Абонаментни кутии в България - Тема 18

• 70 008
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Благодарение на мила съфорумка се сдобих с кутията на Кибрит
Аз също! За което много благодаря още веднъж! Flowers Hibiscus
Доволна съм от всичко, което намерих в Кибрита и този път! Hug
Книгата е за мен приятно ласкателство и жест към потребителките на Кибрит и тяхната интелигентност! Relaxed Отново долавям хубавият подтекст и послание при селекцията на продуктите!
Кърпа тюрбан за коса, ползвам винаги и много се зарадвах, че ще пробвам нова такава, още повече на доверена иновативна марка, с която Кибрит ни запознаха в предишните издания на кутията. Имам една от Дъглас и две от Декатлон у нас. Тази ще поднови старите.
Серума за лице ще прилагам върху акнето на дъщеря ми, пък да видим.Rolling Eyes
Серума за очи за сега прибирам, както и лосиона за тяло и балсамчето, но маската на Зоя ще се ползва от мен и дъщеря ми активно, уважаваме Зоя у нас много!

# 691
Тъй като се отнесох и не успях да си поръчам Кибрит - ще се радвам, ако някой продава кутийката си. Heart

# 692
Какво е вашето инфлуенсърско име Joy
Аз съм Напура мама 😅

# 693
Много ще се зарадвам на Кибрит с канче с вдъхновяващ цитат и на Гудбокс с бутилчица вино 🍷🍷🍷Joy

# 694
Някой отзиви! Отдавна ги заглеждам но не съм поръчвала от тях.

Добре, че не взех Кибрит не са моите продукти. Беле бокс само веднъж съм поръчвала и след това ги следях, ами смешни кутийки нищо особено. Липсва ми Марви...

# 695

Добре, че не взех Кибрит не са моите продукти. Беле бокс само веднъж съм поръчвала и след това ги следях, ами смешни кутийки нищо особено. Липсва ми Марви...

Аз имам няколко техни кутии и съм доволна.  Въртят почти едни и същи марки в последните кутии, но за мен е оки, харесвам продуктите на cllc, ползвам бустера и ми се отразява добре на кожата.
Марви и на мен ми липсва Simple Smile

# 696

На Белето и цената им е смешна.
Коректора на bellapier няма да го ползвам, ако някой проявява интерес може да ми пише.
Пробвах матиращия крем и много ми хареса още с първото нанасяне. Колко ще матира ще видим в края на деня, но попива бързо, може да се нанася самостоятелно или върху друг крем. В момента ползвам овлажняващ крем на Боби Браун и след него слагам слънцезащита и фон дьо тен. Никакъв проблем с останалите продукти, доволна съм на първо четене.
You are wort it не ме влече, твърде висока цена за кутия, както някой спомена едни и същи марки се въртят постоянно, единствено проявявам интерес към този продукт за коса, но предпочитам Belle. Пак ще има продукт за коса, а цената на кутията е доста по-ниска.

# 697
Аз си взех Кибрита и Белле и съм много доволна и от двете.

Всичко ще си ползвам. Коремчето в Белле също ще пробвам, изглежда добре.
А това на Paw Paw ми оправи напуканите и белещи се устни за минутка.

# 698
Добре де, не разбирам как може да има такава брутална разлика в цените на продуктите. Например въпросният нощен крем от Кибрит се намира в сайтовете на цени от 10 до 89 паунда !!! Нямам друго обяснение освен ,че съществуват реплики/фалшификати. Ако е така кое гарантира, че не получаваме такива в кутиите...

# 699
За кой нощен крем от Кибрит става въпрос?

# 700
  • София
Това за разликите в цените е многократно коментирано и не са реплики или фалшификати.

# 701
  • София
Днес си взех Кибрит кутийката. Като видях кърпата за коса на живо и се разочаровах. Не ми харесва, че трябва да се пере само на ръка, а и самата материя ми е много неприятна на допир.

# 702
Мен не ме притеснява, че пише да се пере само на ръка, имам доста такива текстилни продукти, пускам ги в пералнята на ниска температура и на програма за коприна или вълна и хем се изпират, хем са здрави. Мразя да пера на ръка и това е единственият начин да ги ползвам, дори да им скъсявам живота малко.
Серумът за очи ме изненада колко е течен и на мен ми е трудно да го нанасям, но ще свикна, предполагам.
От всичко единствено маската за лице не ми харесва, подобни продукти предпочитам да си правя сама и не вярвам много на качеството на маслата на Зоя.

# 703
Днес си взех Кибрит кутийката. Като видях кърпата за коса на живо и се разочаровах. Не ми харесва, че трябва да се пере само на ръка, а и самата материя ми е много неприятна на допир.

на мен ми се видя малко тънка, имам подобна от Avon , ползвам я от години и е два пъти по-дебела материята

# 704

на мен ми се видя малко тънка, имам подобна от Avon , ползвам я от години и е два пъти по-дебела материята

Аз се зарадвах на кърпата, но наистина е доста тънка и определено не бих платила реалната цена за нея. В момента ползвам такава на Danita и е доста по-плътна плюс, че я пера в пералнята даже на 60 градуса и не е мръднала.

Общи условия

Активация на акаунт