Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 707
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Аз така разбирам нещата от интервюто:
-Ханде иска да отиде на почивка с Гамзе и Мави,защото след това ще заминава за Лондон или Сащ и няма да може дълго време да е с тях;
-доколкото разбрах от ФБ е казала, че Керем има работа в Истанбул, а не иска да коментира бъдещи негови проекти, да попитат него за това;
-според мен ще замине за САЩ с Керем, но все още се искат да го потвърдят официално или просто да го съобщят.
Ще видим Simple Smile

# 91
Ирче, разсмя ме с предпоследното изречение. Joy
 Не са ми по вкуса снимките, но съм далеч от мисълта, че Керем е против да разпространява такива. Предполага се, че е свикнал и въобще не се впечатлява...

# 92
Вай бе, заформил се е нов сериал " Ашк вар, ашк йок, сиерджи бол" и то в реала 🙄🤐🤪. Сценаристи, всеки с по богата фантазия. Режисьор, фандома. Оператор, който свари. Статисти, който мине .Гг Ханде Ерчел, Керем  Бюрсин.  Уточнение, не са чели сценария и не знаят в какво се превъплатяват.Критиката- точна и ясна, не става.
Сега сериозно, какво се случва между двамата си е тяхна работа и касае само и единствено тях.
Невиждам нито Ханде да е нещастна, нито Керем да е безоптговорен и да не изпълнява ангажименти.
.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 14:55 от Slawena

# 93
  • София
Блага вест, аз не правя от мухата слон, просто изказах своето лично мнение! Никого не задължавам с него, никога не съм се държала като монахиня, нито съм привърженик на такова поведение, не съдя никого, просто казах своето виждане!
Прекалено различно от това до сега поведение показа Ханде Ерчел от това до сега!
Коя тогава е истинската Ханде?...Това според мен е въпроса, който изниква след тези фотоси!
А това със сторито ѝ от тази сутрин означава ли, че не чувства главата си като своя?...И от какво ли, аджеба?!!!
Вай, не съм те цитирала. Аз говоря от мое име. Защо сметна че отговарям на теб.

# 94
Ханде , Ханде , къде ги разкопча тея дънки и пак влезе в устите на хората Joy за мен тези снимки са си чиста реклама на банския , бих казала успешна , щом се е вдигнал шум , сега и по вестниците ще ги изтипосат и дизайнерката ще се къпе в пари Joy
Относно характера на Ханде, мисля че изобщо не знаем какъв е. От интервюто при Ибрахим стана ясно, че Ханде изобщо не е срамежливо и свито девойче, както ни изглежда на лайфовете. Докато Керем си е дивак (в добрия смисъл), Ханде се държи много по-обрано пред камера т.е. тя постоянно е в роля Stuck Out Tongue Winking Eye после да не чувам пак, че била лоша актриса Stuck Out Tongue Winking Eye
За протокола - не мисля, че Керем би направил проблем за такива снимки и не мисля, че са се разделили.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 13:24 от mikipoli

# 95
Е, може би си вадим прибързани заключения за една част от нещата, на мен лично не ми е за пръв път Joy

# 96
Качиха цялото интервю

Прибързах с това за раздялата, ама аз попринцип съм си черногледа, така че ми е простено.😁🤪Ханде си е в много добро настроение, весела и щастлива е.😊
По повод това, че следващите 1-2 месеца ще си почива, каза, че ако дойде предложение за проект, който наистина много й харесва, ще го приеме. Иска да играе в екшън, тъй като й липсва ролята на Мюжде в сериала "Halka".

# 97
O.A, простено ти е и още как Joy

Аз, признавам си също прибързвам, премислям на мига всички възможни варианти и едва като се поуспокоя преценям реално нещата. И това ми пречи при дадени житейски ситуации, понеже за кратко време съм способна да си създам едно огромно напрежение и целия ден ми върви наопаки.

# 98
Чета ви и искам да се включа в дискусията. На 3 пъти тръгвам да пиша, но интернет връзката е толкова слаба и всичко написано изчезва. Днес сутринта като видях снимките, първо си помислих, че малко се е поуляла. Ние не сме свикнали, да я виждаме в такава по-провокативна светлина и затова се реагирва по-остро. Намирам я за нежна, ефирна и този по-разголен имидж не е нейното нещо. Но в никакъв случай, не я намирам за пошла или евтина. Нормални рекламни инстаграм снимки, каквито правят всички. Един път нека се покаже, какво толкова.
Не ми се отваря темата за родните плеймейтки и инфлуенсърките. Там положението е изтървано отдавна, но на никой не му прави впечатление. Както и да е.

За интервюто, май тези от вас, които до последно не вярваха във връзката им, първи мислят за раздяла. Satisfied
Надявам се, че няма такова нещо. Силно вярвам, че са родени един за друг. До преди седмица на лайфа изглеждаха влюбени и тук въздишахме на погледите, които си хвърляха. Не смятам, че е редно Ханде, дори като жената до Керем, да отговаря на въпроси, свързани с бъдещите му професионални планове и проекти. Питат, за клюки и да си чешат езиците. Като толкова много им е интересно на папараците, да бяха го хванали сега на снимките за рекламата на БМВ и да го питат каквото искат.

Едит: Прибрах се от плажа, заради темата. Кажете, че не съм видна форумка. Nerd

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 18:58 от midnight__sun

# 99
В това сме единодушни - така е редно, да не отговаря от името на Керем по въпроси свързани с него.

Слънце, правилно отбелязваш - тези, които до последно не вярвахме, че са заедно сега първи подозираме, че може да са се разделили Satisfied С изключение на Мики. Тя първия път беше от нашия "отбор", но сега не е така мнителна...

# 100
  • София
Един много интересен прочит за връзката Ханде и Керем. Видеото е от вчера 16.08.2021г. В него доста неща се изясняват. За сега раздяла няма...     

# 101
  • Кърджали
И на мен минсе иска да вярвам, че са родени един за друг, че са си лика прилика, че са любов и вечност. Естествено, за това не е нужно да са залепенинедин за друг като гербови марки.
Керем е казвалмв интервюта, че харесва независими, свободолюбиви жени, които не се лепят към мъжа, като придатък. Та може би няма нищо странно в това, че единият работи, другият си почива по плажовете и се забавлява.
Но за снимките на Ханде от снощи и на мен не ми харесаха. Да, няма нужда да е забулена на плажа, но точно тези за мен минаваха една идея добрият вкус и тон. Заприличиха ми на снимките, които мяркам от родните плейметки, а на мен ми се гади от тях. Та, да, не съм очарована изобщо. Но младо, диво, нека се надивее

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 13:47 от Aлекcандрa

# 102
  • Плевен / София
Ех, къде е на Гости мишока...

Благодаря за темата. Heart Връщам се да ви чета...

# 103
Ох, вие ще ме уморите! 😋😘Тръшкате се от единия полюс в другия. До вчера толкова са влюбени и добри, днес разделини, провокативна, евтина Ханде! Истината е, че ние не ги познаваме, виждаме това което ни показват, а те са актьори!
Относно снимките на Ханде, това че аз не бих се облякла и снимала така, не означава, че не одобрявам, че тя го е направила! Има си моменти за всичко и да се отпуснеш и да се напиеш и да работиш по 16 часа на ден! Както дойде!
Да хвърляме камъни е най-лесно! Ами който не иска да не я гледа и да спре да я следва в Инстаграм 😁😁😁

# 104
Ама много сте черногледи - и за бъдеща раздяла,и за провокативните ( не пошли ! ) снимки .
Не само нашите , всички влогърки и инстаграмки имат такива . А и каква реклама направи на приятелката си , всички за това говорят . Макар да не ми харесват кой знае колко , не искам да ги маха , напук на ''моралистите '' Imp
И друго - иска да прекара време с Гамзе и Мави . Ами ще заминат някъде , кой казва ,че само 3-те . Може заедно с Джанер и Керем . Страхотна идилия , нали ?
И да попитам нещо , за което се чудя отдавна - знам ,че Джанер е архитект и влогър като жена си , но пред вид много високия им стандарт ( къщата им е уникална , много известни актьори не могат да се похвалят с такава )  , той богаташ ли е ? Харесвам ги като семейство и съм любопитна просто ...

Общи условия

Активация на акаунт