Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 754
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,
да иззема за малко функциите на Ми-си
Епизодът снощи, явно са повтаря ли последния:

от фейсбук:
снимка на Ханде в Бодрум. Фен каза, че нейната приятелка е видяла Ханде там и че Керем също е бил там.

# 586
  • Кърджали
Пеперудке, не стана ясно на кого е продал акциите. Енгин и Пъръл също ги продадоха, явно на същия човек, но не се спомена ни име ни нищо.

# 587
Башак ще участва в новата поредица за Канал D, наречена „Ярги“ с Пънар Дениз и Каан Урганчооглу

Рейтинг на Dizilah Най -високо оценен: 16 август - 22 август

# 588
  • София
Успех на Башак в новия й проект! Simple Smile

Дружки, аз стартирам седмицата с доза мрънкане и вайкане - за да си ме представите по-добре, спомнете си Айдан и Айфер в 48-ми епизод, когато се тюхкаха, че Серкан е фалирал и нямат пари. Сейфи каза: “Беше една, станаха две”. А те не спираха да повтарят “ай, ай, ай”, “вах, вах, вах”. Grinning Така съм и аз в момента. Многострадална Геновева… Причината?? До преди малко си гледах Инстаграма и фийдът ми е пълен с клипчета и снимки от сериала. Има снимки зад кадър на екипа. Клипчета с тях. Виждам колко са се забавлявали. Да не говорим за видеата с любими кадри от сериала. Много ще ми липсват. Много. Днес съм отново на вълна “не искам да свършва”. Просто ми е скъп и незаменим. Като гледам въпросните снимки и клипчета и се сетя, че остават само 3 епизода, ми става много мъчно. Cry

Марги, ако трябва да съм честна - Емир наистина е най-добрият мъжки образ в сериал (изключвам третия сезон). Толкова всеотдаен, честен, добър и обичащ. С нищо не ме подразни, честно казано. За разлика от Ферия, която не спираше да ми лази по нервите. Обаче сега съм прекалено пристрастна към Керем и тази му роля. Със Серкан Болат не само открих Керем, ами успях да видя и оценя целия му актьорски потенциал. Успя да ме разсмее от сърце толкова пъти, да ме хване за гърлото и да ме разплаче, успя да ме накара да искам да го тресна с нещо по главата. Накратко - разсмиваше ме, разплакваше и ядосваше, обичам и Керем, и Серкан. Затова няма как в момента да не посоча Робот Болат като любим мъжки образ в турски сериал. Simple Smile

Хайде бе! Керем още ли не си е върнал акаунта?! Затъжила съм се… Дъ Бурсин нерде си??

# 589
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Първият турски сериал, който загледах беше "Великолепният век" по БТВ. Препоръча ми го приятелка заради роклите и Харема. Загледах го от любопитство за тайнствения свят на наложниците и интригите. Малко е да се каже, че беше АУУУУУУУУУУ! Може би затова за мен, една от най-, най-  е двойката  Сюлейман и Кьосем. Много ми влезе в душата Кьосем! /не актрисата, а образа/!
След него изгледах "Аси". Ами, какво да ви кажа, и досега Мурат Йълдъръм ми е любимец. Гледах последния сериал "Рамо" 1 сезон, но ми е много криминале, мафиотски и го зарязах, но гледам клипчета.
Керем го видях във "Великолепният тандем" заради Ибрахим Челиккол. И от там чакам всичките му изяви с нетърпение.
Като двойки:
1) Ханде и Керем /може би защото са ми в момента в душата/
2) Йомер и Дефне /Любов под наем/
3) Кемал и Нихан /Черна любов/
4) мноооого са.

Хубав и усмихнат ден!
ГУШ!

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 12:39 от Tonnybs

# 590
Това на кого са продадени не стана ясно, не казаха кой е купувача, а и никой не попита Серкан...

Другото, което забелязах е, че напълно объркаха кой какви акции има.

От една страна Еда няма акции в АртЛайф, тя имаше някога в ХОЛДИНГА! Ама в епизода каза, че продала акциите си от Артлайф преди да замине за Италия. Weary

А Серкан и той каза, че сега бил продал и той акциите си от АртЛайф. Weary

Според мен ставаше дума за холдинга. Нали Еда имаше 45%, Серкан също 45%. Мисля, че Еда е продала своите 45% акции на Серкан.
И че сега Серкан трябваше да продаде всички 90% акции за да осугури парите за проекта на Еда и да плати кредитите на АртЛайф.

Което е голяма ЖЕРТВА  от страна на Серкан, в първи сезон помните каква борба беше за тези акции до последно!?
(*жертва 1 - акциите на холдинга - за дълговете на АртЛайф и за Еда)

Отделно според мен, полвината пари от продажбата от акциите на холдинга са били достатъчно за проекта на Еда (1 проект). Thinking
Но другата полвина не са били достатъчно и за кредитите на АртЛайф и за финансирането на проектите (много проекти) и за заплатите на служителите. Fearful

Вероятно Серкан е продал и дела си и в АртЛайф (там основатели са само Серкан, Енгин и Пъръл), за да спаси работните места и заплатите на на служителите си. Той напуска работа и заплатата си - за да останат други на работа. Което също е ЖЕРТВА. Cry
(*жертва 2 - акциите в АртЛайф - за заплатите на служителите и бизнес разходите в офиса)

Предполагам Енгин и Пъръл в последствие осъзнаха, че парите не стигат за всичките проекти, а без Серкан и неговия талант и работохолизъм и изпълнението на проектите стана проблем. Scream

И затова, това което направиха с АртЛайф беше - да платят дълговете Moneybag , и да отворят бизненса наново с намален капацитет и да започнат отначало - от 3 те стола, по малко проекти + подкрепата от семйството

Та да се върна на въпроса, кой купи ХОЛДИНГА и осигури парите за проекта на Еда и кредитите на АртЛайф?

Ако се базираме на Сезон 1, това може да са:
1) Алптекин - основател на холдинга - хем си го връща, хем показва загриженост за Еда, Серкан и дълговете на АртЛайф (но е малко вероятно Thinking)
2) Селин - дъщеря е на другия основател на Холдинга и има 5% - става мажоритарен акционер, но нея акциите никога не са я вълнували... Thinking Освен ако не са решили да избелят образа й и да я превърнат в благодетел Joy
3) Ферит - друг от акционерите - но не знам дали би се интересувал, той си има бизнес и живее в чужбина, но ако има парите предполагам би помогнал на приятели....Thinking
4) Бабата на Еда - знаем, че винаги бди над Еда и някога чрез Ефе опита вече един път да стане мажоритарен собственик и да вземе холдинга от ръцете на Болат Thinking
5) Кемал - като нов загрижен баща - да помогне на сина си
6) тайнствен благодетел, непознато лице, което няма да представят Thinking

Вчера изгледах последният преведен епизод.
Не разбрах Серкан на кого е продал Акциите си ?! Hushed

Но техните сцени , колко много компромиси,  любов,  разбиране , уважение... та за бога това е любов на висше ниво ! Де да можеше да съществува... Heart

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 12:56 от kukli4ka456

# 591
Успех на Башак в новия й проект! Simple Smile

Дружки, аз стартирам седмицата с доза мрънкане и вайкане - за да си ме представите по-добре, спомнете си Айдан и Айфер в 48-ми епизод, когато се тюхкаха, че Серкан е фалирал и нямат пари. Сейфи каза: “Беше една, станаха две”. А те не спираха да повтарят “ай, ай, ай”, “вах, вах, вах”. Grinning Така съм и аз в момента. Многострадална Геновева… Причината?? До преди малко си гледах Инстаграма и фийдът ми е пълен с клипчета и снимки от сериала. Има снимки зад кадър на екипа. Клипчета с тях. Виждам колко са се забавлявали. Да не говорим за видеата с любими кадри от сериала. Много ще ми липсват. Много. Днес съм отново на вълна “не искам да свършва”. Просто ми е скъп и незаменим. Като гледам въпросните снимки и клипчета и се сетя, че остават само 3 епизода, ми става много мъчно. Cry

Марги, ако трябва да съм честна - Емир наистина е най-добрият мъжки образ в сериал (изключвам третия сезон). Толкова всеотдаен, честен, добър и обичащ. С нищо не ме подразни, честно казано. За разлика от Ферия, която не спираше да ми лази по нервите. Обаче сега съм прекалено пристрастна към Керем и тази му роля. Със Серкан Болат не само открих Керем, ами успях да видя и оценя целия му актьорски потенциал. Успя да ме разсмее от сърце толкова пъти, да ме хване за гърлото и да ме разплаче, успя да ме накара да искам да го тресна с нещо по главата. Накратко - разсмиваше ме, разплакваше и ядосваше, обичам и Керем, и Серкан. Затова няма как в момента да не посоча Робот Болат като любим мъжки образ в турски сериал. Simple Smile

Хайде бе! Керем още ли не си е върнал акаунта?! Затъжила съм се… Дъ Бурсин нерде си??

За мен най-добрия мъжки образ ( в смисъл на положителен и без грешки по отношение на ГГ-я ) е Кемал от Черна любов . Емир имаше своите залитания , но Кемал си остава образ - мечта и мъж- мечта Heart Даже се чудя как са го измислили турците , доста се различава от техните разбирания .
Но това си е мое мнение Grinning
Здравейте момичета Heart Eyes

# 592
  • Кърджали
Според мен не наблегнаха на това кой е купил акциите, защото един вид няма смисъл от тук нататък. Идеята беше да се започне на чисто. Едно ново напало за Серкан. Сега в новата компания ще е отново с приятелите си, но този път и Еда ще е равноправна с него. Защото нали Пъръл предложи инЕда да дойде в новата фирма, да запопнат четримата, четри стола, равноправни, на чисто. Доколко ще е без огромни амбиции времето им ще покаже.

# 593
  • София
Фили, съгласна съм за Кемал, но този сериал го започнах с такова желание (вече бях фен на Бурак още от времето на Малки тайни, Несли я открих в Черна любов, толкова ги харесвах заедно, влюбих се в Неслихан тогава - за мен беше най-красивата), а после толкова осраха (по мое мнение) сценария, че Емир и Зейнеп в един момент ми бяха по-интересни от ГГ, да не споменавам финала… Затова и някак си не ми остана любим сериал в мислите, та и за героите от него не се сещам толкова. Иначе съм съгласна за Кемал - мъж на място. Simple Smile

Съгласна съм с Алекс - холдингът, акциите и т.н. са без значение. Идеята е да ни покажат новото начало. Променения Серкан, за който вече не работата, а семейството и приятелите са на първо място. Серкан все още си е робот, но един много симпатичен и загрижен робот. Понякога реагира типично по роботски, но вече има сърце, което бие на първо място за Еда и Кираз, за близките му и чак след това идват мислите за работа и успехи. Радвам се, че такава промяна настъпи за нашия главен герой. Явно Серкан се е нуждаел от една Еда в живота си, която да му даде път и посока, която да осмисли всичко и да му покаже как се живее този живот - с любов и емоция, вълнуващо и приятно. Еда направи Серкан по-добър мъж и човек, по-добър син и приятел, за което той й се отблагодарява с много любов и внимание. Така трябва да бъде. Много съм щастлива за развръзката в нашия сериал.  Heart

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 14:24 от Бърборанка с розови очила

# 594
Доста объркано и неясно стана това с акциите. Аз просто изключвам холдинга от цялата картинка и приемам, че по неизвестна причина Серкан има акции само в Артлайф. Очевидно Айше не го е домислила както трябва. Ама то и на нея не й е било лесно, сума ти сценаристи се изредиха и накрая стана манджа с грозде. Не споменаха и купувача, защото няма никакво значение. Няма вероятност да върнат някой от напусналите герои и да го представят като купувач на акциите, просто защото остават 3 епизода и повече интриги не са нужни. Както Алекс е написала, акцентът е върху това да започнат четиримата заедно от нулата.
Като цяло гледам да не обръщам чак такова внимание на детайлите в сценария, а да се наслаждавам на епизодите на макс.

Аз очаквам появяването на майката на Кемал в предпоследния епизод. Да видим как ще се разберат с Айдан!😂Горката жена, ще се побърка като види каква снаха има.

# 595
  • Бургас
А, за летните сериали:
Загледах "Стъклени тавани" - добри актьори поотделно, но....... Нямаше химия и физика, муден сценарий, най- ми допадна като образ една мнооого разкрепостена лелка -дама/Хатидже Аслан-възхитена съм-нищо общо с турските морални предразсъдъци.../. Скучен, добре, че го спряха.
"Рецепта за любов" - само един Кадир като чар не ми е достатъчен. Скука!
"Игра на късмет" - Джемре - добре, Айтач - добре, но двамата заедно нещо не ми се вързват. Мноооого комеди, много преиграване... Скука!
"Любов, разум, отмъщение"- позната история, съвременен, динамичен, с Бурджу-харесвам я и с онова нашумяло турче от Шумен, което подчертава, че е родено в България. Има какво да се развива като история.
"Островна приказка" .... Гледах "Обади се на агента ми" и там, в един от последните епизоди срещнаха Айча и Алп. Имах усещането, че още от екранното им запознанство прехвърчаха искри. И двамата с такива доволни усмивки си стиснаха ръцете, че ще играят заедно в сериал, че аз ахнах. Пова провокира интереса ми към самия сериал и не съжалявам. Открих Алп като актьор и чаровен мъж. Айча я бях гледала.
Загледах "Имало едно време в Чукурова" защото в следващия сезон ще участва и Челиккол, но с мишката. Имам да наваксвам 102 епизода!!! Това е семейна сага за земи, обичаи, традиции, отмъщения, тайни и лъжи, интриги и т.н, т.н. Участва и Вахиде Гьордюм / страхотна актриса в страхотен образ/

Та..... гледам ги всичките. Но, очаквам "Приказката" с интерес и любопитство, още повече, че в темата има и други "наши" момичета.

# 596
Снимка от Кюршат от последния ден на сета🥰

Фенка твърди, че вчера нейни приятели са били на вечеря в Бодрум и там са видели Ханде заедно с Керем и техни приятели.

Снимали са Ханде отдалеч

# 597
  • София
Феновете страдат - четвърти ден без Керем в Инстаграм…

Ох, разтапят ме > https://www.instagram.com/reel/CSwpIfZpbQQ/?utm_medium=copy_link
Ще го напиша на английски, че на български не звучи толкова добре: “Their chemistry is out of this world!!!”

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 14:55 от Бърборанка с розови очила

# 598
Тони, изненада ме, значи първият турски сериал, който те е впечатлил е бил исторически... Не за друго, но досега колкото и човека да са се изказали все са залепнали или по драма, или по ромком Sweat Smile

Марги, ако трябва да съм честна - Емир наистина е най-добрият мъжки образ в сериал (изключвам третия сезон). Толкова всеотдаен, честен, добър и обичащ.
...
Освен всичко изброено той беше и със самочувствие, осъзнаващ въздействието си върху жените. Мислеше си, че знае всичко за тях, а всъщност не познаваше любовта... Опълчваше се на родителите си, стоеше твърдо зад решенията си. За разлика от много други екранни герои го показаха и в различна светлина - и в този смисъл Бро, може наистина да е добре замислен образа, пълнокръвен, но го показаха и лош, с присъщите за човека реакции в нормалния живот. Даже докато бяха разделени с любимата пак се превърна за кратко в Господарят на нощта, намираше си разни еднодневки и не се правеше на разсеян, че не помни дали са спали заедно. Слабост ми е този герой. Heart Eyes С изключение на третия сезон, който си е едно недоносче. Понеже е и незавършен не успях да го възприема като част от сериала. Ето, горчи ми от любимия сериал, толкова ли не можаха да го заснемат като самостоятелен сериал и да спестят разочарованието на феновете Hands Thumbsdown

Серкан Болат е нещо различно, в известна степен може да се каже, че е близък до действителността и човек не е трудно да припознае някои от собствените си черти в него. Като Алекс например.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт