Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 043
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Запис и от мен, благодаря на всички за прекрасната тема 😍😍
НОВО 😯

# 46
Марги, ❤️🍒,
Благодаря за новата тема,
Чудесна е, 😍💐

# 47
Благодаря за новата тема!
Много провокативна Ханде. Или се е хванала на бас или не е сама... Керем, Керем, остави работата и върви си пази момата , че нещо много хай го раздава... И естествено, че ще намерят псевдоморалисти, които да я обвинят в липса на морал 🤪

# 48
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

# 49
Добро утро
Тя Ханде явно е голяма палавница

# 50
Да не забравяме, че Керем е израснал в чужбина и със сигурност не е абсолютно никакъв проблем за него. Не мисля, че Сера има по-малко "пошли" снимки от тези. Не е нещо ново за него🤣. След като беше с нея на сватба и половината срамота й се видя, не мисля, че нещо може да го трогне. Моралистите защо не обърнаха внимание и на предишни нейни снимки, които са правени даже от Керем, а сега са се хванали за тези. 🤭

# 51
Не мисля, че Сера има по-малко "пошли" снимки от тези. Не е нещо ново за него🤣. След като беше с нея на сватба и половината срамота й се видя, не мисля, че нещо може да го трогне.
На сватбата на Бурак и Фахрие май беше. Действително имаше нещо такова. Joy

# 52
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Ханде е на море, на курорт. Какво да носи? Зимен кожух ли? Satisfied Тук, където съм не са по-малко "разголени", но на никой не му прави впечатление, но нали е Ханде, дай да я оплюем.
На събития винаги е била много премерена в облеклото си. Нека не издребняват за морската й почивка. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Топ ни е мадамата! Ambulance

# 53
  • София
Ханде в червено.  Прекрасна е. Нека си злорадстват колкото си искат. Та тя е на море. Тези снимки са от плажното парти. Нека се отпусне малко.  Младо момиче е. Да не се е съблякла гола. Снима се по бански. Забулена ли да се снима.  Ханде е рекламно лице. Защо да не си направи и малко реклама.

Реакцията на Керем. Е голям мъж е, признавам го! На познатото ни Аманъм на Ханде, Керем е отговорил:
Цитат
Всичко може да се случи във всеки един момент

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 10:09 от БлагаВест

# 54
Кой и къде злорадства, че не разбрах от предните коментари?

# 55
  • София
Кой и къде злорадства, че не разбрах от предните коментари?
В Туитър има хейтъри, които коментират облеклото на Ханде.

# 56
На плажно парти с какво да е облечена ... много странни хора. Най-големият проблем днес на света е червеният бански на Ханде от снощи ....

... не им се връзвайте - завиждат й Stuck Out Tongue Winking Eye ... и затова злобеят Wink
Обаче имаме проблем:
В испанската класация Керем изостава, а гласуването приключва довечера (малко помощ няма да е излишна Wink)
https://tutelenovela.es/gran-final-mejor-galan-elige-a-tu-galan- … ngin-akyurek-vota
Нови снимки от еп. 49

и Озетът

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 10:39 от mi_si

# 57
От еп. 49

Хич не ми е по вкуса облеклото на Ханде и първата ми реакция като я видя с нещо толкова оскъдничко е такава Scream Joy Но някои си показват прелестите повече от други и вече нищо не ме учудва Joy

# 58
Привет!😊
Стори от Ханде

Добре, че е Ханде да компенсира липсата на активност от Керем.😁
А хейтърите нека си злорадстват, те и без това друго не могат. На тях какво им пречи облеклото на Ханде? Боже, боже! Момичето е красиво, с невероятна фигура-ще си облича каквото иска. Забулена ли искат да ходи?! Ах, че се ядосах още от сутринта.
А иначе туитът на Керем, който БлагаВест постна, е още от юни месец, когато "моралистите" пак бяха погнали едно момиче за облеклото й. Наистина не разбирам такива хора, които постоянно гледат в чуждата паница и се бъркат в живота на другите, а не погледнат себе си

# 59
  • София
Добро утро, момичета!
Явно аз ще разваля всеобщия възторг от Ханде в темата. Но не мога и не искам да си кривя душата. Знаете, че тук винаги сме споделяли всичко, което мислим, без да се притесняваме и сме уважавали различното мнение. Е, Ханде наистина е много красива жена. Не го отричам. Но тези снимки не ми харесват. Прекалено провокативни са. Прекрачват добрия вкус според мен. Дори не мисля, че са в нейн стил. Нямам нищо против облеклото й. Млада е, има хубаво тяло, на парти е - може да се облича както си иска. Но снимките наистина са пошли и подобен тип фотоси очаквам от Серенай, тя има доста такива в профила си. Ханде винаги е била премерена, с усет и стил, нежна. Не знам какво иска да покаже или каже с тези снимки. Но са ми малко “ела, вълчо, изяж ме”. Нито погледът й ми харесва на тях, нито излъчването, нито пък разкопчаните дънки. Това е. Исках да си го кажа. Не ми харесват, не са ми по вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт