/ и да хапват, че ме плашите с тия истории! Заради вас няма да мога да забременея, въпреки че от дъжд на вятър правя секс. 

/ Снощи като приспах Дилята го видях, че решава някакви листовки на компютъра. Ще го попитам и ще ти ги пратя, ако искаш. Мисля, че ти имам адресчето, но ми го пусни за всеки случай.
Аз ви бях споменала за това, че на хиляда работи казва с една и съща дума... Принципно аз почти винаги я разбирам, но дали трябва да се направя на чалната и да изисквам от нея по-конкретен и дълъг изговор, за да получи нещо.
Всичките ли сте с цели думи и съчетания вече?
Да сте живи и здрави всички, най-вече дребните! Честит имен ден на малките адашчета, много усмивки и весели моменти! А, и почерпете се за наше здраве с каквото обичате 
Голяма радост беше 
Ох, много ти съчувствам с това повръщане, макар да не ми се е случвало и се надявам и следващия/те път/и да не е така
/. Борко все още не прави изречения, но се разбираме идеално, всеки ден учим нови думички, като съответно думите, които знае са мноооого повече от тези, които може да казва
"Абу: ни е универсално за бръмчащи и движещи се неща - няма как да каже детето пералня или
Не е като много момченца, които на 2,5 още са на "ъ-ъ". Така че няма за какво да се притесняваш. Даже аз понякога се радвам, че още не е почнал да говори като хората, защото отсега ми надува главата, пък после не ми се мисли 
Ох, много ти съчувствам с това повръщане, макар да не ми се е случвало и се надявам и следващия/те път/и да не е така

На 2 часа е опикана до кръста. Сменям по 7-8 памперса на ден и по 3 комплекта дрехи. Накрая излиза, че с тези темпове, ще купувам по 3 пакета памперси на месец, като за новородено. Айде да им ...
Мисля да ги сменя с Клевър - търговската марка на Била, пуснах дори тема в Майки. Друг вариант са Мамиа, но се намирали трудно. Споделете кой какви памперси ползва, който още ползва, де.
,как позна,че точно за коментара лака ти се сърдя
!Ама как позна!Засегнала си ме до дъното на душата и те моля да не ми говориш повече,само ми пиши! 

Така ми е домъчняло за вас... Трябва да си направим скоро една софийско-пловдивска среща... ама ненам как ще стане 
) ?
Да добавя и Михаил на дороти02, която незнам къде се запиля... ама днеска и вчера нещо се пристеих за нея...
И са Мавриков или незнам кой ще й се обади да си говорят
Става ми все по-забавно. 
/! Желая много здраве! Аз се сещам и за Изкушение. Тя е Радостина.
Хич не ми се прави на света вода ненапита 
С всеки изминал ден речника става все по-богат. Скоро наистина ще ми разказва тя приказките за лека нощ

Ще ти се изтресем с Янчето изненадващо да се чудиш какво да ни правиш. ПЪК!
Да не би само аз да се изпързалях? 
Детето се старае наистина. Дори казва "крокодил" и си припадаме от смях покрай нея
Обаче като че ли зациклихме от известно време и яслата нищо не промени. Научи там едно "Баоооо!"т.е. Бравооо! и толкоз. Татко й онзи ден я кара даже азбуката да повтаря след него и тя се справи. А иначе бръщолеви като е на кеф. Може би наистина трябва да почакам търпеливо....
Питах Гошо за листовките, били огромни като МВ, така че ще ми пусне адреса, да си ги изтеглиш евентуално оттам. Става ли? 

Да не би само аз да се изпързалях?
...довечера няма да й се размине беседа по "Фрагменти на любовния дискурс" на Роланд Бард (Одисей на Джойс го привършихме, какво са хиляда странички)