Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 096
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Бро, всъщност не исках да изпадам в подробности, но гледам на нещата по същия начин... Да остави провокациите на други, тя си е прекрасна такава, каквато е. Доколкото съм я разгадала това поведение е някак неприсъщо за нея...

# 61
Колко сладко си спинка

# 62
Тя и Ханде може да съжалява тази сутрин, че ги е публикувала. На пияна глава, в еуфория, влюбена и превъзбудена, и няколко души като ти кажат, че не ти стиска да направиш дадено нещо. Послеееее, няколко дни се чудиш, къде да се скриеш, от срам и неудобство. (от опит Wink)

Според мен така е станало. И сега няколко дни няма да има нищо от нея.

# 63
Бро, всъщност не исках да изпадам в подробности, но гледам на нещата по същия начин... Да остави провокациите на други, тя си е прекрасна такава, каквато е. Доколкото съм я разгадала това поведение е някак неприсъщо за нея...

За мен лично не толкова дрехите й са провокативни, защото все пак на плажно парти няма как да облечеш балтон, по-скоро самите пози са неприсъщи за нейния стил и финес... Би изглеждала добре с тези дрехи в едни по-нормални като ситуиране на тялото позиции... Затова и не може да бъде критикувана за дрехите, както пише и Керем, а по-скоро за непривичните стойки пред окото на обектива...

# 64
  • София
Ама нека и Ханде да направи нещо нетипично. Нека поне веднъж да бъде неразумното момиче. Няма само Керем да се съблича гол, когато се напие. Човек трябва да опита от всичко в този живот. Никой не е изряден и безгрешен. Това да е греха й.

# 65
Във ФБ прочетох, че в Бодрум Ханде се е видяла с една дизайнерка на име Дилара и тя й е подарила банския, т. е снимките са нещо като реклама. Дали има нещо вярно, не знам. Няма значение, в момент на еуфория и празнуване си е направила малко по - провокативни снимки, на мен също в първия момент реакцията ми беше леко учудване.Но не смятам, че това е нещо, за което да бъде съдена и критикувана така в Туитър , в крайна сметка са само едни снимки. В ежедневието, в работата си и в интервютата е създала съвсем друго впечатление за толкова години от себе си.

# 66
Част от интервюто от миналия ден. Ханде планира да отиде на почивка за няколко месеца. Керем е в Истанбул и работи. Питаха дали е свързано с нов проект и тя каза да питат него. На въпроса дали планират почивка с Керем отговори, че иска да отиде на почивка с Гамзе и Мави. Каза, че ще продължи образованието си или в Лондон, или в Америка, но все още не е ясно. Все още проучват и ще се реши окончателно около 15 септември.
https://www.instagram.com/p/CSqxfPpIGtZ/?utm_medium=copy_link

# 67
Здравейте хубава тема
Част отинтервюто
https://twitter.com/itsthemiyy/status/1427548589639806993?s=20

# 68
Може така да казва защото са се разбра ли с Керем да не дават изявления относно заминаването им САЩ. Защото в една английска група на сериала казват че след почивката Керем и Ханде заминават за щатите зада може Керем да запознае Ханде с близките си и едновременно ще изучават там езика.

# 69
  • Монтана
Добро утро, момичета!
Явно аз ще разваля всеобщия възторг от Ханде в темата. Но не мога и не искам да си кривя душата. Знаете, че тук винаги сме споделяли всичко, което мислим, без да се притесняваме и сме уважавали различното мнение. Е, Ханде наистина е много красива жена. Не го отричам. Но тези снимки не ми харесват. Прекалено провокативни са. Прекрачват добрия вкус според мен. Дори не мисля, че са в нейн стил. Нямам нищо против облеклото й. Млада е, има хубаво тяло, на парти е - може да се облича както си иска. Но снимките наистина са пошли и подобен тип фотоси очаквам от Серенай, тя има доста такива в профила си. Ханде винаги е била премерена, с усет и стил, нежна. Не знам какво иска да покаже или каже с тези снимки. Но са ми малко “ела, вълчо, изяж ме”. Нито погледът й ми харесва на тях, нито излъчването, нито пък разкопчаните дънки. Това е. Исках да си го кажа. Не ми харесват, не са ми по вкуса.

Взе ми думите точно преди да напиша същото, Бро!
Прекалено и ненужно на показ!
Аз за първи път съм неочаквано разочарована от тези фотоси!
Казах си го!

# 70
  • София
Значи Ханде ще ходи на почивки с приятелки, с Гамзе и Мави, докато Керем работи? Ще продължи образованието си в Америка или в Англия, докато Керем остава в Истанбул? Нищо не разбрах. Не планират ли нещо заедно като двойка или?

Само да споделя, че след това интервю на Ханде валят коментари в духа на “дизи бити, ашк бити”. И на мен така ми изглежда. Не искам да бъда лош пророк, ама… Ханде изглежда щастлива, но дали е влюбена?! Тя си знае. Обаче да казва, че не знае какво прави Керем и да питат него. Да говори в единствено число какво планира, че иска почивка със сестра си и с Мави, вместо с Керем. Не знам. Объркана съм…

# 71
  • Монтана
Преди седмица не правиш лайфове и не даваш интервюта, защото положението в Турция не било подходящо, участваш в кампании с благотворителни цели и .....дни след края на сериала се държиш като отвързан тинейджър!...Пошло и показно пред обектива на незнам кой си, ...какво показваш с такова държание?...
Абсолютно непристойно поведение и кълчене!
Сигурно съм крайна, но Ханде ме разочарова за първи път!...Не го очаквах!
Да ме извинят дамите, за които това е нормално поведение!
Това е моето лично мнение!

# 72
  • София
Да не правим от мухата слон, момичета. Нищо, кой знае какво не се е случило. Ханде е на почивка. Снимала се е по бански. Ама позите, виждате ли, били провокативни. А защо не? Това нищо не означава.  Нека разтовари малко натрупаната умора и напрежение. Тя да не е монахиня. В кой век живеем.  Нека не се правим на съдници. 

Ето репортажа на Ханде.

https://twitter.com/allaboutercel/status/1427549989409075218

# 73
В последното си интервю заедно те казаха че заедно ще планират пътуване, не ми се вярва сега че няма. Може Ханде да го е казала за да не я разпитват подробно. Дано заминат заедно с Керем както бяха планували по рано.

Красивата Мело явно е на сватба на своя приятелка

# 74
Малко неразбираемо съм го написала, извинявам се. Видеото започва, като Ханде казва, че от 7 години работи без почивка, затова сега планира да си почива в продължение на 1-2 месеца(има предвид, че няма да работи, а не, че ще ходи някъде). После питат за Керем и тя казва, че е в Истанбул и снима реклами. Следващият въпрос е дали ще ходят на почивка с него и Ханде отговаря, че иска да отиде с Гамзе и Мави, понеже откакто тя се е родила работи и сега иска да прекара повече време с тях. Накрая я питат за образованието й и тя отговаря "Отивам или в Лондон, или в Америка. Все още не е ясно, проучваме училища. Ще се изясни около 15 септември и тогава ще разберете."

Бърборанке, и аз останах малко озадачена. Особено накрая, когато говори в единствено число. Не знаела много за проекта на Керем, щяла да ходи на почивка с Гамзе, вместо с него. Дано нищо не се е случило помежду им и просто така да ни се струва.

Общи условия

Активация на акаунт