Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 035
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
И аз съм очакване на обща снимка на двамата

# 721
БРО, а нещо от сорта  18+ ...... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 722
От сторито на Ханде. Някъде са на романтична разходка Керем и Ханде? Далеч от медиите.

Като гледам пътя... по-скоро на романтично сафари са някъде, ама нейсе... Sparkling Heart  Сигурно искат да си заметат следите от пушилката по пътя... Nature Dash А дано, ама ... надали...

# 723
Никакъв шанс, Ханде малко се отпусна и стана голям проблем, затова си пожелайте нещо друго. Nerd
БРО, а нещо от сорта  18+ ...... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 724
Марги, реших да не досаждам с тях, но пък и бях решила, че ще ги повтарям възможно повече пъти. Ама вече няма за къде, пилето с картофи е във фурната... Пердета в мечтите на Налбантова 😔

Ама добре, от мен да мине... Минутата е 2.08 😆

# 725
Синан в Инстаграм Wink

Налбантова, фен на фикусите ли стана ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 726
# 727
# 728
mi_si, не, дори не съм подходяща за публика на фокусник, защото ги развалям 😆 Ако Керем смята така да дойде и да ми иска разрешението за ръката на Ханде, кажете му да се отказва 😆
Песента започва от там, а с нея започва и цялата магийка 🤩🤩🤩

# 729
Миси и Налбантова за фикуси ли си говорят или за фокуси?! Stuck Out Tongue Winking Eye

Ей това е песента, която ме предизвиква да карам хората до последно да си мислят, че няма да вдигна Joy

# 730
И тази седмица сме № 1, според Адба Wink

Скрит текст:
Налбантова, сори, че не схванах Wink Stuck Out Tongue Winking Eye (от телефона, без звук съм Wink )
Марги, за фокустникът .... Sunglasses Heart Eyes

# 731
Боже, моя е грешката.
Аз чета фокуси, то било фикуси... Една буква какво ли не прави 🥴
Хакерката ме обърка 😏 (И продължава... Сега фокусник говори)

Хайде, последен напън.

# 732
Момичета, страхотни сте. Като ви чета имам чувството, че наистина се познавате, а не само тук във форума.
Погледнах и в другите групи, но там не е така.
Радвам се, че съм при вас.

# 733
От сторито на Башак

# 734
Диамант, има нещо такова... Поопознали сме се доколкото е възможно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт