Абонаментни кутии в България - Тема 18

• 72 630
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Аз не мога да кажа със сигурност, че това е кутията за която е пусната анкета. Име на кутията там не се споменава.
Иначе групата е "Положението е Майко мила".

# 106
Да,myfullbox-9 по избор

# 107
  • Варна
Току що поръчах 2 кутии избери си сам от Pick N Dazzle. Можете да си смените продукта на Авант, с който си искате от наличните. Аз избрах един серум и крема, който ще подаря на мама, че се влюби в глюколовия от кутията на Кибрит. Това са наличните продукти в сайта: https://prnt.sc/1qd5ysr

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 17:05 от Real Fantasy

# 108
А кои са 6-те пълноразмерни продукта? Или поне какви са?

# 109
  • Варна
А кои са 6-те пълноразмерни продукта? Или поне какви са?
5 продукта са по избор и са различни. Има за лице, коса, тяло, малко грим и за лична хигиена Simple Smile

# 110
  • Варна
еййй,значи... Гуд бокс ме разочароваха с това драстично увеличение на цената. Мислех да си правя абонамент,ама ще изчакам да видя какво ново са подготвили ,ще си оправдаят ли новата цена...

# 111
еййй,значи... Гуд бокс ме разочароваха с това драстично увеличение на цената. Мислех да си правя абонамент,ама ще изчакам да видя какво ново са подготвили ,ще си оправдаят ли новата цена...
Колко е новата цена?

# 112
  • Варна
Колко е новата цена?
Good Box септември
Очаквайте скоро
29,95лв.

# 113
Колко е новата цена?
Good Box септември
Очаквайте скоро
29,95лв.
Еее, жалко… не знам дали бих поръчала🤷🏻♀

# 114
Колко е новата цена?
Good Box септември
Очаквайте скоро
29,95лв.
Еее, жалко… не знам дали бих поръчала🤷🏻♀
Е те са едни от малкото, които предлагат кутия под 30 лв. При това винаги с отлично качество.
Не е приятно, ама огледайте се.. всичко поскъпна...
Само за информация - Roccabox от 10 става 15 п че и отделно имат 3.95 доставка
Аз на това казвам драстично 50% увеличение.
Голям негативизъм се изля и върху тях, но евала! Излязоха на лайф в Инстаграм и обясниха не само защо се вдига цената, но и как по начало се движи този тип бизнес. На който му е интересно, има го в канала им Инстаграм.
За тези дето омрънкаха забавянето на МФБ пък ще им дам за пример Glossybox.
Втори пореден месец кутията ми я пратена чак сега. Абонамент съм платила в началото на месеца, а лимитирана Нuda Beauty,  която се разпродаде за минути преди доста време.... Ами никой още не я е получил. Моята дори не е пратена все още.

# 115
На мен крема на Авант много ми допадна. Има частици, които озаряват, не остава мазен слой и мирише чудно за мен.
Тествах Saff добри първи впечатления, тонера ми се вижда много голям за количеството, което трябва. Сигурно ще го ползвам две години.
Измивния гел не ставал за очи, макар че пробвах и не сваля спиралата.
Серума чак пък ефект от първо нанасяне е пресилено:)

Слънцезащита за лице Dr.Derm, SPF 50 от бг кутията на Кибрит много ми хареса, докато тази хич.. ако ви попадне някъде, че имаше от тяхната серия за целулит в една кутия, но този крем не мирише ок, гъст е като бяла паста и остава мазен слой, тоест не отговаря на рекламата.

# 116
Тонерът на Саф има много нисък срок на годност и потъмнява, помътнява бързо. Утре мога да ви снимам старата  новата бутилки.

# 117
Панацея бокс не ми се струва аналог на марви, освен, че се изпраща от аптека. Типично аптекарски неща вътре, а не добра смесица от козметика, предмети (имаше одеало в една от Марви), витамини/колаген...
Жалко, че я спряха.

# 118
Как се съхранява този тонер тогава след колко време потъмнява, това не е ок

# 119
Срокът му на годност след отваряне е 6м.
Аз си го изразходвам в този период.
Ползвам го сутрин и вечер, а често и между отделните стъпки в рутината.
Държа го в банята при останалата бяла козметика.

Общи условия

Активация на акаунт