mr. Green В нея има всякакви неща на зимна тематика и Диана най се впечатлява от шейната и всеки път забива пръст там и ми съобщава как дядо й ще я вози  Laughing
Аз украсявам в началото на декември обикновено. Сега ми е още много рано.

Ангелчето, Дани не е ли на ясла? Мислех, че си от свободните мами, дето по цял ден се размотават насам-натам Laughing

# 177
Минимо, какъв ужас! Имаше едно време един клип на  newsm78 не знам коя група беше, но клипа никой път няма да го забравя. ЛИПСВАЩИ ДЕЦА! Отвлечени, изчезнали безследно, убити и всякакви такива ужасии. Беше ми тъжен тогава, бях дете. Но сега ми изглежда убийствено! НЕ искам да се случват такива неща! Браво на детето, че е запазило самообладание! Можеш да й имаш доверие! Браво! Peace
Ооооо, Смайлито, много ме зарадва! Но пак ти пожелавам тоя път две неща да ти се случат - едното - с продължение!
Бре, много върви тая терапия против депресивни моменти. Обаче да видим днес какво има в дебитната карта, пък после ще мисля дали да се депресирвам hahaha! Ей, да не се обидите, шегувам се!
Аз на моята шуша се чудя за дядо Мраз или за дядо Коледа да й разправям... Ами тя е родена кажи-речи на Коледа. Как ще разбере милото кое кога е? Thinking Ще впрегна аз стария червен дядо Мраз, но какво ще й донесе, малеее не съм мислила. Embarassed

# 178
Смайли, ето го влакчето   http://www.bgphoto.net/photos/2273/o632981629090468750.JPG               
                                   http://www.bgphoto.net/photos/2273/o632981629339375000.JPG

купих го от склада на КОМСЕД. обаче жената каза , че тази година нямало внос на тази марка и беше доста обрано. от влакчетата имаше само две останали. и докато се чудих дали да го купувам едното го купиха перд мене. затова аз купих веднага другото. и марто поради тази причина се уреди с подарьк толкова рано.  Mr. Green иньче влакчето е доста весело - пее , децата танцуват,локомотивьт свири. струва 50лв. ако имате магазин на КОМСЕД в софия , провери там . може да е артисьл някой влак.
 а колкото до комплекта сьс ВиК инструментите за марто , в кьщи само такива да искаш. баща му нали е ВиК инженер...беше решил другото лято да го взема с него на обектите да врьзва трьби  Joy
а за рисуването - и на мартин му е любимо занимание да "драска" както той казва по стените и да иска "моиф" още щом стане.
момичета , благодаря ви за подкрепата за случката с яна. наистина супер много се уплаших.
а за дядо коледа, аз записах един диск с песнички на тази тематика и сега си го слушаме по цял ден. имам от яна книжки , ама още не сме ги почнали. коледната украса , аз я правя след РД. на марто - кьм 10.12.  яна много и се кефи и затова толкова рано. да видим марто тази година ще се светне ли за какво иде дума с украсата  Thinking

# 179
пилета трябват ни спешно проходилки за дома в Перник, ако някой има и не я ползва и не му трябва - моля ви свирнете ми, че децата нема с кво да щъпуркат там Cry

Общи условия

Активация на акаунт