Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 423
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
те са от официални канали и трябва да са оригинални , за разлика от бг сайтове където изкупуват празни опаковки на оригинални парфюми и не ми се мисли какво ги правят ... Angry

# 691
Кои сайтове?

# 692
Какви легенди се носят тук... 😆

# 693
Мисля, че тук се обсъждаха серуми на Delia. Сега са намалени в Нотино. Поръчах два, дано остана доволна.

# 694
  • Бургас
те са от официални канали и трябва да са оригинални , за разлика от бг сайтове където изкупуват празни опаковки на оригинални парфюми и не ми се мисли какво ги правят ... Angry
Кажи ни кои са тези сайтове.

# 695
  • София
Е как пък да не са оригинални?? Друг е въпроса колко са изгодни като цена точно там
Приятелка която е заклета фенка на Императрицата каза че това тяхното е жалко подобие.... Показа ми оригиналния парфюм - нищо общо!

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 16:13 от Станислава5642

# 696
На мен пък ми стана интересно от къде се купуват празни опаковки на оригинални парфюми Rolling Eyes

# 697
И как се фолира празна опаковка?Виждала съм трик с банкнота и запалка,но ако е отворерена оригиналната опаковка.

# 698
момичета не знам аз ги давам на моя позната която ме помоли като ги изхабя да ги събирам, понеже ги изкупуват а как и къде ги продава трябва да питам ...
в крайна сметка нямам точна информация

# 699
  • София
Не ѝ ги давай.

# 700
Знаете ли дали има Лумене СС в ДМ?

# 701
Няма там, само в Лили.

# 702
Благодаря.
А знаете ли кой тон подхожда на светла кожа с жълт подтон?

# 703
Пробвай Fair

# 704
  • София
На мен пък ми стана интересно от къде се купуват празни опаковки на оригинални парфюми Rolling Eyes
Продавалникът е пълен с обяви за празни бутилки...

Общи условия

Активация на акаунт