Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 572
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Фрау особено този втория каква готина кутийка има...ще потърся рефан ..

# 466
Търся си пудра, която да фиксира коректора под очите. Чудя се дали Римел си заслужава.

# 467
Търся си пудра, която да фиксира коректора под очите. Чудя се дали Римел си заслужава.
Коя пудра на Rimmel? Марката е с нестабилен статут на пазара и в процес на изтегляне, намира се тук-таме все още, но го имай предвид. От всичките им пудри, а те не са много, Lasting Radiance по-скоро е подходяща за под очите, защото Stay Matte и прахообразната им насипна пудра са матиращи и по-изсушаващи. За фиксиране на коректор най-добре избери много фина пудра, която не е агресивно матираща, най-добре прахообразна и с жълт подтон, неслучайно банановите пудри са най-предпочитани за тази зона.

# 468
Здравейте. Препоръчайте ми, моля, гел за почистване на лице, да става за сваляне на остатъци от грим като втора стъпка в почистването. Кожата ми е нормална към смесена.

# 469
Малко извън темата за козметика, но случайно да сте пробвали адаптираното мляко на DM? Гледам има и био вариант и е на супер цена.
Междудругото душ гела на DM с дъгата беше препоръчан от тук за аромата и мерси за което, направо си е за ядене, толкова вкусно мирише Joy
Дали сте пробвали новия душ гел? Не обичам да отварям продукти и не знам какъв е аромата

И душ гела и АМ ползваме.От втория месец мина на ДМ био,то е с нова и по-добра формула от Бейбилов.Сега е на година и 4м и пие тройката вечер .Нямаше реакции,качва нормално ,не е от ящните деца по принцип.Сега е 10 кг,родена е 4200,казвал го защото качва малко,но натюрела й е такъв ,не е  било от млякото .

# 470
  • Стара Загора
Привършвам показания душ гел и най-вероятно ще повторя.
Не знам как точно да го опиша, хем е леко сладичък, хем има нещо свежо, а такъв тип аромати най- ми допадат.
Според мен, не е проблем да се отвори капачето и леко да се подуши. Все пак не го използваме по този начин, не вярвам и да променяме срока на годност. Аз поне така го пробвах и след като ми хареса го взех.

# 471

Римел не знам колко си заслужава особенно за тази деликатна зона, но смея да препоръчам с две ръце пудрата за под очи на WIBO. Очарована е меко казано, направо я обожавам, досега и римел и какви ли не съм изпробвала на моята 41 годишна подочна зона все стоеше сухо.
При последната ми поръчка към додис даже се запасих с две бройки, че кутийката не е от най-големите, но пък беше на промо цена, даже сега гледам още е на промоция.
https://www.dodis.bg/wibo-fiksirashta-pudra-za-pod-ochi-i-litze-s-kolagen.html

# 472
Управителят на близкия ми магазин веднъж направи забележка на клиентка, защото  така започвал да им тече срока на годност.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 13:01 от Г-жа Шантал

# 473
Управителят на близкия ми магазин веднъж направи забележка на клиентка, защото  така започвал да йм тече срока на годност.
Не се бях замисляла, има логика.И аз го правя 🤦🏻♀

# 474
И аз така..вече не душа 😄

# 475
Здравейте.
Може ли да ми препоръчате нещо за лоша кожа на краката - червени точки и петна след епилация, които остават постоянно, петна, белези, пъпки, сухота и сърбеж? Проблемът е обикновено от колената надолу. Мажа с лосион, ексфолирам с пилинг/скраб, но няма ефект. Знам, че продукти с AHA помагат, но такива за тяло не се намират в България, а няколкото, които са по сайтовете не са налични. Всякакъв ценови клас е приемлив, ако помага при такива проблеми.
Благодаря предварително.

# 476
Хм, не съм убедена че раздразнена кожа която е със зачервявания и сухота има нужда точно от АНА. По-скоро ми звучи като да трябва нещо овлажняващо и успокояващо.
За белезите и пъпките и евентуално враствания да, там АНА може да помогне, но сухата и сърбяща кожа това хич няма да го хареса.
Моите крака бяха така, без сухотата само. А дори не се епилирах а само бръснех и пак... всичко на малки червени точки където е било всяко косъмче. При мен помогна само минаването към трайно обезкосмяване, никакво друго решение не намерих.
Щом пишеш че и висок ценови клас мазила ти върши работа, може би по-скоро към това да се насочиш - фото или лазер, в случай че окосмяването ти е подходящо за тях. Инвестиция си е, но редовно мазане с доволно скъпи продукти не излиза чак толкова по-евтино във времето че да си струва.

# 477
Нивеа имат нова серия срещу пигментни петна,някой пробва ли я вече?
Много се ядосвам вече,в Пловдив почти няма избор от новите гланцове  на Есенс,то и от старите де. Нито в Дм,нито в Лили ,никакво зареждане,ще кажеш,че изчезват от пазара и останали по 1-2 цвята.Къде да се оплача 😂😂😂?
Взех си показаната тук жълта маска за коса на Ревюел за сега ми харесва.Кристали пак техни,но не съм впечатлена.
Успях да намеря и боята за вежди на Далия.Взех уж най-светлия цвят,но станаха черни Joy,може и в мен да е вината,заблях се и стоях повече време.Сега имам малък страх дали да я пробвам 😂😂😂.
От марката на Лили пробвах серума за лице с витамин Ц много ми хареса.

# 478
Този серум с вит. С май и други съфорумки го хвалят. Може ли снимка или линк?
Точно такъв серум си търся в момента Simple Smile

# 479
Да ,аз тук прочетох ,че се харесва и го взех и аз за проба.Сутрин като се събудя лицето ми е много свежо и отпочинало,то и след нанасяне веднага грейваш.Да ми изсветли пигментните петна ,които ми станаха не съм видяла ефект,но и така ми харесва как се отразява на кожата ми.
Ето го https://shop.lillydrogerie.bg/velnea-serum-vitamin-c-izbelvasch-serum-20-ml

Общи условия

Активация на акаунт