Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 556
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Кремовете за избелване и петна, лосионите  трябва по-продължително време да се ползват за да има видим резултат.
Аз нямам много петна, само две малки и са отскоро. Не смея да ползвам силни и агресивни продукти.
Наясно съм, че с пет мазания няма да изчезнат. Pixi и това на Shiseido ги ползвах 3 месеца преди лятото. И моите петна не са много, нито някакви големи, но аз си ги виждам и ме дразнят. На мен от пъпчици ми остават петна и те са най вече около брадичката. Е, сега са ме нападнали 3 броя, които са като буци. Тъкмо се пооформят и изчезнат. После на същото място пак. Дълбоки са, твърди, нищо не излиза от тях. Но ще останат тъмни петна. Това ме влудява. На кои години станах пъпки ще ми излизат! Аман!

# 511
И аз патех месеци от ексфолиращи чорапи, на марка дм. Оправих се с пила и кремове за крака от ейвън. Месеци имах мазоли на двете стъпала от страни.
За взима пили, пемзи и да трие, после кремове и да слага чорапи нощем след крема.
За червило червено, мога да препоръчам на ГР серията крейон, като молив изглеждат, матови. Имат няколко червени нюанса, имам 2,но ми идват малко прекалени за ежедневието иначе са хубави и наситени. Струват 3-4-5 лева и ги има в лили постоянно.

# 512
Препоръчайте ми моля някакъв лек руж цвят праскова,имах преди много години на Голдън Роуз 2 в 1 руж с четка и лек брокат (дали още се намира едва ли над 10 г са минали беше за бала ми 😳😃😃😃)

# 513
Най-хубавият дрогериен руж за мен е Max Factor Creme Puff 25 Alluring Rose
https://shop.lillydrogerie.bg/p-f-25
Скоро си купих два х 10 лв от Нотино. Изхабила съм три до сега, разкошен цвят и ефект от този руж.
https://www.notino.bg/max-factor/creme-puff-ruzh-pudra/p-498533/

# 514
Видях в Инстаграм профила на Lilly, че вече ще предлагат червилата на Николета Лозанова, ако някой се интересува.

# 515
Аз искам да ги пробвам.Има добри отзиви във форума ,но насляпо не ми се поръчваше ,че и доставка да плащам .

# 516
  • София
Интересно ми е на каква цена ще ги продават тези червила в Лили. Мисля, че няма да е ниска.

# 517
Би трябвало да са колкото в сайта й-около 20 лв.

# 518
  • София
По 20 лв са червилата в сайта , предполагам на толкова ще ги продават. Да знаете, че няма да са във всички Лили- та, по моловете и на Витошка доколкото запомних. ( за София)

# 519
Аз искам да ги пробвам.Има добри отзиви във форума ,но насляпо не ми се поръчваше ,че и доставка да плащам .
Аз имам Cappuccino, много е добро червилото, безупречна трайност, лесно нанасяне, супер матов финиш, ухае на бисквитки, доволна съм. Чудя се за гланцовете, изглеждат ми приятни, но не знам какво ще заредят, в сайта им все още нищо няма.
Amiamo, моето червило беше ~25 лв, не помня с точност, но между 20 и 25 със сигурност.

# 520
Кристал,благодаря!Пробвала ли си и други нейни продукти?И само червила ли ще продават в Лили ?

# 521
  • София
Благодаря за информацията! Като знам, че и червилата са ми хоби, ясно е, че ще си купя такова червило.
Ползвам течни дълготрайни червила на Мейбълин, Лореал и Есенс. Много  са трайни. Издържат по цял ден. Премахвам.с двуфазен дегримьор.

# 522
Кристал,благодаря!Пробвала ли си и други нейни продукти?И само червила ли ще продават в Лили ?
Моля Simple Smile Не знам какво ще заредят, малко повече можеха да се постараят с обявяването на такова партньорство, предвид интереса - нищо няма в сайта, сложили едно обявление в Инстаграм, но никаква информация за асортимент, цени, наличности...
Моя приятелка има цялата грим линия - от нейни отзиви знам, че сенките не си заслужават, много са прашливи и пигментацията не е висока, хайлайтърът и бронзиращата пудра били ок, без да са нещо впечатляващо, а гланцовете ми ги похвали. Разбира се, това не са мои впечатления, така че не мога да говоря от първо лице, само споделям Simple Smile

# 523
  • Бургас
Някъде из темите бях писала за червилата на Николетка, не съм и изобщо фен.Не мога да си изкривя обаче душата, червилата и са много, много добри.Аз имам два цвята Космополитан и капучино, върховни са.Бях ги взела двете, имаше промоция, на живо цветовете са топ.

# 524
  • София
Може ли да суочнете и да покажете двата цвята.
Заинтригувахте ме с тези червила. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт