Подготовка за малкия човек - тема 14

• 43 486
  • 796
  •   1
Отговори
# 615
Аз ще поръчам гащеризонче от Angel baby и ще пиша. Иначе в сайта на HM има намаления на бебешки дрешки сега. И чувалчета спални има намалени - някой обаче дали ги е пробвал?

# 616
  • Beyond the stars
Пфф да - споделям мнението за Carnival Kids, стърчащи конци, отлепящи се картинки, кофти материи, дори като петънца имаше на места...
Засега най-доволна съм от H&M.

Препоръчайте чувалчета моля, с изключение на Angel Baby.

Първите ни бяха Next, после основно Лидълски зареждаме като се появят и сме доволни.

# 617
Аз поръчах разни неща от Angel Baby, включително гащеризон. Преди купувах само от тях за приятели. Много ги харесвам - хубави меки материи, добре ушити.

# 618
Здравейте. Малко съм като паднала от марс на тема бебета. Започнах да се интересувам от помпите за кърма. Та - двойните електрически помпи за цедене едновременно от двете гърди ли е или може и само едната гърда да се изцеди а единия накрайник да стои свободно?

# 619
Пфф да - споделям мнението за Carnival Kids, стърчащи конци, отлепящи се картинки, кофти материи, дори като петънца имаше на места...
Засега най-доволна съм от H&M.

Препоръчайте чувалчета моля, с изключение на Angel Baby.

Чувалчетата на Petit Bateu са много хубави, аз лично от тези на Angel Baby изобщо не останах очарована.

# 620
Аз поръчах от ХМ чувалче, но според мен е тънко, не е за зимата, а по-скоро ще го ползваме напролет. Ако не се лъжа е 1 тог.
Аз ще поръчам гащеризонче от Angel baby и ще пиша. Иначе в сайта на HM има намаления на бебешки дрешки сега. И чувалчета спални има намалени - някой обаче дали ги е пробвал?

# 621
  • София/Севлиево
Днес бях в магазина на Okaidi и имаше много хубави чувалчета, 80 лв бяха и бяха доста плътни. Аз поръчах едно на Лорели от baby.bg, но още не е пристигнало.
Моето едното чувалче е Лорели,точно от baby.bg и изглежда идеално за зимата.

# 622
Аз харесах едно чувалче на лорели и мисля да го поръчам (от хиполенд), но ми се ще да взема едно всесезонно чувалче. Бях видяла едно много сладко в ринг мол малко магазинче, но му забравих името и в интернет не го намирам. Някой знае ли къде може да се намери всесезонно?

Бихте ли ми дали съвет. Какво чувалче за спане бихте купили за новородено бебе сега - есенно или директно зимно? За тези на Аngel baby говоря.
Тук в болницата е 26 градуса и са завити с олекотени завивчици. В къщи поддържаме пак около 25.

Според мен освен чувалчето е важно и с какво обличате бебето отдолу. Пример:

Според мен зимно чувалче е много за 25 градуса температура на спане, та дори и само с боди отдолу.

Според мен всичките тези неща са доста. Никога не бих сложила детето си да спи с боди с дълъг ръкав, пижама и чувал. Лятото бих го слагала да спи с боди с къс ръкав и лятно чувалче, а сега на есен го слагам с боди с къс ръкав и пижама. Чакам да дойде чувала и ще спи само с боди с дълъг ръкав и чувал. Незнам де, ако зимата  е много люта!

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 08:20 от Анонимен

# 623
  • Пловдив
На мен на Angel Baby много ми харесват. Оригинални са им десените, по- различни от масовите на пазара и като качество на изпълнение ми допадат. Взех есенно и зимно чувалче с крачета, супер са и двете. Поне не я мисля малката, че е постоянно отвита нощем.

# 624
Да, много са изпипани. Още не съм го прала, но изглежда идеално. И ми харесва, че са с кауза - от приходите си даряват чувалчета.

# 625
Аз ще изчакам със зимното чувалче, че не знам колко ще сме големи като застудее. Като месец кога ли трябвс да се ползват? Все пак вкъщи имаме постоянна темперстура 23 градуса. Засега имам 2 тънки чувалчета на Lupilu, които са приятни, но още не де движи малкия много и го завивам с пеленка и тънко одеално.

# 626
Реално няма значение какъв сезон и месец е. Важно е каква температура се поддържа. Ако и лято, и зима поддържате 23 градуса, то пролетно-есенно чувалче ще става за цялата година с боди с дълъг ръкав. Ако температурата падне под 23 градуса, то пак може него да си ползвате, но ще трябва да облечете и пижамка.

# 627
А някоя от вас ползвала ли е такъв зимен комплект за количка?
Харесах ето този https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/aksesoari-za-kolichki/komp … tarry-dreams-pink
но се чудя дали е ок

# 628
Цената эвучи супер привлекателно и комплектчето е сладко. Дали ще топли достатъчно обаче... не энам. Със сигурност бебето трябва да е облечено добре отдолу. Харесва ми, че одеалцето се постила и под бебето, така топли допълнително. Беэ опит съм, но имам чувството, че дори да е в иэолиран кош эа новородено, пак ще мръэне навън, ако е эавито само с одеало, трябва си нещо тип чувал и тоэи комплект е евтина алтернатива. Аэ съм вэела тежката артилерия с агнешка коэина, но имам намерения да се раэхождам и при минусови градуси с бебето, трябва ни само добра екипировка. Эиморничава съм и си представям аэ ако съм в коша с някакво обикновено одеалце беэ нищо под мен, че ще умра от студ. Така че съм эа комплектчето, эащото обвива бебето.

# 629
  • София
Реално няма значение какъв сезон и месец е. Важно е каква температура се поддържа. Ако и лято, и зима поддържате 23 градуса, то пролетно-есенно чувалче ще става за цялата година с боди с дълъг ръкав. Ако температурата падне под 23 градуса, то пак може него да си ползвате, но ще трябва да облечете и пижамка.

Взе ми думата от клавиатурата.

По отношение на т.нар. Зимен кош - той си има покривало и е доста добре изолиран. Не си прехвърляйте зиморничевостта върху бебетата, защото достатъчно много от тях се оказва, че не понасят добре топлото и надиплянето с дрехи. В зимния кош с подходящи задържащи топлината дрехи + одеало + покривало си е ОК

Агнешката кожа за деца с чувствителна кожа не съм сигурна дали е препоръчителна. Не бих избързвала да купувам преди да видя какво ще е времето и дали няма бебето да развие някаква чувствителност…

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 15:25 от В@ня

Общи условия

Активация на акаунт