Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 558
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
За колко време горе долу започват да изчезват петната? Седмица или отнема повече време към месеци?

Мисля, че е много индивидуално.
Някои никога не изчезват Simple Smile

# 496
  • София
Да. Ако са "пресни", нови, има шанс, но ако са "по-стари"  трудно ще се изчистят.

# 497
Ползвам тоник Pixi, който е скъп и много хвален и... никакъв ефект от него! Изпъпчила съм се сега като тийн по бадичката и ще ги третирам с тоника на Биотрейд, но аз ефект от тия мазила не виждам. Ползвам и серум на The Ordinary, пак гликолов... Ми трябваше да съм се обелила поне, но сигурно съм дебелокожа, знам ли.

# 498
Аз киселината на Конопката миналата седмица през ден под душа я ползвах, защото ми харесва как почиства кожата, обаче явно леко си наруших кожната бариера и ми се появиха нови пъпки. Така че веднъж седмично си е много по-разумно.
Аз за петната започнах да използвам крем Мадекасол. Сега се чудя на серума на Нивея, но никой още не е споделил впечатления.

# 499
  • Deutschland
Страхотен балсам за сухата ми коса. Жалко, че няма в пълноразмерни опаковки, а се продава само с боя. Боята също е топ, питаха ме в кой салон съм била, а бях на домашно боядисване 😀

От коя точно боя (опаковка) е?
За 1 ползване ли стига?
Щом е толкова хубава сигурно си заслужава да вземеш боята заради крема само.

От Кастинг е, вече са отговорили. Аз ползвам 801 номер, сатенено русо. Балсама го изхабих за две, три ползвания, при все че косата ми е много гъста и с дебел косъм.

# 500
Ползвам тоник Pixi, който е скъп и много хвален и... никакъв ефект от него! Изпъпчила съм се сега като тийн по бадичката и ще ги третирам с тоника на Биотрейд, но аз ефект от тия мазила не виждам. Ползвам и серум на The Ordinary, пак гликолов... Ми трябваше да съм се обелила поне, но сигурно съм дебелокожа, знам ли.
Азалия, не знам каква е кожата ти, но аз си мисля, че просто гликоловата киселина не е подходяща за тоник. Имах този на Пикси, ефект не видях, купих един на Колистар - ако поседя повече от 2мин с него, ми се зачервява кожата. Доволна съм от млечната киселина на Ординари, хем ексфолира, хем не дразни, а и съдържа ХК.

# 501
Пудрата на Wibo май става и за цяло лице, но кутийката не е удобна да бръкнеш с голяма четка.

# 502
Ами така ми се зачервява от Биотрейд. Пиксито го изразходвам и няма да го подновя. На The Ordinary и моето било с 10% млечна киселина, сега ще го почвам, че лятото го спрях.
И кремове купих за избелване - дневен и нощен на Oriflame. Нощна крем-маска на Shiseido, амиии... хубава е маската много, ама нищо кой знае колко съществено или съм твърде капризна, знам ли! Според мен освен дермабразио няма оправия с кремчета...

# 503
За колко време горе долу започват да изчезват петната? Седмица или отнема повече време към месеци?

Това олио дали наистина "задържа 10 пъти повече влага" и някой ползвал ли го е?

Не, не задържа. Със суха кожа съм и не съм доволна.

# 504
Серумът с вит. С на Велнеа на мен ми докара още по-суха кожа и лющене, та лично аз не го орепоръчвам на дами със суха кожа.

# 505
  • София
Кремовете за избелване и петна, лосионите  трябва по-продължително време да се ползват за да има видим резултат.
Аз нямам много петна, само две малки и са отскоро.   Не смея да ползвам силни и агресивни продукти.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 21:54 от Amiamo

# 506
Нивеа имат нова серия срещу пигментни петна,някой пробва ли я вече?
Много се ядосвам вече,в Пловдив почти няма избор от новите гланцове  на Есенс,то и от старите де. Нито в Дм,нито в Лили ,никакво зареждане,ще кажеш,че изчезват от пазара и останали по 1-2 цвята.Къде да се оплача 😂😂😂?
Взех си показаната тук жълта маска за коса на Ревюел за сега ми харесва.Кристали пак техни,но не съм впечатлена.
Успях да намеря и боята за вежди на Далия.Взех уж най-светлия цвят,но станаха черни Joy,може и в мен да е вината,заблях се и стоях повече време.Сега имам малък страх дали да я пробвам 😂😂😂.
От марката на Лили пробвах серума за лице с витамин Ц много ми хареса.
Същото е и при мен с тези гланцове. Търся ди един определен цвят нямааа.... По 1,2 останали

# 507
Момичета, споделете отзиви за ексфолиращите чорапи на Виктория в светло синята опаковка. Майка ми ги ползва и вече два месеца краката ѝ са някакъв ужас. Продължават да се белят на петна, особено отгоре на пръстите. Направо съжалих, че я накарах да ги ползва. Моите са в шкафа. Дали ще е ок да се опита да свали люспичките с пемза?

# 508
И ти ли ги търсиш в Пловдив?Не съм ходила скоро до Мол Пловдив само там не знам какво зареждане има 😂😂😂.
Юсерин и те имат такава серия са петна, но не съм я пробвала,прочетох хубави отзиви, но дали е така....
На вълна експерименти съм и ще искам съвет.На мнение съм,че червени червила не ми отиват,но сега искам едно класическо червено да пробвам.Та идеи за такова от дрогериите и не искам да е скъпо ще си стоя в къщи с него Joy🤣🤣🤣,а и няма на кой да го подаря ако изобщо не се възприема.

# 509
Момичета, споделете отзиви за ексфолиращите чорапи на Виктория в светло синята опаковка. Майка ми ги ползва и вече два месеца краката ѝ са някакъв ужас. Продължават да се белят на петна, особено отгоре на пръстите. Направо съжалих, че я накарах да ги ползва. Моите са в шкафа. Дали ще е ок да се опита да свали люспичките с пемза?
Точно така ми действаха и на мен.Другият им модел беше много по-щадящ.

Общи условия

Активация на акаунт