Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 461
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте. Препоръчайте ми депилиращ крем за тяло (бикини зона) от който сте доволни. Откакто съм бременна ми е доста трудно с бръсненето и се сетих за тези кремове.. Не съм използвала никога и не знам изобщо вършат ли някаква работа.. Кола маската не е вариант..
Аз не бих ползвала такъв, защото имат много силен аромат, а и не съм сигурна, че състава е ок повреме на бременност 🤔

# 616
Здравейте. Препоръчайте ми депилиращ крем за тяло (бикини зона) от който сте доволни. Откакто съм бременна ми е доста трудно с бръсненето и се сетих за тези кремове.. Не съм използвала никога и не знам изобщо вършат ли някаква работа.. Кола маската не е вариант..
Аз не бих ползвала такъв, защото имат много силен аромат, а не съм сигурна, че състава е ок повреме на бременност 🤔
А не става и по-лесно от бръсненето  май.Поне тези, които съм ползвала.Мажеш, чакаш и после стържеш с една шпатула.

# 617
  • София

Аз харесвам тези на Deva и Elea за чувствителна кожа

# 618

Предлагам Ви да си вземете тример - по възможност да е мъжки. Моят с най-ниска приставка ги маха до 0.5мм и нямам обичайните пъпки и няма опасност да се порежете.

# 619
Аз добре боравех с бръсначката на епилатора ми, която и заглаждаше.Имах огромен шкембак и двата пъти, но се оправях пред огледалото

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 19:39 от ДХ3

# 620
И защо да не е оферта кола маската? Въобще не боли. За мен е в пъти по-добре, отколкото да си слагам химия на п*****, особено бременна, или да я стрижа с тримера и след 3 дни пак да съм като маймуняк и с голямо шкембе да правя маневри да си докача всичките гънки и тъмни кътчета 🙄Ама вие си знаете де.

# 621
Хидратиращият на Балеа е в синя туба.ДПШ също е в синя,четете етикета в магазина да ме ги объркате.

# 622
Вчера специално пътувах до едно близко Лили за СС крема на Лумене и за пудрата на Аура, но така и не взех. Нито тестери имаше подходящи, нито не тестери. Как да дам 23 лв, като не знам кое е по-добре.
Пробвах tan на лицето, но ми беше тъмно. Имаше и медиум, но него не го тествах. Имаше тубички fair i medium, но първото нямаше тестер. Гледах днес клипчета, но пак нищи не видях. Мисля да заложа на light и ще чакам някоя друга оферта.
Накупих превръзки и душ гелове.

# 623
И защо да не е оферта кола маската? Въобще не боли. За мен е в пъти по-добре, отколкото да си слагам химия на п*****, особено бременна, или да я стрижа с тримера и след 3 дни пак да съм като маймуняк и с голямо шкембе да правя маневри да си докача всичките гънки и тъмни кътчета 🙄Ама вие си знаете де.
Мисля, че може да предизвика контракции кола маската и не е препоръчителна.

# 624
А и на някои кожата им се усеща по-чувствителна.
Няма как да се обобщи кое е по-по, има различни методи, всеки си преценява дали това е неговото.

# 625
Доколкото съм чела, депилатоар при бременност трябва да се избягва заради състава, все пак си е по-агресивна химия. А и аз не мисля, че е по-лесно от бръсненето точно тази зона.

# 626
Ходих аз до дм да видя този фдт на трендъп,и един единствен на стелажа 003,тестери няма ,наименование на цвета също е как да избера цвят тогава ..

# 627
Някой беше писал, че е видял брошурата на Лили за октомври, в която Миша ББ е намален.
 Може ли да споделите тук брошурата?

# 628
Искам да видя споменатата помада за вежди на Wibo, но не съм я виждала тук май.
Във всеки магазин ли я има или е избирателно както NYX и продуктите на Николета Лозанова?
Питам конкретно за Велико Търново. В мола съм 99%, че не съм виждала.
И още едно въпросче- вярвам,че тук има доста по-запознати от мен със съставките
Акне серума с микроигли на Dr.Tisha може ли да се ползва по време на бременност?
Знам,че има киселини и др., които трябва да се избягват по начало, но не съм запозната кои.

# 629
  • София
Wibo се предлага само в определени магазини на дрогерия Лили. Трябва да провериш във Велико Търново къде предлагат марката. По-принцип в е големите им и централни обекти.

Общи условия

Активация на акаунт