Абонаментни кутии в България - Тема 18

• 72 711
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Съхранявам го на тъмно в шкаф в хола. Не знам за колко време потъмнява не съм засичала.

# 121
Avant на моята кожа се отразява вълшебно ❤ Кутията на Saff ще взема септември. Надявам се да е също толкова добра.

# 122
  • Варна
На мен ми харесва кутията на Панацея. Съдържа мултивитамини и вит. Д3 достатъчни за цял месец, а не за седмица, както беше с Марви. Бялата козметика в кутията си я произвеждат сами, което ми се струва интересно. Мострите на Марви няма да ми липсват, защото повечето само трупам и изхвърлям при разчистване

# 123
Здравейте, поръчах кутията от 39лв на pick n dazzle, но не ми даде да си избера продукти а после видях направо какви са. Крема на авант, шампоан на екоокинг, маска фрудиа, гланц за устни и продукт изненада. Можете ли да ми кажете защо не можах сама да избера...
Намерих от къде се сменят продуктите, ще направя нова поръчка 😂

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 08:11 от natali12

# 124
  • Пловдив
Идея кога ще пуснат месечната кутия на Кибрит?
Да похваля иначе маслото на So simple, което бяха пуснали за след слънце, страхотно е - някой предлага ли за размяна или да ходя да поръчвам от сайта им, хем сега е намалено.

# 125
  • Варна
Здравейте, поръчах кутията от 39лв на pick n dazzle, но не ми даде да си избера продукти а после видях направо какви са. Крема на авант, шампоан на екоокинг, маска фрудиа, гланц за устни и продукт изненада. Можете ли да ми кажете защо не можах сама да избера...
Намерих от къде се сменят продуктите, ще направя нова поръчка 😂
Нещо се е бъгнала офертата. Пиши им в соц. мрежи, анулирай си поръчката и като оправят проблема избери и поръчай

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 08:43 от Real Fantasy

# 126
Продукта изненада бяла или декоративна козметика е?

# 127
Тонерът на Саф има много нисък срок на годност и потъмнява, помътнява бързо. Утре мога да ви снимам старата  новата бутилки.
На моята кутия, закупена 03.2021, пише годност до 02.2023. Би трябвало да държи 2 години в неотворено състояние. Моят е отворен от март и е със същия цвят. Като си взема кутията на Кибрит и Сафф ще видя дали има разлика. До известна степен е добре, ако нямат много дълъг срок на годност. Значи не са бъкани с химия:)

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 11:16 от BettyBoop

# 128
Продукта изненада бяла или декоративна козметика е?
Сух шампоан

# 129
Идея кога ще пуснат месечната кутия на Кибрит?
Да похваля иначе маслото на So simple, което бяха пуснали за след слънце, страхотно е - някой предлага ли за размяна или да ходя да поръчвам от сайта им, хем сега е намалено.
Аз го имам от кутията на Кибрит и мога да го разменя. Какво предлагаш?

# 130
Момичета, някой пробва ли вече мицеларния гел на Сафф? Моя е със странна, нехомогенна консистенция, не ми се иска да казвам с какво може да сравни. Има по- водниста и по- бяла част… Всички ли са така или с моя има някакъв проблем?

# 131
Моят е нормален, ползвам го с фореото.

# 132
  • София
И аз по същия начин, нямам оплаквания от гелчето. Като цяло, много ми харесват всички продукти от кутията. 😊 Чудя се даже дали да не поръчам втора 😀

# 133
Момичета, някой пробва ли вече мицеларния гел на Сафф? Моя е със странна, нехомогенна консистенция, не ми се иска да казвам с какво може да сравни. Има по- водниста и по- бяла част… Всички ли са така или с моя има някакъв проблем?
Пиши на Кибрит. Отзивчиви са. Ако има проблем, а то вероятно има, ще го сменят.

# 134

Не знам дали се вижда, но в средата е бяло, а отстрани воднисто. Поръчах си две кутии- и в двете е такъв🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт