Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 444
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, имате ли впечатления от новия крем на Биотен с витамин Ц?
 https://remedium.bg/bioten-multi-collagen-krem-noshten-50ml-059407/p  
Да, ползвах ги цяло лято.Много леки продукти, но са подходящи за по-топло време, особено за нормални и сухи кожи.Моята е мазна.Все още ги ползвам над серум с вит Ц.

# 661
  • София
ДХЗ, леки като консистенция ли имаш предвид? Или със слаб ефект, в смисъл с недостатъчно съдържание на вит. Ц? И аз съм с мазна кожа.

# 662
  • БГ
Неотдавна го взех и го слагам нощем - харесва ми, на сутринта кожата ми изглежда добре. Доволна съм.

П.П. взех го от дм - беше към  8 лева.

# 663
ДХЗ, леки като консистенция ли имаш предвид? Или със слаб ефект, в смисъл с недостатъчно съдържание на вит. Ц? И аз съм с мазна кожа.
Като консистенция, да.Иначе като активна съставка не мога да дам мнение, защото слагам много продукти избелващи и не знам дали действа подобаващо.

# 664
  • София
Момичета, освен в Лили Парадайс и на Витошка, в кои други Lilly-та има Nyx. Трябва ми едно червило, което и на двете места е изчерпано. Simple Smile И са  намалени до края на месеца в Лили, а във фирмения магазин- не.

# 665
  • Deutschland
Предстоящо от Есенс:

# 666
  • София
Момичета, освен в Лили Парадайс и на Витошка, в кои други Lilly-та има Nyx. Трябва ми едно червило, което и на двете места е изчерпано. Simple Smile И са  намалени до края на месеца в Лили, а във фирмения магазин- не.
В мол Сердика има.

# 667
Много готино.Дали ще дойде при нас ?

# 668
В мол Сердика има.
И в The Mall има.

# 669
Питах Додис за кафе серията, няма да я има в БГ, само скраба щял да го има. В последно време почти нищо от хубавите неща не идва до нашия пазар. Все ги дебна онлайн ту в пинк панда, ту в нотино или си поръчвам директно от немския сайт.

# 670
  • София

Има и в студентски град

# 671
Питах Додис за кафе серията, няма да я има в БГ, само скраба щял да го има. В последно време почти нищо от хубавите неща не идва до нашия пазар. Все ги дебна онлайн ту в пинк панда, ту в нотино или си поръчвам директно от немския сайт.
Немския сайт на ДМ или на Есенс?

# 672
Немския сайт на ДМ или на Есенс?

На есенс и на катрис също съм поръчвала. Доставка имат само в Германия, затова с превозвач до тука. До 1кг тарифата им е 3лв и 3-4 им е таксата на еконт. Грубо доставката ми излиза 7лв.

# 673
  • София
Бях в Седика, мерси, че ме насочихте.Heart Exl
Бързам да ви кажа, че има много намаления на много неща на Nyx. Уж бележките бяха само за определени цветове, а аз избрах други, но пак излязоха супер евтино. Взех си 4 неща - 2 молива за по 3лв и 2 червила за по 6, а тези серии в другите Лилита са доста по- скъпи. Онзи ден бях в Парадайс и там бяха 16. А може и да съм уцелила цветове, които ще спират, нямам идея, дано не съм права, защото са много красиви. Simple Smile

Оранжево, кафяво, карамелено, страхотно
Много болд лилаво, коетo ще трябва да пулоффна с някаква черна кожена диадема, тъй като съм с червена коса, но просто не устоях Scream

# 674
Кечър, на мен точно в Лили Сердика една от консултантките на Никс (не на Лили) ми каза, че сменят дистрибуцията и затова са такива цените, още през юли си купих една много добра помада за вежди за 5 лв. Питах я дали се изтегля марката, отрече, доколкото знаеше ще си се продава в собствените магазини, не в Лили. Поразпитах я, защото не чак толкова отдавна Никс пак си сменяше дистрибутора, беше в час и за предишната смяна.

Общи условия

Активация на акаунт