ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА ни добри знаят вече много песни и игри

• 17 401
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Къде се покрихте днес?

Аз смятам днес да си ходя по-раничко и да изведа малко детенце. Желаещи?
Смайли, я разкажи малко повече за Незнайко. Давайте въобще всички идеи къде да се завираме. Айде предиобед, иди-дойди, става за разходка навън, ама следобедите като се стъмнява в 18 часа и свива кучешки студ...къде се дявате?

# 151
крия се във фитнеса   Mr. Green
това правя след 6 часа. поне два пъти в седмицата.
през останалото време кукам като кукувица и треперя от нерви  Crazy

незнайко става само за събота сутрин. тогава имат занимание за най-малките.
всички останали клубове са заети и съм ги отписала като вариант.

днес си накупих една чанта мазилца. уж шопинг терапи. ама не помогна ...

лятото свърши ...

баси постинга стана ... сори, днес не ми е ден.

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 18:47 от Смайли

# 152
  • София
утре съм на док. после заминаваме за селото Simple Smile кеф. няма да ни има няколко дена. ще ми липсвате Simple Smile

# 153
от една седмца чета,но не мога да се включа...Дани е луднал по флмчетата изпратени ми от Нели и щомвид,че компютърът работи веднага иска да му "пуни мечо" Сега диването спи,бяхме на село,развалиха ни режима ,но само аз ще отнеса кривото настроение на Дани.
Криси,много ме зарадва новината за подаръка,който са ти направили твоите приятелки!Много мил  жест и навреме!/покрай неприятностите ти си имала нужда някой да се погрижи и за теб!/
Сори за 1.11 заради спомените,но тр.да се радваш,че с имала чудесен баща,който ти е давал всичко от себе си и ти си го оценила.Ти ще разкажеш на сина си какъв страхотен баща си имала.Аз понякога се държа отвратително с майка ми и съм сигурна,че ще съжалявам за това някой ден.
Ели,и Дани не е кръстен.То и за не съм...
Смайли,готина фотосесия..и аз искам пиърсинг на пъпа,а това лято все се надявах да се появят самозалепващи камъни за пъп...Като ходиш на фитнес с кого остав Дарата и как реагираБДани е като лепенка им ай ще трябва да го мъкна с мен на фитнеса...
Фъстъче,дано Катето се оправи,как е лепнал тия Е-коли???

# 154
  • 42.016399,23.101179
Добро утро на всички!!!
Ние преди малко се отведохме в яслата, там най-накрая свърши ремонта и сега Вики си е отново в бабината група. Тъкмо беше свикнала с новите дечица и новите лели и сега пак започва голямото глезене.  Grinning
Ванилийка я кажи кои филмчета ти е дала Смайли. Ние си донесохме от Кюстендил един диск с много хубави детски песнички и филмчето БАМБИ и сега гледаме и слушаме почти непрекъснато. Любими песнички са ни вече "ОРАНЖЕВО НЕБЕТО", "ВОДНО КОЛЕЛО", "БАНСКИ НА ЛАЛЕТА". Баба и от Кюстендил и подари един детски микрофон и сега пеем по цял ден и не тръгваме никъде без него. bowuu
Много лошо че вече става студено времето. В София поне имате избор, а тук няма изобщо подходящи заведения за дечица.  Миналата зима си правехме организация и си ходихме на гости с приятелчетата на Вики, тази  ще е пак същото. Sad
Смайли евала за фитнеса. Аз имам желание, ама никаква воля. Я отида веднъж на няколко месеца я не. Хем и фитнеса ми е на 2 крачки, хем изобщо не е скъп, хем и има кой да гледа Вики, ама нещо много ме мързи. Гледам се в огледалото и се възмущавам как съм се отпуснала, обаче нищо не предприемам. #Cussing out
Люска къде се изгуби, разказвай как мина кръщенето и имаш ли си вече християнче. Simple Smile
Фъстъче, а с вас какво става. Води ли я на специалист.
Маймунка щом не се кърмите вече, няма ли да предприемеш нещо за спиране на кърмата, или ще му даваш още по малко.  newsm78

# 155
Здрасти, здрасти от мамата на едно християнче! bowuu
Кръстихме го детето! Черпя всички ви по този повод и дано да намерите нещо свястно за почерпка, защото гостите вчера нищо не видяха. ooooh! Кръщенето мина перфектно!Ревахме както си знаем - и детето, и майката! hahaha Дилята такива сълзи изкара, че се наложи почти през цялото време да стоя до кръстницата. На мен ми беше супер кеф, но принципно не е редно май. newsm78 Снимки ще пратя надявам се утре, от църквата не са много, пък и роклята изглежда много светеща вероятно от светкавицата... та не знам каква точно част от истината ще ви покажа с тях Thinking А почерпката беше пълен фал! Отидохме в една новооткрита сладкарница, дето явно не знае как се гради име! Тортите бяха пълне боклук, обслужването - на нивото на тортите! Абе, здраве да е! Ние си бяхме само близки, тъй че ще ги каня вкъщи един по един на нещо по-добро. hahaha
Обещавам, че днес ще се опитам да намеря време за всичките ви снимки!
Криси, много съжалявам за татко ти! Моят баща е малко по-особен тип, но наистина познавам мъже, които са успели да бъдат като Създатели на децата си, не просто физически, но и духовно. Прегръщам те силно!  Hug
Гледам за фитнес говорите. Смайлито е №1 спортистче, няма спор! Аз лично на фитнес не съм ходила през живота си, само че по едно време тренирах домашно с едни гирички и бях се стегнала добре. А да ви кажа, откакто Диля тръгна на ясла съм свалила поне 2кила! обаче сега нали не ходи, че може и да си ги върна. В началото направо се стреснах, че почвам някоя от ония страшни болести- насилвах се да се храня, нямах никакъв апетит. Сега си хапвам и заради тия две седмици. Иначе Дилето е много по-добре - обаче яслата я отложих за понеделник, защото оттук-таме пак текат сополките, главно от носа Joy
За филмчетата - нашата не ги бръсне за нищо. Татко й сваля няколко от нета, обаче тя ги заглежда точно за пет минути. Дай й на нея песни, гримирани какички, батковци и каталози на Орифлейм!
Смайли, защо си се стъжнила така? Да знаеш, че лятото чак другата година ще дойде, а пък на теб усмивката най-ти отива! Пък и си шофьор, все пак, да не си го изкараш на някой. Пожелавам ти днес една приятна случка, която да те поразведри! Party 
Минимо, какво избрахте за подарък? Съжалявам, че не съм била тук да ти помогна, много съм идейна иначе. Кръстница на моето шуши стана сестра ми и в началото мислех да й купа икона. В последствие й взех икона, да, обаче на синджирче, същото като на кръщелницата й - хитро, нали!
Мушу, добре дошла отново! Hug
Стига съм писала. Отивам да свърша малко работа. Приятен ден на всички!

# 156
Люсил, честито ти Християнче!

# 157
Люси,честито ти християнче!
Чакаме снимки LaughingВече Диля си има англече дето я пази Peace

# 158
Люска честито християнче, дано сме направили правилния избор кръщавайки децата си. Желая и цялата вяра на света да я следваи да и помага,а тя никога да не я губи. Теб целувам.
Смайли Heart Eyes.....никога не бях чела такъв твой постинг. какво има Нелка нещо не е наред ли. Не може винаги ти другите да подкрепяш и успокояваш, искаме и ние тебд а подкрепяме, знаеш че си ни скъп човек.
Мен ме сдухват от работа, вечер Виктор не ме изпуска за секунда и съм леко каталясала ама ще се справим някак.
Утре и другиден кой къде е? newsm78

# 159
                                         bouquet  люси, честито християнче.   Heart Eyes

Люси, купих еднаедциклопедия за коктейли. има всички класически коктейли и много други. все пак е нощен клуб , в който се продава само алкохол и ми се стори , че ще им е полезна.
иньче изкарахме много готино. пийнахме , потанцувахме.
за сьжаление като се прибрахме мартин ревеше , беше се подул от рев и свеки не могла да го успокои час и нещо. много ми дожаля. почуствах се леко виновна , че сьм го оставила така на почти непозната за него жена. като го гушнах веднага млькна , успокои се и след 5 мин. вече спеше сладко.
за филмчетата - и мартин не много , много по филмите. яна доста гледа . той се врьтне само за малко и след 5мин. вече е в другата стая и "кара койона" ( камиона демек ).
аз да ви кажа , че онзи ден купих на марто подарька за рожденният ден. детска влакче , сьс стоящи се релси . много готино. ние зад блока имаме линии и мартин е голям фен на влаковете. гледа ги през прозореца и много им се кефи.  мисля , че подарькьт ще му допадне  . тези дни ще ходя да запазвам и клубьт за РД. обвзела ме е рожденническа вьлна вече  Mr. Green
Marci, аз тази песничка  "БАНСКИ НА ЛАЛЕТА" сьм си я качила на телефона и всеки ден си я слушаме с мартин. той нали е крьстен на певец , та много обича да пее.

# 160
Да, май е време вече да се замисляме за подаръци. Вчера си мислех, че до РД остава точно 1 месец  Grinning Пак излетя това време ейййй! Crazy

# 161
  • София
В тоя студ защо никой не пише? Rolling Eyes

# 162
Благодаря за поздравите и пожеланията, момиченца!
Снимките мъжо още вчера ги е наблъскал в един и-мейл от 50МВ, така че ако успеят да се трансферясат в рамките на деня, ще ви пусна поне едничка още днес!
Каква е тази песничка "Бански на лалета"? Оформя се хит, май май..
Минимо, много хитър подарък си измислила. Право в десятката! А вашата баба защо не ви се е обадила, че малкият плаче? Много ме нервят мен и нашите баби като си наумят, че могат да успокоят детето, ревящо повече от половин час.
Криси, здраво са те налегнали екселските таблици! Надявам се да е така само докато навлезеш в работата, че иначе тежичко ще ти дойде - сега и детето ще е лепнато за теб, мама мия! Кураж и много извънредни, неподозирани сили да ти дойдат! Hug
Смайли, притесняваш ни, бе душа? Къде си, какво става с теб? Sad
Все ще ви питам: Колко време приспивате дечковците, как ги приспивате когато се събудат през нощта и има ли някой на нощно мляко? newsm78
Аааааа да, бе: ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ! Тази сутрин ни посети и нас! cold

# 163
  • София
Люсил, честито ти християнче! Нека Бог да я закриля, пази и помага!

За подаръците съм хвърлила око на една масичка и столчета на Чико, дето се обръща плота и става и за писане, и за редене на конструктор. Чудя се обаче дали ми се дават толкова пари... newsm78

Смайли, пратила съм Ванеса с Мартин на Феите днес. Ако искате, отидете и вие (както и всички останали, разбира се). Ще съм изключително благодарна ако наглеждате неориентирания ми мъж да не простуди/претопли/разболее/умори детето. Черпя с почти неупотребяван мъж  Mr. Green

# 164
minimo на мен телефона ми звъни така - с бански на лалета, супер много и се кефя.
за подаръците - ние сме се спрели на кон - люлеещ се, щот ми писна аз да цвиля из нас и да ме ядзят #Crazy
приспиваме се все повече и повече на ръце и с целувки и галено но за мне това е идеалният момент да му покажа че съм си все още мама и че като ме няма по цял ден незначи че не е най важното за мен. обожавам да го приспивам поняклога по цял час и не смятам да го отказвам скоро.

Общи условия

Активация на акаунт