Подготовка за малкия човек - тема 14

• 41 676
  • 796
  •   1
Отговори
# 225
Бебо, много са хубави. Използвах памперс сините пакети, лицето на сина ми се зачерви при бърсане. От тогава съм с бебо, нямам проблеми

# 226
Ами за почитателите на Бебо да знаете всяка година на 1 юни имат -50%на всички артикули в сайта им . Доста добре се заредих с кърпички и клечки за уши Simple Smile

# 227
  • Седмото небе
Ееее ако знаех... Нищо де, тая година съм го изпуснала, но за догодина ще знам Wink
От кърпичките им не съм кой знае колко доволна, но от козметиката им олиото ми е фаворит. И за бебета, и за майки с много суха кожа е чудесно!!! Измиващия гел и лосиона за тяло също не са лоши.

# 228
  • Варна
Здравейте.

Засичали ли сте някъде комплект бебешка козметика за новородено с подарък несесер. Миналата година имаше един много сладък на Uriage и се чудя дали и сега няма нещо такова.
Преди няколко седмици видях с раници на биодерма и uriage, но не и несесер.
Аз търся комплект на uriage, но само тия мустели, хип не ги харесвам Confounded

# 229
Aко има комплекти на Uriage, пък и с несесер/чанта, пуснете го и тук.. и аз издирвам 😀

# 230
  • Пловдив
Аз взех на бебо кърпички, не бяха лоши, но миризмата нещо не допадна на моя мъж, та отпаднаха като вариант Simple Smile
Лицето не го минавам с мокри кърпи освен в много краен случай. Там само вода ползвам.

С оглед , че темата е подготовка за бебе, моят съвет отново е да не се презапасявате, а да видите продукта на практика преди това. 😃🙂 и най- скъпото или примамващо нещо може да се окаже неприложимо.

# 231
И аз засега съм се ориентирала към Water Wipes. В един магазин мернах и Bebelan със сребърна вода, мисля и тях да пробвам.

# 232
  • София/Севлиево
Аз в момента използвам също на Хъджис  за себе си и баткото и много ги харесвам.Купих си цяло кашонче на промоция от Емаг преди около месец-два.Надявам се и бебо да ги хареса.
Вчера ми пристигнаха памперсите от сестра ми.Някой да е ползвал на марката Fred and Flo? Четох в сайта на Теско точно противоположни мнения-едните са супер доволни,другите не.На мен най-много ми хареса цената им-около 2 паунда за 50+ броя.Та ако са хубави май ще я карам периодично да ме зарежда...

# 233
  • au bout du monde
Аз в момента използвам също на Хъджис  за себе си и баткото и много ги харесвам.Купих си цяло кашонче на промоция от Емаг преди около месец-два.Надявам се и бебо да ги хареса.
Вчера ми пристигнаха памперсите от сестра ми.Някой да е ползвал на марката Fred and Flo? Четох в сайта на Теско точно противоположни мнения-едните са супер доволни,другите не.На мен най-много ми хареса цената им-около 2 паунда за 50+ броя.Та ако са хубави май ще я карам периодично да ме зарежда...
Никога не съм ги купувала. Все ги подминавам в магазина. Сега използвам гащи на лидъл и съм доволна. И за бебето взех някакви на лидъл сензитив.
Да споделиш дали са хубави и за малкото може да взема от тях, че теско ми е по-близо от лидъл.

# 234
  • София/Севлиево
Сестра ми около 2 години изпращаше тук за кръщелницата си, а майката на момиченцето е много капризна,но ги хареса.В Лондон имам една позната с бебе на 1 година,ползват същите,също без оплаквания.Обаче в сайта на Теско колкото бяха положителните отзиви,толкова и отрицателните.Та тепърва ще разбера.За пелените на Лидл съм чела/чувала също много хубави неща,и за тези на Бочко, които ми влизат в графата бюджетни...

# 235
Аз пък се чудя дали да взимам спално чувалче с опция за повиване. Какво мислите?
Също така с какво в крайна сметка е най-добре да се завиват новородени зимни бебета - с чувалче за сън или с одеялце (и ако да - какво)? Взех чувалче от Angel Baby, защото четох, че това е най-безопасният начин за завиване, но все повече майки слушам да казват как ги завивят с одеялце, защото в началото не мърдат бебетата...

И още един въпрос - крем за зърна преди раждане ползвате ли за подготовка за кърмеене и какъв?

# 236
Аз завивах с одеало в началото, защото наистина не се въртеше. Но няма нищо лошо да си ползвате чувалчето, щом сте го купили вече, то се води най-безопасно за спане на бебе. Сега като е по-голям вече и аз поръчах чувалче с крачета, защото много се върти и одеало не върши работа.

Крем не съм ползвала предварително. В началото ползвах Лансинох няколко дни, докато оправим засукването, после не ми е бил нужен.

# 237
Аз купих такова чувалче. Много ми харесва, че ципа е отстрани и лесно се разгръща цялото. Но... чак като дойде бебето ще разбера дали е бил правилен избора Heart Eyes

Мажа зърната предварително с олио Веледа.  Дори и да няма значение за самото кърмене, поне към момента също усещането е приятно след намазване.

# 238
  • Beyond the stars
От новороден е в чувалче. То първо не се върти, ама като започне да се върти, може вече да има претенции за чувала Grinning Винаги ми е било по-удобно.

# 239
Аэ вэех чувалче, по-спокойно ще ми е така. Даже вэех 2 бр- раэмер 50/56 и 56/62 ALVI BABY Mäxchen. Има си и вътрешни чували эа раэмер 50,56 и 62, които са памучни и топлят допълнително. Така бебето се слага эимата само по боди.

Вэела съм и эавивки, но само эа всеки слъчай, а и не бяха скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт