Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 029
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
😱
🔥🔥🔥

Благодаря за новата къщичка, страхотна е! 😍🙏

Бърборанке 😍,
Опитвам се, но не винаги смогвам.
Но пък винаги ви чета.

# 31
😱
🔥🔥🔥

Благодаря за новата къщичка, страхотна е! 😍🙏

Бърборанке 😍,
Опитвам се, но не винаги смогвам.
Но пък винаги ви чета.
А, много се е разголила Stuck Out Tongue Winking Eye , нерде този Керем ? Stuck Out Tongue

# 32
Благодаря за новата тема Марги и компания! ❤️❤️❤️
Ханде, каква е тази блуза? 😍Керем бей като я види ще се побърка! Хем нещо скрива, но май повече показва! 😁😆
Какви журналисти, каква конкуренция!
На този мъж ли са конкуренти? 🤔🤣

# 33
Мадаф@кааа... Какво е облякла Ханде?
Не, не... Какво не е облякла може би.
Къде е тоз рожден ден, че Керем щом липсва... Ще ходя да й наметна един родопски китеник.

# 34
Налбантова какъв китеник посред лято, искаш да я изпотиш ли? 😁😆Той само Керемчо ще се поти като и гледа Инстаграма! 😅😆😁

# 35
  • Бургас
Момичетааааа, здравейте, докато не сте си легнали!!!

Поредната прекрасна тема!
Страхотна градация правите!
Всяка следваща тема е по-по-най-красива и практична, и вдъхновяваща, и усмихваща.............................

Морско да ви е! А, на който не е морско, да е полско, но в синьооооо!

# 36
Темата както винаги е изпипана, за което БЛАГОДАРЯ на момичетата!
И... Марги:smile: не мога да не се отразя. Шапката много ме кефи.
Нека ни е хубаво и уютно тук!

# 37
Wow!🔥🔥Без думи съм!🤐Толкова е красива, не мога да отделя поглед от снимките!🤩

# 38
Ооо, ако бях от нейното обкръжение и тръгне така гола да се снима... Смятайте, че на снимките винаги щеше да има една луда, която е зад нея и бърза да й завие краката. Ама сега са крака, корем, ребра... Кое по-напред да завия? Всичките й снимки щяха да са фото-бомби 😆
Керем няма какво да се поти. Той е виждал вече всичко. Вероятно са минали часа по Биология - "Анатомията на човешкото тяло". Предполагам и че Керем е повтарял няколко пъти 😉🙄 ама това е друга тема, не ме разсейвай от главата ми цел, Лейди Лаура.
Къде трябва да отивам? Бодрум?

# 39
  • София
Ето какво е облякла Ханде. За икономия е съкратила от плата.  Хем да не и е топло.
Керем много да не се прави на работяга. Да заминава за Бодрум, че като гледам Хандемий от ден на ден все повече се разголва. Това на мен ми прилича на Beach party.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 23:45 от БлагаВест

# 40
Китеници при мен в изобилие, да взема да пратя един на Ханде Joy

Диамантчето ли питаше защо ги наричаме Бамби и зетя?!
За Бамби ясно, но за него съм се чудила... По пътя на собствената ми логика, Ханде "доведохме" тук, така че ми звучи по-правдоподобно Керем и снахата Joy Шегувам се. Както каза Мики всеки ги нарича както иска Stuck Out Tongue Winking Eye

Златна, Kissing Heart за теб и още няколко момичета ясно. Тайно се възхищавам на постоянството ви.

# 41
Серхат, гримьорът има рожден ден и празнуват.
Днес, казах ли колко е красива Ханде?  Heart Eyes Не мога да и се нагледам. Съмнява ме и Керем да може.
На море е все пак, оставете облеклото. За друго се притеснявам. Да не вземе, да спи цяла нощ на тези жеги на пуснат климатик, че бързо се настива. Thinking

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 00:12 от midnight__sun

# 42
Марги остави я Налбантова, тя като видя Ханде полугола и изпуши! 😁😆. За китеници взе да говори!
Налбантова ако ще я завиваш и едно перде ще свърши работа! 😆😆😆
Керем знаем, че я е виждал и без това подобие на дрехи, но сега като я гледа от далеч си го представям как обръща очи и прехапва устни! 😋😂😆
Сигурно си мисли: "Дъ ти се невиди и БМВ - то! Хандеееее идвааам!" 😂😁😆

# 43
Аз пък помислих, че ти даде идеята за китеника, Лаура Joy Както и да е, предложението ми още е в сила, да я наметнем с нещо такова, че се е поразголила доста Joy

# 44
  • София
Ето как реагира Керем, след като е видял разголената  Ханде.

Керем е качил това, в отговор на хейтърите, които са коментирали облеклото на Бамби
Цитат
Никой не може да се намеси кой какво носи, как го носят, защо го носят.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 00:50 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт