ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА ни добри знаят вече много песни и игри

• 17 402
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
ахой банда
не съм ви чела  Embarassed но...

Честит Рожден Ден, ЕЛЕКСИРЧЕ!
Здраве, и много детски смях ти желая!

видях че и книгата сваляте
Детето -- как да го обичаме истински

http://www.friends7.hit.bg/knigi.html/bibl.htm#bibl.html
тук има и други интересни - но на мен не ми се отварят нещо  Thinking

Добре дошла на новата мама и от мен  bouquet

# 136
Хей, къде сте?

В тези ветрове трябва да сте на компа   Naughty

Аз съм на работа, но няма нищо за вършене  Crossing Arms и скучая  Whistling

Ели, днес гледах снимки от Прага, една колежка ходи да пее на чехите  Joy, хористка е. Много е красиво!

# 137
Шоши и на мен моляяяяяяяяя Praynig i_krisi@abv.bg
Некой да ми каже адреса на Казабланка - пети път ви моля заспи такива Twisted Evil Twisted Evil Heart Eyes

# 138
Черпяяяяяяяя  Wine Glass smile3546

току що получих следното съобщение:

Марио си свали панталоните и гащите и седна на гърнето, изпишка се, стана каза че е пишкал и започна да ръкопляска

# 139
  • София
Честито на всички шофьори, бъдещи такива, пишкащи, четящи и други  Laughing

Крис, Казабланка е в Красно село, на улица Хубча. Сега стана ли ти по-ясно  Mr. Green Така си и знаех  Wink Ще ти обясня с подробности, ти само се накани да доведеш малчо. Ама сега като гледам какъв студ е свил, май ще се изпокриваме по клубовете пак...

# 140
  • София
Мда - следваща среща май тряя си направим във Феите. От четвъртък сняг. Мамка му Sad аз се надявах да е есен до март и оттогава пролет ама уви. Хич не ща сняг... само да ме дразни. Нали този сезон ще видя писти през крив макарон, та изобщо не искам сняг да виждам...

ЧРД Елексирче Simple Smile

дани_л, телефона на Господарите трябва да го пише някъде на сайта им www.gospodari.com . Понеже Мартин контактува с тях, а той се обади на конкретна една дама, която е точно в екипа на Мавриков, не ги знам аз. Ама ти ако им звъннеш на тоя в сайта те ще те пратят на когото трябва. Честито за гърнето! И аз ще почерпя ако Мая направи подобно нещо.

Бях в неделя на РД в Моето гардже - незнам що не го харесвате - малко е верно си е, ама е сладко. Освен т'ва каката според мен,която е вътре си разбира от работата... Разбира се Феите продължават да водят класацията.

Шоши, чакам книжките и аз на: yanche@mail.bg

фъстъче, забравила съм - кърмиш ли още? Гледам че и Мушу шпионира, а я мързи да пише ама и тя да си каже докъде стигнаха с кърменето. Маймунка ти? Изобщо остана ли някой или вече всички са край? Много ми е интересно Simple Smile

# 141
Здрасти, мами!
Много набързо се включвам, защото след малко излитам отново вкъщи.
Честито на Елексирчето на патерица! Много здраве, много щастливи мигове, много любов, обич и уважение от съответните места!  bouquet
Фъстъчке, хубавото в цялата история е, че най-после разбраха какво му е на Катето. Така поне знаят с какво се борят, а не като преди. Успех ви желая и дано ги избиете тия натрапници! Praynig
Дани, бравос на Марио! Диляна също си сваля панталонките и сяда на гърнето, обаче с памперс! hahaha Нищо - и това е нещо!
Криси, не можах да разбера защо вчерашният ден е толкова гаден за теб. Ако искаш, пиши! Hug
А пък аз съм такава калпазанка! Още не съм взела обувчици на Диля! В целия град нищо не ме грабна и в този момент усещам най-силно разликата с Варна, примерно. Иначе си имаме разкошна рокля в цвят шампанско, взех й и подходящо цвете за косата - направо си е като принцеска! Може би до петък ще ви пратя снимчици, а пък и аз ще се наредя до нея да ми видите избледняващите тъмни коси! Joy

# 142
# 143
Криси Hug Много мъчно ми стана, но не мога, а и не искам да си представям как си се чувствала. Това е нещото, от което най-много ме е страх на този свят - да не загубя някой близък. Сега вече най-много треперя над Борко и просто понякога така ми се свива сърцето и чак на сълзи ме избива Cry Много целувки и горе главата!
Янче, Янче, хич не ми се пише напоследък, само чета, за да съм в течение какво става с всеки, защото не мога да се откъсна от хора, с които комуникирам повече от 2 години вече Heart Eyes Да, кърмим се още с дребчо, вечер като си легнем и почва "дай, дай" Laughing То не че има кой знае какво, ама му е хубаво на детето. Днес Цвети ме подсети как миналата година съм се чудила на майки, които кърмят деца на по година-две newsm78 За пореден път се убеждавам, че не трябва да си прави прибързани заключения човек и да отсича "Това в никакъв случай няма да го правя" /или нещо подобно/.
Та така, Борко вече почва да бърбори все повече и повече, постоянно нови думички учим и после ги повтаря до откат, на мен ми се надува главата, ама кой ме пита Rolling Eyes Хубавото е, че вече иска да прекарва много време с баща си, като го задърпа да играя няма отърване. А преди не искаше да стои при него повече от 5 минути Heart Eyes Големи са ми сладури Grinning
Ааа, честит рожден ден на Елексирчето - здраве, късмет и любов  bouquet
Понеже вчера Цвети ми прати книжките и се зачетох и ми стана много интересно Simple Smile Фъстъче, не ги оставяй да ти се месят свекитата! Аз такива неща не позволявам, но пък при мен малко трудно става да ми се месят, щото са на 150км. Не че всеки път мъжът ми като говори с майка си по телефона не се чудя откъде ги измисля глупостите, дето ги говори, но това са подробности Rolling Eyes
Мда, аз не пиша, не пиша и после като се отплесна и става ферман. Ех, идва зимата и ще си стоим в къщи, а така ни става криво и на мен, и на Борко да се затваряме Sad Ама какво да се прави, така ще е.
Целувки на всички момченца и момиченца и лек ден Hug Тука малко понапече, може и да успеем да поизлезем следобед.

# 144
  • София
Благодаря ви, момичета.

Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 145
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз благодаря на Шоши за книжките  Hug  bouquet
Шоши мия лекар ми каза, че капките против повръщане били немски, ако искаш да пробвам да сканирам рецептата и да ти я изпратя?

# 146
Честит ви Хелоуин
Крис, голяма за теб!
Деси, мерси, вече съвсем ще ги оплета лекарствата, засега 3 бр ми стигат  Party
Ели, къде се изгуби бре? От ходене по гимнастики, танци и подобни с нищо неподозиращата Емка нямаш време  Wink А за свалянета на книгите не ти става номера, защото не пробваш с точния браузър  Wink
Дани, много готин аватар  Laughing
Ей, Мушу се престраши  Hug
за книгите. За благодарност очаквам да ги прочетете до др.седмица!  Mr. Green Моля, ако на някой съм забравила доставката, да свирне  Whistling

# 147

Дани, много готин аватар  Laughing

нали...  newsm53

# 148
най -накрая и аз да се включа. подготвяме си апартамента за продан и не мога да стигна до компа от адвокати, оценители и тем подобни простотии. и навсякьде сьм с мартин и смятайте за какво става дума.... ooooh! Crazy
да почвам подред на номерата.
честит имен ден на Ди. шоши , голяма сладкишка е станала. започнала е на тебе да прилича.  newsm78 като , че ли като по малка на мьжьт ти мясаше.  а ти по добре ли си вече. да си порьчам и аз книгите. не , че сега ми остава много време за четене , ама се надявам скоро да се свьрши и да мога да ги погледна.( moni2000@abv.bg)
честит рожден ден на eleksir. повече усмивки и весели моменти в живота.
Смайли, как така се реши да караш курсовете. браво за което  Laughing  . есенната фотосесия на дара е страхотна. и аз имам една такава с яна , ама с марто не се бях сетила да направя , макар , че той всеки ден в парка се орива в сьбраните на купчини листа.
и на другата излкасила вече шофьорка Петя. честито - лека и безаварийна. хареса ми това , което крисито ти написа.
Янче, кога да ви гледаме по "господарите"  Wink  минаха ли ти неразположенията сутрин.
Lyusil , приготвихте ли всичко за крьщенето утре. весело и приятно изкарване ви пожелавам. дано и на диля и хареса. ще чакаме снимките после.
dani_l , браво на малкият мьж.
аз пьк тези дни ще ходя да купувам на марто стьпенка , че да може да пишка прав на тоалетната , че ми се вижда голям вече за гьрнето .  Mr. Green
той тези дни нещо кашля , ама се надявам да му се размине по леко.
Фьстьче, милото кате. пожелавам ви скорошно оздравяване. сега поне като се знае диагнозата ще е по лесно да се лекува. целуваме ви  Hug
момичета , помагайте с идеи - утре една приятелка ще открива нощен клуб и ни покани на откриването . какво се купува в такива случаи. нали не мога да отида с празни рьце все пак. нещо за заведението ли или нещо за нея. и какво да бьде. нещо сьм в дупка и не мога нищо да измисля.  ooooh!
мушу, скьпа. баш ми е драго да те видя тук. често си мисля за вас , ама пусто време , не ми достига напоследьк. да нацелуваш нашият приятел борко  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 18:02 от minimo

# 149
Елексир, най-сърдечно ЧРД, макар и със закъснение!

Янче, не съм ли казвала - не, вече официално не се кърмим - от септември всъщност - нали бях за 1 седмица в командировка на морето без него - най-дългата ни раздяла досега - там един път се поизцедих, после вечерта, когато се върнах, защото ми беше домъчняло, му дадох през нощта да побозае, той прие тогава, но като цяло беше позабравил и повече не сме го 'обсъждали'... един път, когато се обличах, се опита да захапе и май се сети, че там е имало 'мако' (макар думата да започна да я употребява наскоро), но не се справи... и така - на моменти ми се искаше до 2 год, но май така се получи добре - никой не страда...

Криси, много Hug за вчера  Sad в темата момичетата са написали много мъдри и хубави неща, въпреки че думите не могат да утешават напълно...

Общи условия

Активация на акаунт