Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 037
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Не знам дали тук сме коментирали , но ''лелята '' е с млад и хубав мъж в живота Grinning

# 691
На лелята мъжа й не бях го виждала. Харесвам я аз нея чисто визуално, красиво остарява.

П.П. Бро, тази ми е любимата снимка на ХанКер от всичко излязло с тях досега и първосигнално избрах нея за аватар, нещо още не мога да свикна, но това са подробности...

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 16:34 от Margarita N.

# 692
  • София
Аз пък много бързо свикнах. Heart Eyes Като видя снимката и знам кой е. Много повече ти приляга от маргаритките, ако питаш мен. И наистина е чудна. Аз също много си я харесвам. Simple Smile
П.П. Бро, тази ми е любимата снимка на ХанКер от всичко излязло с тях досега и първосигнално избрах нея за аватар, нещо още не мога да свикна, но това са подробности...

# 693

Бро, в такъв случай радвам се, че ти харесва и създава настроение. Heart Eyes
Пак ме сърбяха ръцете да сложа някакви маргаритки или други цветя, но като ще започвам начисто реших да е нещо различно, но също толкова любимо Stuck Out Tongue Winking Eye

Да не помислите, че ви давам зор за изписването на темата, но няма да е лошо ако успеем да я довършим вечерта, за да не дебна утре.

# 694
  • София
                                                                                                        Lucky

Hande Erçel and Kerem Bürsin " We are lucky, I am lucky"

# 695
  • София
И аз се включвам в изписването на темата с един любим момент от 49-ти епизод:

# 696
# 697
# 698
Една вечеря и още нещо...Връщам лентата назад. За протокола - Керем и Ханде или Серкан и Еда?

# 699
  • София
Керем и Мая Heart

# 700
Една вечеря и още нещо...Връщам лентата назад. За протокола - Керем и Ханде или Серкан и Еда?

Да предположим, че там където липсват реплики са оставили Ханде и Керем да се раздават максимално ... от името на героите си. Каквото и да говори Керем той плодовете и зеленчуците мислено ги е смесил отдавна, та и ние покрай него Joy

# 701
Пост от Ханде😍

# 702
# 703
# 704

Общи условия

Активация на акаунт