Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 671
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
За моята кожа Миша е супер,не съм ползвала Лумене.Изобщо от както открих Мишата не ползвам друг ВВ крем,затова и не ми се експериментира.

# 271
В лили е намалено нощното олио на гарниер за лице. Гледам имаше и други олиа, както и нов крем за лице на гарниер 3 в 1 озарявящ за млада кожа. Някой ползвал ли е нещо от тези серии?
Относно парфюмите на тесори ориент, за мен траен и нежен е мюск. Чисто, сапунено. Орхидеята за мен е хубав само в началото, след час се изменя аромата на евтин одеколон за бабички.. Баба ми на времето се пръскаше с някакви  аромати, като слизаше на пощата за пенсия, ей на нейния от преди 20 години ми мирише развитието на Орхидеята.
Препоръчате паста за зъби за чувствителни зъби при пиене на топли и студени напитки, ядене на сладко..
Искам и траен омекотител също. Ползвам златен ленор, но го усещам някак разреден.. Под траен имам предвид дрехите да миришат с месеци, седейки в гардероба. С този ленор бяха именно така сезонните ми дрехи, аромата се запазваше от есента, до лятото, но както казах, вече го усещам разреден..

# 272
А някой, който е ползвал ББ крема на Мишша, който от известно време се предлага и в Лили, може ли да направи съпоставка със CC крема на Лумене?
Азалия е дала много точно сравнение - гола вода.
На мен Миша ми е мазен, тежък, подчертава пори, които дори не мислех, че имам. Вместо да ме прави по-хубава, ме прави по-грозна. 😂
Луменето си е друга бира. Виж ми мненията за него във форума. 🙂
Като цветове.
Mishha 23 - светъл и адски сив
Lumene Fair - светъл и жълт подтон. 😊

# 273
Хм на мен точно тази серия на Ленор ми е любима, с цветните бутилки. Дрехите си миришат стабилно, айде не месеци, но дори след някоя седмица седене в гардероба. Черния май е най-силен като аромат, но сега имам син и също мирише много силно. Като са на промо, зареждам по поне 2 бутилки.
Иначе за самите гардероби препоръчвам тройка ароматизатори от Джъмбо.

# 274
Ох, знам че не е по темата... Ама някой от тези омекотители може ли да върне наистина цветовете?
Имам спално бельо в ярки цветове скъп плат, на 2 месеца и 3 пранета и вече е избледнява 🤦

# 275
Не мисля, че какъвто и да е препарат може да поправи това. Някои твърдят, че запазват цветовете, но ако самите бои са некачествени... Едва ли.

# 276
  • вкъщи
Влизам да похваля шампоана на Балеа за пърхут. Днес установих, че синът ми вече няма пърхут и сърбеж. Преди това ползваше шампоани от аптеката, скъпи и не толкова и имаше ужасен сърбеж. Сега няма сърбеж, няма и пърхут. Става въпрос за тийнеджърски пърхут и сърбящ скалп.

# 277
Аз нямам търпение да заредят новия ББ крем на Миша в близкия до вкъщи магазин.СС крема на лумене пробвах пролетта,но не уцелих много цвета-аз съм супер бяха ,но цвета беше още по-бял и бях като платно 😀 ,другото което на моята кожа се случи с него е че се впи в широките пори около носът ми и беше ужас,а съм със смесена кожа .Може би бих му дала шанс отново ,но този път трябва да уцеля моя цвят поне .😁

# 278
  • Somewhere far away

Искам и траен омекотител също. Ползвам златен ленор, но го усещам някак разреден.. Под траен имам предвид дрехите да миришат с месеци, седейки в гардероба. С този ленор бяха именно така сезонните ми дрехи, аромата се запазваше от есента, до лятото, но както казах, вече го усещам разреден..
На Тесори омекотителите похвалиха в другата тема, аз тези  дни ще ходя да го търся , доколкото разбрах в кауфланд е намален  в момента.

# 279
Влизам да похваля шампоана на Балеа за пърхут.
Кой шампоан? Този в тубата от профи серията, дето беше 3 лева, не съм го виждала повече от година. За него твърдя същото, но просто го няма откакто тогава, когато го похвалих, бях купила две туби.

# 280
  • София
Зимата доста добре проучих ББ крема на Миша. Много исках да си купя, но се отказах след отзиви и суочове в темата. Гледах суочове и в нета. Няма цвят който да ме устройва. И сега ББ крема на Миша не ме вълнува.
За омекотител и ароматизатор ползвам Коколино - розов със златен етикет. Страхотен е!

# 281
Ползвам златен ленор, но го усещам някак разреден.. Под траен имам предвид дрехите да миришат с месеци, седейки в гардероба. С този ленор бяха именно така сезонните ми дрехи, аромата се запазваше от есента, до лятото, но както казах, вече го усещам разреден..
Скоро си купих за пръв път Течен гел за пране на Ленор, от ДМ мисля - е така ухае !!! , че макар да слагам и омекотител, пак се усеща аромата на гела за пране ! И за тесори подкрепям, че съм чела мнение и бих купила при възможност/промоция. Иначе омекотител на Юмош ползвах до скоро и тя са много уханни и трайни.

# 282
  • София
Гелът на Ленор изпира ли добре?

# 283
Аз също откакто открих Мишша не съм търсила друг подобен продукт, слагам по малко, 23 цвят наистина сивее суочнат и в тубичката, но не е така на лицето ми и не ми подчертава никакви несъвършенства, за щастие, почти не ми се и налага да прикривам такива. Но любопитството си е любопитство и явно ще трябва да се пробва и Луменето за лично сравнение. Grinning

# 284
  • вкъщи
Шампоанът против пърхут не е от профи серията, голяма опаковка е, 400 мл май -Anti Schuppen Shampoo.

Общи условия

Активация на акаунт