Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 581
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
И на мен ми е любопитно серията на Нивея срещу пигментни петна има ли ефект. Дават, че след 2 седмици се виждал уж ефект, но не мога да повярвам...

# 481
Здравейте.
Може ли да ми препоръчате нещо за лоша кожа на краката - червени точки и петна след епилация, които остават постоянно, петна, белези, пъпки, сухота и сърбеж? Проблемът е обикновено от колената надолу.
Я покажи тоя проблем на лекар.

# 482
Боята за вежди за макс седмица се е отмила, не се притеснявай.

Серумът с вит Ц на Велнеа на мен не ми допадна особено, много ми е воднист. Иначе тези с хиалурон и колаген ги ползвам редовно.
Повече ми харесва на Дева серум с вит Ц, както и крема.

# 483
Момичета, някой знае ли къде е налично това?
https://www.google.com/search?q=nivea+eye+illuminator&rlz=1C … rc=p6ZgJXFqG7OsWM
Става въпрос за Nivea Perfect Skin Eye Illuminator. Имам колежка, която от година и половина го ползва и е доволна от този продукт, но отдавна го няма наличен по магазините, а отскоро и в електронните.
Ще помоля и тези от вас, които са го ползвали, да посочат друг подобен крем със сходен ефект.
Благодаря на всички предварително!
Съжалявам, че не мога да съм полезна с информация и препоръки за избелващи продукти, но мога да кажа, че при мен ефект има редовното /не по-рядко от 4 пъти седмично/ ексфолиране с меки и щадящи ексфолианти. Ако някой се интересува, мога да посоча конкретно това, което аз ползвам.

# 484
  • София
Аз чакам слънцето да не е така активно и от м. октомври вечер ще ползвам маслото от шипка. Много добре се справя с пигментните петна.

# 485
И аз така и ще започна и с киселини.Издирвам и ексфолианта на Конопка,който похвалихте тук и също ще взема и тоника на Ревокс,който показахте.
Някъде четох,че и обтриване с картоф помагало,но трябва много постоянство,а аз 2 дена ако го направя после пак след месец ,ако се сетя.

# 486
  • София
Трябва много да се внимава с избелващите продукти. Задължително да се слага слънцезащитен крем с висок фактор.
На мен ексфомантс на Конопка ми свърши много бързо. Ползвам 1 път в седмицата. В дрогерия Лили го има. Имам чувството, че ми изсушава кожата. А мойта кожа е суха. Затова само 1 път седмично го ползвам.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 17:29 от Amiamo

# 487
  • София
Здравейте.
Може ли да ми препоръчате нещо за лоша кожа на краката - червени точки и петна след епилация, които остават постоянно, петна, белези, пъпки, сухота и сърбеж? Проблемът е обикновено от колената надолу. Мажа с лосион, ексфолирам с пилинг/скраб, но няма ефект. Знам, че продукти с AHA помагат, но такива за тяло не се намират в България, а няколкото, които са по сайтовете не са налични. Всякакъв ценови клас е приемлив, ако помага при такива проблеми.
Благодаря предварително.

При мен имаше сходен проблем. След епилация се появаваха тези червени точки, както и много враснали косъмчета, които после ставаха на пъпки...красота. Също като при теб само в областта на подбедриците, придружено. Пробвах какво ли не, докато не открих лазерната епилация, която ми реши проблема. Всеки даден лев за нея си струваше! Сега си взех фотоепилатор и продължавам поддръжката с него, също има ефект.

# 488
Страхотен балсам за сухата ми коса. Жалко, че няма в пълноразмерни опаковки, а се продава само с боя. Боята също е топ, питаха ме в кой салон съм била, а бях на домашно боядисване 😀

От коя точно боя (опаковка) е?
За 1 ползване ли стига?
Щом е толкова хубава сигурно си заслужава да вземеш боята заради крема само.

# 489
  • София
Този балсам го има в Кастинг, на Лореал. Много хубава боя за коса. Балсамът също е много хубав.

# 490
Аз чакам слънцето да не е така активно и от м. октомври вечер ще ползвам маслото от шипка. Много добре се справя с пигментните петна.
Коя марка шипково масло използваш?

За пудрата под очи на Wibo - дали става и за цялото лице  и дали е добра колкото тези за цялото лице?

# 491
  • София
Ето, това масло ползвах пролетта. Само на тази фирма имаше в най-близката аптека. Има и на други фирми.

# 492
За колко време горе долу започват да изчезват петната? Седмица или отнема повече време към месеци?

Това олио дали наистина "задържа 10 пъти повече влага" и някой ползвал ли го е?

# 493
  • София
Щом е толкова хубава сигурно си заслужава да вземеш боята заради крема само.
От хубавите бои непосредствено след боядисване косата изглежда чудесно - и е от самата боя, не толкова от балсама.

# 494
  • София
За колко време горе долу започват да изчезват петната? Седмица или отнема повече време към месеци?

Мисля, че е много индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт