Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 035
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
На снимката от снощи Ханде е с журналистът Баръш Агил. Тази вечер или утре очакваме да пуснат интервюто!🔥

Благодаря за темата! Много красива, както винаги, и изпипана до последния детайл!🥰

# 16
Ей на ... още един Wink уж били журналисти и са взели интервю от Бамби ..... Stuck Out Tongue Winking Eye

Керем бей, ако не си вече в Бодрум хващай първият самолет, че ни налазиха момичето. Satisfied

Diamand, имаше преди време колажи с тях на Красавицата и звяра и Аладин. Изобретателни са феновете. Relaxed

# 17
Благодаря за новата тема Heart , разписвам се да ви следя , а пък колко ще съм активна не знам Joy
Диамантче, на Ханде й казваме Бамби, заради очите й Joy а на Керем някои му викат "зет", явно защото се смятат за приятелки/роднини на Бамбито Joy който както си иска ги нарича, няма някакъв таен код Stuck Out Tongue Winking Eye Всъщност сега загрях , че май му казват "зет", заради Мело, тя нали постоянно "зетко,зетко" Joy

# 18
Благодаря Flowers Bouquet
Благодаря за новата тема Heart , разписвам се да ви следя , а пък колко ще съм активна не знам Joy
Диамантче, на Ханде й казваме Бамби, заради очите й Joy а на Керем някой му викат "зет", явно защото се смятат за приятелки/роднини на Бамбито Joy който както си иска ги нарича, няма някакъв таен код Stuck Out Tongue Winking Eye Всъщност сега загрях , че май му казват "зет", заради Мело, тя нали постоянно "зетко,зетко" Joy

# 19
Ханде с оператор и репортер. Може да се задава нов репортаж с Керем?

# 20

Мерси Марги и помагачки

# 21
Ето още няколко класации, в които може да подкрепим нашите Wink
"Най -добрата двойка в турски телевизионен сериал 2021"
https://turkishtvpolls.com/the-best-couples-on-turkish-tv-series-2021/
Награда за "Глобална актриса на годината"
https://nubiapage.com/vote-global-actress-of-the-year/2/
имаше и още една, но от телефона не мога да я открия ...

# 22
Някоя от вас питаше, дали Ханде е харесала последната снимка на Керем? Със закъснение се е отчела.

# 23
Записвам да чета, следя... Каквото го кажете. Гласувах в анкетите. Ханде и Керем изостават в едната, явно не са я популяризира ли в туитър.
Прекрасна тема. ❤️

# 24
  • София
Хайде, още един журналист. То там в Бодрум журналист до журналист. И всеки иска интервю от Ханде. Това момиче не може да си почине на спокойствие.

# 25
  • Кърджали
Този колоритен човек е написал това в своя профил. Гугъл ми го превежда смешно, но с фантазия си го оправих и е похвалил всичко. Али или Алекс, ако имат време и мерак, могат да му преведат поста.
Tokyo-то, така и не му знам името, но го следя покрай Демет... Помните го, беше на сета в един момент, голям фен беше на сериала.

Благодаря за темата. Черпя ви със сладолед. Малко съм яла вече от него, но жестът е важен, нали?! 😏

От миналия ден си мисля да го коментирам това момче. Вероятно и аз, ако видя Ханде, че и по бански, ще я гледам така. Може и да се спъна и да си обеля носа вероятно.

С две думи. Почукай на вратата ми е от малкото романтични комедии, преминали 50 епизода.Петият такъв сериал. По принцип романтичните комедии в Турция кмат кратък живот.
И след това похвали към всички замесени лица

И благодаря на Дрийм тийм за новата тема.

# 26
Керем да си отива при Бамбито, че желаещите на опашка чакат .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Sparkling Heart

Хайде, още един журналист. То там в Бодрум журналист до журналист. И всеки иска интервю от Ханде. Това момиче не може да си почине на спокойствие.

# 27
С благодарност и признателност към Марги , БРО и всички вълшебни феи сътворили новата ни красива къщичка !❤❤❤ Благодаря на Алекс и Али за преводите и на всички момичета споделящи в темата, за да стане по-пъстра и цветна !❤❤❤ За ВАС, момичета !

Flowers Hibiscus Ханде блести с неповторима красота !

Flowers Hibiscus Магнетичният Керем Бюрсин!

Flowers Hibiscus Малката чаровница Мая

Flowers HibiscusМного ми харесва шапката на новата тема. Изразява толкова любов и точно това чакахме да видим дълго и търпеливо в нашия сериал . Още веднъж поздравления за Марги и БРО !❤❤❤

Нека изпишем новата 99 тема с удоволствие , с нови моменти от сериала и новини от Ханде и Керем ! Желая ви щастлива вечер ! ❤

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 22:06 от akvamarin007

# 28
Чудесна украса сте добавили, оправихте ми настроението... Налитам аз на всякакви сладкиши, невидими сладоледи, Joy маргаритки и други китки...
И тъй като моята слабост е ясна, позволявам си да споделя нещо, което прочетох тук преди време и успя да ме докосне.
Скрит текст:
"Маргаритка за спомен" - Златина Тенева

Есмел отвори кутийката с трепетни ръце и в нея намери да лежи една красива маргаритка. Толкова малка, а сякаш държеше слънцето измежду нежните си бели листенца. Изящни; в съвършена хармония. Отстрани изглеждат перфектно наредени, но ако се загледаш, забелязваш как всяко едно проявява характер, избира си свое собствено местенце, различава се от останалите. В кутийката имаше и малко късче хартия на което пишеше: "Усмихвай се всеки път когато видиш слънцето. Грей като маргаритките. "
- Извинявай, че ти подарявам само това. Исках да ти купя шоколад, но джобните ми свършиха. А и винаги, когато видя цъфналите маргаритки в градината и се сещам за теб...
- Ноа, това е най-прекрасният подарък на света! - грееше Есмел.
- Хербаризирай я, за да я запазиш за по-дълго.
- Ще я запазя завинаги!
Дори топлите ѝ шоколадови очи издаваха усмивката ѝ. Най- ценното нещо, което бе получила тази година. Нито новата рокля от леля ѝ, нито копринената панделка от майка ѝ, нищо не можеше да се сравнява с това мъничко цвете. Всяко едно листенце носеше усмивка; в тичинките бе запечатано много повечe от обикновен златист прашец... Цялото щастие и обич на света, събрани в една малка маргаритка.
Heart

# 29
Празнуват рождения ден на Серхат.🥳Керем никакъв го няма! Къде се изгуби това момче?😁🤪

Общи условия

Активация на акаунт