Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 687
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Моята е гъста, но пак я мия всеки ден, защото се омазнява бързо от ред причини - спорт, ген и т.н.
Вероятно ще пробвам спрея. Благодаря ти!

# 256
Спрей за обем досега не съм ползвала, но пудрата на taft и Balea - да. Много съм доволна (трябва да е много пестеливо също така, защото иначе утежнява).
Ще съм много благодарна ако можеш да сравниш двете пудри, как се държи тази на Тафт сравнена с Балеа. Пудрата на Балеа изчезна нещо от известно време и взех да губя надежда че ще се появи пак, та като свърша текущата опаковка ще трябва да я заменям с друга марка...  само че точно за Тафт съм срещала предимно не много ласкави отзиви и се чудя какво да е.

# 257
някой може ли да ми предложи нещо за акне?

# 258
# 259
# 260
Вчера бях в Елитис и ми направиха впечатление едни лакове за нокти на Sally Hansen, които се бяха разслоили. Погледнах, че са произведени 2015 и 2016, та не знам какво правят в магазина изобщо. Вече имам едно на ум, като купувам оттам.

# 261
В този магазин е такава цигания, че е чудно само тези лакове да направят впечатление... По стелажите с козметика е мазало!

# 262
Спрея , който хваля е на цена 19 лв,преди беше 15 ,но са го вдигнали.
Аз съм със супер рядка коса,с тънък косъм,мия я всеки ден,ако не я изсуша и измия съм като лепната с мокър парцал....Stuck Out Tongue Winking Eye
Впръсквам  5-6-7 пъти само по горната част на главата,изсушавам с четка и воала.Не съм засичала за колко време ми стига, може би с два флакона ще изкарам годината.
Заинтересува ме и мен такъв вид спрей, че съм с тънък косъм , а отпред около бретона нямам мн коса. Кой точно е твоят спрей и четката също ? Благодаря предварително Simple Smile

# 263
  • Deutschland
Аз съм влизала в един Елитис, в който работеха само мъже. На всяко питане, вдигат рамене и се отказах. Между другото тези Бич може парфюми има ли ги там? Искам да купя за майка ми

# 264
Бич може взимах за майка ми от Makeup.
Ако правиш поръчка имаше преди доста избор и са на ниски цени.

# 265
На Миша 21 кой би съответствал? Ако поръчам онлайн не знам дали ще нацеля..

# 266
  • В къЩи.
Заинтересува ме и мен такъв вид спрей, че съм с тънък косъм , а отпред около бретона нямам мн коса. Кой точно е твоят спрей и четката също ? Благодаря предварително Simple Smile

Това е спрея https://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle--za-stilizirane/sprey-z … akme-shape-250-ml  ,използвам тази четка https://donsoft.bg/silvercrest-masha-za-kosa-6-pristavki-topal-vazduh , но я закупих от Лидл за 20-30 лв.  Пробвах със сешоар и четка,но не се справих, С тази четка ми е много по лесно,защото използвам само едната ръка,има различни приставки.
С къса коса съм и затова ми е лесно с нея,не знам как ще е на по-дългите коси.
С така прическа съм https://www.zajenata.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%B1-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1 … %B0-pic35299.html

# 267
В този магазин е такава цигания, че е чудно само тези лакове да направят впечатление... По стелажите с козметика е мазало!

О, не съм гледала. Преди съм купувала фдт на Буржоа и си беше съвсем наред. По принцип не пазарувам много оттам, но имат неща, които трудно се намират по други места.

# 268
А някой, който е ползвал ББ крема на Мишша, който от известно време се предлага и в Лили, може ли да направи съпоставка със CC крема на Лумене?

# 269
Миша е гола вода в сравнение с Lumene. Цветовете му са ужасни, така ми стоят две туби от големите - 23 и 25...

Общи условия

Активация на акаунт