Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 698
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Нещо и на мен нещата ми изглеждат като "сериалът свърши, свърши любовта", ама ще видим. Как Керем ще работи, а Ханде си е на почивка и качва такива снимки. Тези с червеното "нещо" изобщо не ми допадат...

# 77
  • Монтана
Блага вест, аз не правя от мухата слон, просто изказах своето лично мнение! Никого не задължавам с него, никога не съм се държала като монахиня, нито съм привърженик на такова поведение, не съдя никого, просто казах своето виждане!
Прекалено различно от това до сега поведение показа Ханде Ерчел от това до сега!
Коя тогава е истинската Ханде?...Това според мен е въпроса, който изниква след тези фотоси!
А това със сторито ѝ от тази сутрин означава ли, че не чувства главата си като своя?...И от какво ли, аджеба?!!!

# 78
Ето още от Ханде

# 79
От сторито на Ханде.

Не ми се вярва че като свърши сериала Ханде ще се раздели с Керем, всичко е плод на папараците които им завиждат. Нека почакаме и ще видим.
Какво като се публикувала на парти с приятели нали там е и сестра им. Тя и преди си публикувала снимки когато е празнувала. Ккаво толкова?

# 80
Керем хареса ли снимките?

# 81
# 82
Остава да кажа, че се надявам на тези от нас, които им намирисва на раздяла да не се окажем прави...

# 83
Здравейте момичета Heart Eyes
Мисля ,че в случая с тези снимки не заслужава нито възхвалите , нито упреците .
Просто е направила реклама на дрехата  и е решила да бъде провокативна . Всички интернет мадами го правят , все пак не забравяйте ,че тя е инстаграм момиче . Не виждам нищо лошо в това . Млада , красива , богата и въобще не е монахиня или девственица . А за Керем съм убедена ,че няма нищо против . Все пак ''очи пълни , ръце празни '' , да си умрат от яд завистниците Laughing
И не мисля ,че между тях има проблеми , всички знаем колко е обрана в интервютата , просто не иска да говори от негово име , нито да разказва какво ще правят заедно . Убедена съм ,че и тя е много влюбена Heart Heart Heart , което не и пречи да купонясва Smiley
Още едно предчувствие - мисля даже ,че скоро ще бъде на екран - след НГ или напролет . Тя е работещо момиче и не е свикнала да почива дълго .

# 84
А, много ми хареса тази различна гледна точка. Ако е само това, Фили е добре, че е решила да бъде по-обрана и да не отговаря от името на Керем. Като питат лично него той ще реши какъв отговор да даде и дали да разкрие бъдещите си намерения.

# 85
Ханде на стори

След интервюто гледам да не се настройвам негативно, ама не мога да се отърва от мисълта за раздяла.🥺 Но пък Ханде не изглеждаше тъжна или унила на видеото, даже напротив, беше в много добро настроение. Не мисля, че ако са се разделили или пък сдърпали за нещо, щеше да изглежда така. Може би просто Керем има много проекти и няма да има възможност да отидат на почивка заедно и затова ще ходи с Гамзе и Мави.🤞Ще изчакаме до 15 септември, да видим къде ще замине Ханде, за да продължи образованието си, и дали Керем ще е с нея.

# 86
  • София
Ако Ханде и Керем са разделени смятате ли, че тя ще е толкова весела. По-скоро щеше да се скрие за да не я разпитват.

# 87
Момичета,
Не вярвам да са се разделили, направо настръхвам при тези мисли.
Ханде никога не е обичала да споделя много за личния им живот.
А и до два дни се гушкаха по време на лайфа, а сега раздяла ли? Не вярвам.
Керем не мисля, че има нещо против провокативните ѝ снимки. Съдя по факта, че е бил със Серенай. 😂
Вярвам, че ще заминат заедно за САЩ.

# 88
Реално.. Поне според мен де, на Ханде не й е работа да обсъжда проекта на Керем, който се снима още. Подкрепям Фили. Знам, че тръпнем в очакване да ги видим заедно, спокойни, влюбени и отдадени един ма друг, но за един от тях почивката не е започнала. Ханде винаги е показвала колко е привързана към семейството си.
Ако нещата между тях не бяха сериозни, нямаше да се покажат за месец-два и край. Предвид предните им връзки, не изглеждат да са такива маймунки, които скачат от клон на клон.

# 89
  • София
Кога успяха да се скарат, та даже и вече да се разделят. Преди една седмица бяха толкова влюбени и щастливи на лайфа от дома им. Докато те лично не го кажат не мога да повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт