Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 716
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Лелеее 2 часа извън мрежата и съм изтървала цял сериал. Wink Stuck Out Tongue Winking Eye
Спокойно, любимият му фотоапарат е в Ханде. Следователно са си заедно .... Gift Heart

# 106
За протокола: The Bursin хареса поста със снимките.

# 107
Знае ли се, къде всъщност е Керем, понеже има снимки във фейсбук, че Хектор е на спа-хотел, Азул е при Гамзе, другите 2 кучета са дадени някъде. Напълно е възможно и той да е в Бодрум - инкогнито.

# 108
The B. реши да ни затвори устите Stuck Out Tongue Winking Eye

П.П. Гости, пропуснах да ви отразя теб и Мишока, макар и със закъснение все ми угаждаш и го водиш Sunglasses

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 14:31 от Margarita N.

# 109
Стори от Керем с партньора му Кемал.

Не знам дали снимката е нова, но е ако е, то Керем май е скъсил косата си.

# 110
От Керем

# 111
Слаб е, рижавата брада си стои - снимката изглежда да е нова Thinking

# 112
Това е стара снимка , не се подстригал .
  Кучетата на Гамзе Ниебла и Ноче са в кучешки хотел също .
Само Азул е под опеката на Мави Stuck Out Tongue Winking Eye

# 113
Ако не е проблем ще можеш ли да кажеш накратко за какво става въпрос, че бутонът за превод не ми работи.
Един много интересен прочит за връзката Ханде и Керем. Видеото е от вчера 16.08.2021г. В него доста неща се изясняват. За сега раздяла няма...     

Вчера някоя от вас публикува това.С Гугъл си го преведох - "Готови ли сте за това, което следва" . Може банският да има нещо общо, как мислите?
Коментира се във фейса, че дънкените панталонки са същите, с които заснеха сцените с Керем в Анталия на водопада.

# 114
  • София
Ако не е проблем ще можеш ли да кажеш накратко за какво става въпрос, че бутонът за превод не ми работи.
Един много интересен прочит за връзката Ханде и Керем. Видеото е от вчера 16.08.2021г. В него доста неща се изясняват. За сега раздяла няма...     

Вчера някоя от вас публикува това.С Гугъл си го преведох - "Готови ли сте за това, което следва" . Може банският да има нещо общо, как мислите?
Коментира се във фейса, че дънкените панталонки са същите, с които заснеха сцените с Керем в Анталия на водопада.

Диамантче, когато се прибера довечера ще се опитам накратко да го разкажа, защото сега съм от служебния компютър.
Ще ти преведа само заглавието.
Вето от Hande Erçel:
Никога без моя Карем

# 115
От профила на бойния клуб, където ходи Керем🔥🔥🔥
https://instagram.com/stories/brkbujin/2642267104964225089?utm_medium=share_sheet

# 116
  • Кърджали
Изгледах го този репортаж. Празни прикзкиь компилации от предишни лайфпве. Иначе заглавието е много привличащо вниманието "Ханде Ерчел наложи вето : Не без Керем.". В самият репортаж бля бля, това лято се радвахме като зрители на историта на срриала и на двойката Ханде и Керем. Двамата казват че се разбират много добре. Приятелите им вярваха че това лято ще се оженят. Но сега предстои двамата да си починат, Ханде ще взима уроци в чужбина. И ако не получат предложение да играят заедно в сериал или филм се надяваме че ще ги гледаме по отделно, защото двамата искат да развиват кариерите си и по отделно"
Гръмко заглавие и празни приказки

# 117
Много ти благодаря
Изгледах го този репортаж. Празни прикзкиь компилации от предишни лайфпве. Иначе заглавието е много привличащо вниманието "Ханде Ерчел наложи вето : Не без Керем.". В самият репортаж бля бля, това лято се радвахме като зрители на историта на срриала и на двойката Ханде и Керем. Двамата казват че се разбират много добре. Приятелите им вярваха че това лято ще се оженят. Но сега предстои двамата да си починат, Ханде ще взима уроци в чужбина. И ако не получат предложение да играят заедно в сериал или филм се надяваме че ще ги гледаме по отделно, защото двамата искат да развиват кариерите си и по отделно"
Гръмко заглавие и празни приказки

# 118
# 119
  • Бургас

Аз мисля:
Толкова дълго време Ханде и Керем работиха над сериала, почти без почивка, ограничени от подписани договори и строги клаузи в тях. Напълно човешко и нормално е, след като са паднали "веригите" да се почувстваш волен и свободен и да правиш Каквото си искаш. Дори да си провокативен и предизвикателен, месеците в наложени ограничения ти дават правото да бъдеш и малко безразсъден . Знаем от интервютата, че Ханде нито е толкова хрисима, скромна или пък кротка. Това е независима млада жена, която поема кратка глътка въздух преди следващия ангажимент.
Нито тоалетът, нито снимките, нито позите и погледите ме издразниха! Да, признавам, изненадах се, но като помислих, като преспах, реших: Ханде е такава!!! Не бива да бъде слагана в калъпа на феновете, повлияни от ролите, които играе или от Нашите си представи за нея.
Не! Не защитавам, просто изказвам моето мнение!
Аз много харесвам Керем, той ми е влязъл в душата, но........... не мога да приема намесата във Вече личния живот на актьорите. Сериалът свършва и те вече не са в ролите.

А, коментарите по-горе на Ханде приемам така:

1) отрязахте ми главата
2)но, ще си замълча
3)мненията ви ме удариха като метеорит
4)поднасям ви цветя, простете!
Grinning

Знаете, че ви обичам, дано никой не се съмнява, че сърцето и помислите ми са чисти, откровени и позитивни!

ГУШ!

Общи условия

Активация на акаунт