Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 579
  • 737
  •   2
Отговори
# 405
От омекотителите им и аз не останах доволна откъм трайност на аромат. Очаквах много повече. И да, цената им е по висока от други по трайни и по качествени омекотители. Не повторих покупката. Пп Не, че са лоши, дори се бях самоубедила, че са достатъчно ароматни, но не са. Grinning

# 406
Охх, а аюрведата на тесори знаете ли какво имитира? Много ми е позната, ама нещо не мога да се усетя. Като че ли на Манифесто ми напомня, но не съм сигурна.

# 407
  • София
Elixir/Eau (и на двете напомня) des Merveilles, Hermes = Аюрведа

# 408
Джасте,
Благодаря за отговора. Като цяло ми се искаше да помириша някъде тестер, тъй като са нещо ново за мен.
Днес бях в гранд мол, но там в ДМ нямаше нищо тяхно. Ще продължавам да издирвам 😄

Иначе си купих лосиона на Балеа за нанасяне на мокра кожа. Ужасно лепкав и гаден. При мен не попи никак бързо, много тежък и после лепнах половин час.
Направо в коша, поне за 3 лв. не ме е яд.

# 409
Ама че съм заплес. Това, което уж ми напомни манифестото май беше някой от спрейовете на виктория сикрет, а не тесори.

# 410
  • София
Elixir/Eau (и на двете напомня) des Merveilles, Hermes = Аюрведа
Аз ползвам този омекотител за спално бельо и хавлии, доста силно и трайно мирише и за дрехи не става понеже искам да си ползвам и парфюмите.

# 411
Ама че съм заплес. Това, което уж ми напомни манифестото май беше някой от спрейовете на виктория сикрет, а не тесори.

Сещате ли се кой е спреят?

# 412
За съжаление не.

Сещате ли се кой е спреят?

# 413
Момичета моля дайте съвет за дрогериен шампоан който е протеинов?
Не съм бодисана, само ползвам преса. Имам хидратация и трябва да ги редувам,  затова търся нещо не много силно, но същевременно да прави косата по плътна, ако може и блестяща ще е супер.
Имам няколко различни балсама и ще мога да допълня шампоана, бих купила и маска, ако мислите че ще е по-добре 👍

# 414
  • София
Моля Ви, дайте ми препоръка за качествен балсам за коса на достъпни цени.
От слънцето, сешоара и стреса, косата ми е станала доста суха и дехидратирана Sad

# 415
Тук ми препоръчаха на Гарние балсама с рициново масло.
Хубав е много този балсам 👍 Мисля че отговаря на това което търсиш.
Скрит текст:

За хидратация препоръчвам този на Dove:
Скрит текст:

# 416
https://remedium.bg/elsev-krem-total-repair-5-damage-eraser-200ml-060843/p

# 417
  • София
За хидратация аз препоръчвам и кремовете за коса на Балеа. Много са хубави.

# 418
От слънцето, сешоара и стреса, косата ми е станала доста суха и дехидратирана Sad
Този много добре се отразява на косата ми, както и шампоана от серията

# 419
Страшно съм доволна от ш- на и маската за коса на Тресем ( не знам, как се произнася) с кератин. Червена опаковка. След измиване, косата ми става подредена и гладка.

Общи условия

Активация на акаунт