Подготовка за малкия човек - тема 14

• 43 487
  • 796
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета! Да ви попитам имате ли впечатления от дрешките на Sinsay? Какви са като бранд и като на картинките ли са? В тази връзка, аз много се разочаровах от Carnival kids - бях харесала няколко неща, но отидох до физическия им магазин и се отказах като ги видях. Материите и изпълнението бяха много зле.

# 601
Здравейте, момичета! Да ви попитам имате ли впечатления от дрешките на Sinsay? Какви са като бранд и като на картинките ли са? В тази връзка, аз много се разочаровах от Carnival kids - бях харесала няколко неща, но отидох до физическия им магазин и се отказах като ги видях. Материите и изпълнението бяха много зле.
Не са хубави, по-принцип е евтина марка и работят с евтини материи. На Carnival всичко е китайско. Единственото качествено са официалните рокли, макар че и те са китайски, но 2 пъти взимам за повод и не знам дали аз нацелих, но много добро изпълнение.

# 602
  • Beyond the stars

Ммм Пепко ниво или малко отгоре. Аз съм доволна цена/качество - блузки, панталонки, пижамки, връхни. Ма пък бяхме вземали доста ламаринени бодита и не повторих за бельо. Чувалчета много симпатични имаха и одеалца в готини десени.

# 603
Благодаря ви, момичета! На снимките изглеждат прекрасно, но се колебаех да поръчам, а не ми се ходи до мола, далече ми е...

# 604
Като играчки аз му взех едно парцалче, такава за над леглото автоматична въртележка, едно пеещо носорогче от хиполенд и кучето на Фишър прайс. Много неща си оставих за погачата-кошара, космонавт, чувалче, играчки, и дрешки. Само да попитам нещо: някой има ли опит с количките тип триколка. Аз лично много ги харесвам и ми се щеше да взема такава. [/img]
Коша става и за столче за кола за първите месеци-620 лв.

# 605
На мен стол за кола тип кош за новородено не ми се вижда Ок. Някак си толкова легнал ще се притеснявам. За количката аз имам триколка и съм много доваолна. Много маневрена е и по стълби и подобни е по-лесна за качване! Иначе марката е хубава аз си мислех да му взема такова столче.

# 606
Благодаря ви за всички мнения и полезния опит, момичета!
Вече си поръчах още дрешки за бебка Simple Smile
Хубаво е, че я има тази тема, наистина много помага за такива неориентирани като мен Simple Smile

# 607
  • София
Бихте ли ми дали съвет. Какво чувалче за спане бихте купили за новородено бебе сега - есенно или директно зимно? За тези на Аngel baby говоря.
Тук в болницата е 26 градуса и са завити с олекотени завивчици. В къщи поддържаме пак около 25.

# 608
Аз чувалче в началото не съм ползвала, но 25 градуса може да е топло за новородено.
18-22 градуса е препоръчителнате температура, следователно зимно чувалче.

# 609
  • София
Бихте ли ми дали съвет. Какво чувалче за спане бихте купили за новородено бебе сега - есенно или директно зимно? За тези на Аngel baby говоря.
Тук в болницата е 26 градуса и са завити с олекотени завивчици. В къщи поддържаме пак около 25.

Според мен освен чувалчето е важно и с какво обличате бебето отдолу. Пример:

Според мен зимно чувалче е много за 25 градуса температура на спане, та дори и само с боди отдолу.

# 610
  • София
да, да, разбира се - чувалчето върви в комбинация с дрешките и вариантите стават много... Може би най-добре е да поживеем седмица в къщи и тогава да преценя Simple Smile
благодаря ви за коментарите

# 611
  • Варна
Пфф да - споделям мнението за Carnival Kids, стърчащи конци, отлепящи се картинки, кофти материи, дори като петънца имаше на места...
Засега най-доволна съм от H&M.

Препоръчайте чувалчета моля, с изключение на Angel Baby.

# 612
За чувалчетата аз взех едно есенно и едно зимно. Идеята ми е, че така или иначе трябват 2, когато едното е за пране да слагам другото. А дрехите отдолу ще ги избирам според температурата.

Някой поръчвал ли е гащеризончетата с цип от Angel Baby? Добри ли са като качество?

# 613
cherry много добре си го измислила, също ако ти се струва топло може да разкопчаваш чувалчето отдолу. На Angel baby са им хубави  всички неща като качество Simple Smile

# 614
Днес бях в магазина на Okaidi и имаше много хубави чувалчета, 80 лв бяха и бяха доста плътни. Аз поръчах едно на Лорели от baby.bg, но още не е пристигнало.

Общи условия

Активация на акаунт