Подготовка за малкия човек - тема 14

• 41 671
  • 796
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте.

Засичали ли сте някъде комплект бебешка козметика за новородено с подарък несесер. Миналата година имаше един много сладък на Uriage и се чудя дали и сега няма нещо такова.
Преди няколко седмици видях с раници на биодерма и uriage, но не и несесер.
Такъв подарък ще има на утрешната лекция на Мама знае най-добре.

# 211
Здравейте.

Засичали ли сте някъде комплект бебешка козметика за новородено с подарък несесер. Миналата година имаше един много сладък на Uriage и се чудя дали и сега няма нещо такова.
Вчера в аптеката видях на Мустела. Имаше олио, крем и мече в прозрачен несесер. Не обърнах внимание на цената...

# 212
  • до най-прекрасния мъж
По време на пункцията и трансфера ползвах измиващо олио на Юриаж. Това ми предложиха без аромат в аптеката. Голяма опаковка е, но много ми хареса и за 500 мл всъщност не излиза прекалено скъпо. Ще видим с какво ще стартираме и как ще е кожата на бебка. Вероятно ще пробвам малки разфасовки или тестери. Не мисля да прекалявам с козметиката - нещо измивно, което искам да ползвам 1-2 седмично, кремче за дупе и евентуално нещо  за мазане на тяло, ако потрябва.

# 213
Здравейте.

Да

# 214
Здравейте.

Ето го на Юрияж от днес

# 215
Кои са най-качествените и щадящи мокри кърпички за бебоци? (Когато нямаме възможност за миене с вода)

# 216
Вече почти 2 години ползвам само Pampers Aqua Pure.Съдържат 99% вода и са без аромат.

# 217
Аэ съм се спряла на Water wipes 99,9% вода и останалото е плодов екстракт, беэ парфюми (имат най-добрите реценэии) и Pampers sensitive. Ще вэема от двата вида и ако и двата ми харесат, ще редувам.

Памперс аква пюр бяха с доста негативни отэиви в амаэон, например че въпреки че са предимно вода, съдържат още нещо, което щипе. Эатова по-скоро ще пробвам първо сенситив.

# 218
Кои са най-качествените и щадящи мокри кърпички за бебоци? (Когато нямаме възможност за миене с вода)
Аз взех на БЕБО 99%вода . На 1 юни имаха -50%на всичко от сайта им и аз още тогава се запасих 😁

# 219
И аз ползвам Pampers aqua pure от раждането, доволна съм. Пробвах и кокосовите, но не ми харесаха. Sensitive са доста ароматизирани.
Water wipes са хубави, но прекалено скъпи, според мен, а и малкият нещо не ги харесва, мисля, че са му студени?

# 220
  • au bout du monde
Аз използвам на Бочко 99% вода и на huggies пак с 99% вода😊

# 221
  • Пловдив
Аз ползвам на Pampers fresh clean от самото начало. Харесва ми как миришат и съм доволна, не е имало никога проблем с тях. Не виждам смисъл от water wipes, твърде скъпи ми се виждат. Иначе са много напоени с вода и са удобни, имах мострена опаковка от родилното.
Pampers Aqua Pure също са добри, имахме няколко пакета.

# 222
Междудругото Pampers aqua pure също са скъпички, около 4.5-5лв за 48бр май, обаче вече няколко пъти купувам на промоция от Кауфланд за по 2.50.

# 223
Pampers Aqua Pure на редовна цена са 3 лв в ДМ. Когато започнах да ги купувам (октомври 2019) бяха 4.00лв, но близо година вече са на 3.00лв там.

# 224
Бебо 99% вода са супер - плътни и с много добър състав. По нищо не отстъпват на по-скъпите Water wipes и Pampers.

Общи условия

Активация на акаунт