Абонаментни кутии в България - Тема 18

• 72 356
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Ох хайде и аз в кюпа.... Дето я мисля тази кутия два дни ще си направя подарък ::

# 61
Чакам някой да каже дали серума на Saff е същият като този в другата опаковка.

Писах си с една дама, популярна "инфлуенсърка" в Инстаграм , която работи със Saff и ме увери, че серумът е същият.

Каза също и че са сменили опаковката на лосионът за тяло (първоначално бил с помпичка  но имало доста оплаквания, че помпичката не се връщала обратно) и затова сега е тази, но вътре продукта си е абсолютно идентичен.

Аз лично и вярвам 🙂
Те хубаво са сменили опаковката с проблемната помпа на крема за тяло. Браво! Но да бяха сложили и едно защитно фолио на новата. А и на другите си продукти. Не вярвам в 55 лв да не може да се вмести стойността на 2 мм фолио.

# 62
Аз въобще не разбирам тези САФ защо са топ, погледнах състава на продуктите - нищо особено, явно само цените са топ... и шафрана, за който силно се съмнявам да носи някакви революционни ползи в козметиката.
Поне да изнасяха за чужбина като Wooden Spoon или да печалеха награди там като Phytocode...

# 63
  • Варна
Пиша отдавна в Инстаграм с хора от Саф, за отвратителната, развалена помпа на крема за тяло. Пиша го винаги и публично в постове, освен в кореспонденцията ни.
Ако това е същият крем в друга опаковка, ще съм супер щастлива и ще ги поздравя, защото много харесвам крема.
Същият е! Декември миналата година изчистиха старите гадни опаковки с една кутия. От началото на тази, лосиона е в нова удобна за употреба опаковка Heartpulse
E, ако има защитно фолио как ще го помирише? Отваряш нещо, което очакваш да не можеш да помиришеш и оставаш разочарована, че всъщност можеш. Grinning
Точно Sweat Smile Stuck Out Tongue Closed Eyes Smiley

# 64
Вчера получих кутията със Саф, а днес тази с Авант. Скоро няма да поръчвам нищо. Понатрупах бая придукти и ще опитам да ги поизхарча.

# 65
Някой получи ли от Кибрит допълнителен продукт в кутията им със Сафф?

# 66
Вчера поръчах Саф, днес съм получила емайл от Спиди да очаквам пратката утре, доста са бързи, чак ме учудиха!

# 67
Някой получи ли от Кибрит допълнителен продукт в кутията им със Сафф?

Днес ми писаха от Кибрит, че вече са получили допълнителните продукти и утре ще си ги получим!

# 68
Здравейте, включвам се и аз. От скоро поръчвам кутиите на Кибрит и засега винаги продуктите са били хубави. Този месец поръчах и на Белебокс, също останах доволна.
Исках и на Саф да взема, но 2 кутии имам за този месец и май ми стигат. 🤣 То малко като краста ставааа.

# 69
Момичета, аз съм от позналите датата. Ето това се криеше в моята кутия. Щастлива съм. Все си мислех, че подаръчето ще е нещо тъпо 😂😅😅

# 70
  • София
А то какво е всъщност?

# 71
А то какво е всъщност?
Скраба за тяло!

# 72
  • Стара Загора
Еха, завиждам на позналите!
Очаквах да е нещо тип тампони за очи, по-евтинко Heart Eyes

# 73

Това е моята кутия от Кибрит!
Подаръкът е гомажа за лице, направо скачах от щастие ... аз очаквах някоя шийт маска или нещо дребно.
Кибрит определено ме спечелиха като клиент! 🎀

# 74
  • София
Еее този подарък е супер! Аз се разминах с един ден в познаването и сега ме хвана яд, скрабът го имам и не съм впечатлена. Харесва ми, че са различни подаръците.

Общи условия

Активация на акаунт