Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 432
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ясно, благодаря ти!
Ще мина тези дни да се запася с моливи. Няма да ги разпечатвам, предполагам, че ще издържат. Имам няколко любими Simple Smile

# 676
Момичета, едва от два дни е по-влажно навън и косата ми вече на нищо не прилича - с излизането и бухва. Използвате ли анти-фриз продукти и от кои сте доволни?

# 677
Би ли показала кое точно е това червило, имам предвид гилза или въобще опаковката и кой номер е.  Благодаря!

# 678
  • София
Да, разбира се, отдолу има надпис на серията, но видях, че няма номерче.

Скрит текст:

# 679
Питах Додис за кафе серията, няма да я има в БГ, само скраба щял да го има. В последно време почти нищо от хубавите неща не идва до нашия пазар. Все ги дебна онлайн ту в пинк панда, ту в нотино или си поръчвам директно от немския сайт.
Додис вечно нищо нямат, изключително груби да и неведнъж показват различно отношение към “обикновен” клиент и “инфлуенсър”. Не пазарувам от тях. Момичето, което им ръководи маркетинга е много превзета и само да звъннеш, че има проблем, отговаря троснато, сякаш я караш да копае.

Вече серията я има в пандата, поръчах палитрата и хайлайтъра, който е като кафе буквално.

# 680
Галатея, абсолютно съм съгласна с теб, и аз съм имала челен сблъсък с тях. Пуснах си и аз палитрата и четката за хайлайтър, не че нямам поне дузина ама... само съжалявам за скраба за устни защо не поръчах и него.

# 681
Потвърждавам за Додис!
Безкрайно лошо впечатление ми оставиха и двата пъти в които ми се наложи да се свържа с тях. Никога няма да си купя каквото и да било от тях повече.
Няма да спонсорирам простотия и липса на професионализъм!

# 682
Поръчах и аз скраб за устни,околоочния ,хайлайтъра и четката на Есенс.
Преди малко свалих корейските ексфолиращи чорапки от Лили,май не съм ги ползвала до сега.Чорапа в много добре направен,по-плътен и голям от на Виктория бюти и се залепва много хубаво.Преспокойно може да се върви с тях на близко поне.Здрави са много ,не се разтече от никъде .Ще видя след няколко дни какво ще стане .

# 683
Тези корейски чорапки май са по-интензивни от нашите,защото купих на приятеля ми и той се оплака,че го болят краката по време на беленето и то доста.

# 684
Дано не ми се случи.Но снощи малко взеха да ми парят накрая ,щях да стоя още 30 мин но се отказах.

# 685
Дами, сигурно е обсъждано.
Парфюмите в Лили и ДМ оригинални ли са?

# 686
  • София
Дами, сигурно е обсъждано.
Парфюмите в Лили и ДМ оригинални ли са?
НЕ

# 687
Защо да не са?Те нямат кой знае какви парфюми ,Кавали например си е оригинален.

# 688
Е как пък да не са оригинални?? Друг е въпроса колко са изгодни като цена точно там

# 689
Някой да има нова брошура за Лили?

Общи условия

Активация на акаунт