Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 630
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Вчера бях до Лили в кв. Свобода и имаше 3 цвята от Lumene, но мернах само Medium, другите два не видях как се казват.
Не ми допадна как стои СС-то, затова си взех от техния фдт Lumene Blur - прекрасен е и стои много естествено, въпреки че покрива добре. Пише, че издържа до 16ч., но няма как да преценя засега. 😀

# 361
Дами препоръчайте ми моля крем/лосион за тяло, който да попива бързо и да не е мазен Simple Smile
Последно ползвах на Балеа с блясъка, ама ми идва тежък.

# 362
Гледам в ютуб вървят видеа с новите адвент календари, какво правят тия хора, всяка година все по-рано ги изкарват. На есенс гледах, на еси с лаковете, Балеа, мейбълин, сигурно има и на други брандове ако се поразровя.
https://www.youtube.com/results?search_query=Adventskalender+2021

# 363
Коя база за сенки най ви харесва?

# 364
На Никс proof it нещо си.

# 365
  • Шумен
Коя база за сенки най ви харесва?

Artdeco
https://makeup.bg/product/10097/

# 366
Момичета, има ли сред вас ползвали двата продукта на Лумене - СС крема и Blur фондьотена? Кой от двата подчертава повече пори и бръчки?

# 367
@KeepSmiling, вчера ползвах Blur и никъде не ми се е събирал или подчертавал.
Не бих казала, че имам бръчки, но пък имам пори, ами не ги подчертаваше - стоеше като втора кожа.
П.С. в момента кожата ми е нормална към мазна.

# 368
  • София
СС крема на Люмене не се събира никъде. Не подчертава пори.
KeepSmiling, за твоята кожа мосля, че ще е добър. Моята е суха и при продължително ползване малко ми изсушава кожата

# 369
Изгледах към 30 ревюта на двата продукта в ютуб, наистина за мазна кожа след 6-8 часа носене СС крема малко лъсва, но имаше 2-3 мнения пък, че Blur много подчертава пори и се впива в линиите. Направо ми се иска да пробвам и двата Simple Smile но чисто финансово не мога да си го позволя.

# 370
На мен СС ми се впиваше във финните линии около носа, под долната устна на брадичката, стоеше отгоре и пудрено, а не се втриваше в кожата, след час никакъв го нямаше по лицето. Така и не го доизхабих, замина в коша.

# 371
Според мен е важно и какъв тип кожа имаш и какво слагаш отдолу.
Ако не ползвам никаква основа или крем, фдт или BB, CC и т.н не се застояват за повече от 5-6 часа при мен.

# 372
Здравейте, извинявам се ако вече има нещо писано по темата,но не ми се търси, искам да попитам от кои шампоани и балсами за коса сте най-доволни в дм? Търся си шампоан за мазна коса, но да не прекалено изсушаващ и да е против косопад.И балсам също.

# 373
На Тресеме спря за топлинна защита в червено шише,консистенцията на крем ли има,като черното ?

# 374
Не, течна е. Вода.

Общи условия

Активация на акаунт