Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за серията на Билка с хайвер?
Къде мога да намеря червилото Essens на промоция за 3 лв?
Какво е мнението за продуктите на LuMene, по-специално за техните SPF кремове и коректори?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за серията на Билка с хайвер?
-
Къде мога да намеря червилото Essens на промоция за 3 лв?
-
Какво е мнението за продуктите на LuMene, по-специално за техните SPF кремове и коректори?
Lumenes CC крем получава смесени отзиви, като някои потребители го намират за подходящ за мазна кожа, осигуряващ перфектен цвят и естествен вид, докато други съобщават, че може да изсуши кожата след продължителна употреба. Реакциите към грим продуктите са индивидуални и зависят от типа кожа на всеки потребител.
-
Къде мога да намеря червилото Golden Rose Soft Matt?
-
Какви са ползите от очертаването на контура на устните с молив за устни?
И моят е fair, с жълт подтон съм и ми пасва идеално. Директно с пръсти го нанасям, нямам нужда от блендер или четка, финишът е много хубав. Със смесена кожа съм и при нормални температури се държи добре цял ден с малко матираща пудра в Т зоната.