Така съм и аз в момента. Многострадална Геновева… Причината?? До преди малко си гледах Инстаграма и фийдът ми е пълен с клипчета и снимки от сериала. Има снимки зад кадър на екипа. Клипчета с тях. Виждам колко са се забавлявали. Да не говорим за видеата с любими кадри от сериала. Много ще ми липсват. Много. Днес съм отново на вълна “не искам да свършва”. Просто ми е скъп и незаменим. Като гледам въпросните снимки и клипчета и се сетя, че остават само 3 епизода, ми става много мъчно. 

, и да отворят бизненса наново с намален капацитет и да започнат отначало - от 3 те стола, по малко проекти + подкрепата от семйството
)
Освен ако не са решили да избелят образа й и да я превърнат в благодетел 

Така съм и аз в момента. Многострадална Геновева… Причината?? До преди малко си гледах Инстаграма и фийдът ми е пълен с клипчета и снимки от сериала. Има снимки зад кадър на екипа. Клипчета с тях. Виждам колко са се забавлявали. Да не говорим за видеата с любими кадри от сериала. Много ще ми липсват. Много. Днес съм отново на вълна “не искам да свършва”. Просто ми е скъп и незаменим. Като гледам въпросните снимки и клипчета и се сетя, че остават само 3 епизода, ми става много мъчно. 

Даже се чудя как са го измислили турците , доста се различава от техните разбирания .

С изключение на третия сезон, който си е едно недоносче. Понеже е и незавършен не успях да го възприема като част от сериала. Ето, горчи ми от любимия сериал, толкова ли не можаха да го заснемат като самостоятелен сериал и да спестят разочарованието на феновете Препоръчани теми