Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
С какво мога да направя веждите много прецизни? С много точни линии?

# 421
# 422
Да споделя, че въобще не съм доволна от този шампоан на Тресеме, косата ми е сплескана и без никакъв обем.

# 423
Страшно съм доволна от ш- на и маската за коса на Тресем ( не знам, как се произнася) с кератин. Червена опаковка. След измиване, косата ми става подредена и гладка.
На мен тази маска ми действа отвратително, едва си вкарвам гребен в косата.

# 424
Балсамът на Пантен без силикон.
Уникален се оказа за моята коса със същия проблем.

# 425
Момичета, онзи ден в Лили видях намаление на Maybeline Lash Sensational и грабнах черната спирала. Досега не бях пробвала тази спирала, обаче след 12 часа с нея получих зачервяване на очите и нещо като алергия на клепачите. Някой имал ли е подобно преживяване с тази спирала?
Скрит текст:

# 426
  • Deutschland
Страхотен балсам за сухата ми коса. Жалко, че няма в пълноразмерни опаковки, а се продава само с боя. Боята също е топ, питаха ме в кой салон съм била, а бях на домашно боядисване 😀

# 427
Много е хубав този балсам от Кастинг-а, наистина. И много сладко мирише на мед 😋

# 428
  • София
Преди време ползвах Кастинг на Лореал. Хубава боя е, но ако постоиш 5мин. повече, косата става черна. Затова спрях да я ползвам.

# 429
  • София
Нямам такъв проблем с черната Лаш, но в нея имаше някакви масла и е възможно да правиш реакция към някое от тях.

# 430
Момичета, онзи ден в Лили видях намаление на Maybeline Lash Sensational и грабнах черната спирала. Досега не бях пробвала тази спирала, обаче след 12 часа с нея получих зачервяване на очите и нещо като алергия на клепачите. Някой имал ли е подобно преживяване с тази спирала?
Скрит текст:
Не ми направи проблем, но и много слепваше миглите.
Както написаха преди мен: има масла вътре и сигурно това е причината.

# 431
Страхотен балсам за сухата ми коса. Жалко, че няма в пълноразмерни опаковки, а се продава само с боя. Боята също е топ, питаха ме в кой салон съм била, а бях на домашно боядисване 😀
Скрит текст:
Страхотен е наистина 😍 не съм намирала голяма опаковка или нещо близко до него.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 11:57 от bubanka

# 432
  • София
От ДМ си купих балсам за устни на Био аптека. За първи път го ползвам. Харесва ми. Simple Smile Не знам дали е коментиран в темата. Почти година ползвах балсам на Юсерин. Много съм доволна от него. Дано и новия, на Био аптека не ме разочарова.

# 433
Моля Ви, дайте ми препоръка за качествен балсам за коса на достъпни цени.
От слънцето, сешоара и стреса, косата ми е станала доста суха и дехидратирана Sad

Балсамите на OGX са страхотни. Малко по-скъпи са,  но количеството е почти 400 мл.

# 434
Кой ти е любимият им балсам?
Аз сега използвам лилавия шампоан - за обем. Не е лош ежедневен шампоан, но малко ми наелектризира косата.

Общи условия

Активация на акаунт