Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 665
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Deutschland
Какво е това нощно олио за лице на Гарниер?

# 286
Шампоанът против пърхут не е от профи серията, голяма опаковка е, 400 мл май -Anti Schuppen Shampoo.

Може ли снимка на шампоана.

# 287
  • вкъщи
Това е, учудващо добър.

# 288
  • В къЩи.
Свърши ми коректора Радианс на Буржоа и не намирам на добра цена моя цвят #1. Какво ви е мнението за Камуфлажа на Катрис?
Приемам и други предложения за прикриване на тъмни кръгове под очите от недоспиване.

# 289
Свърши ми коректора Радианс на Буржоа и не намирам на добра цена моя цвят #1. Какво ви е мнението за Камуфлажа на Катрис?
Приемам и други предложения за прикриване на тъмни кръгове под очите от недоспиване.
4-та опаковка ползвам. Лично аз съм доволна, но и на Мейбълин един имах- мисля, че Фит ми беше /?/ и той не беше лош. Покривен имам предвид, но се върнах на Катрис. Simple Smile

# 290
  • Deutschland
За тъмни кръгове под очите от недоспиване, при мен действат околоочните пачове. Лепя и държа около двадесет минути, може и повече. Ползвам дрогерийна марка, която нямам идея дали я има и в българските ДМ, но може да пробвате някоя друга марка. Последно ползвах тези

# 291
Какво е това нощно олио за лице на Гарниер?
Ето ви го. Има го на последна страница в лили брошура за месец 09. Чудя му се, мазно ли е, какво е, що е. Има и друго тяхно олио, но и там не съм тествала..

# 292
коректорът на Катрис е силно покривен и според мен леко изсушаващ за тази зона. Ползвах го редовно като преди това слагах по-хидратиращ крем за очи. Последно си взех на Мейбълин fit me - също добро покритие (имам огромни сенки под очите по принцип)

# 293
  • Варна
А някой да пропоръча база за сенки?

# 294
Момичета, идвам да похваля това червило на Wibo.
 Доста матови червила имам, само такива използвам, на това конкретно формулата е много добра. Съхне за секунди, не става на петна, не се врязва в устните така че да ги изсуши ... абе очарована съм.
Този месец са намалени в Лили.

# 295
И на мен Мишата някак много гадно ми подчертава несъвършенствата и порите. Мислех, че си внушавам, но ето че и при други момичета го има това. Аз ще се възползвам от намалението и ще си взема този път Light на Лумене. Сега съм с Fair,  но ми идва съвсем лекичко по-тъмен.
Между другото и на Bourjois CC кремът не е лош. Една идея по-мазничък е.

# 296
скоро се обсъждаха базите за сенки, имаше препоръки за няколко. Аз имам тази на Атрдеко в бурканче и съм доволна от нея. Сенките ми не мърдат цял ден, но да кажа че има малки бляскави частици, по-скоро перлен завършек, но когато се сложат матови сенки този перлен завършек не се вижда

# 297
4-та опаковка ползвам. Лично аз съм доволна, но и на Мейбълин един имах- мисля, че Фит ми беше /?/ и той не беше лош. Покривен имам предвид, но се върнах на Катрис. Simple Smile
+1 за Камуфлажа на Катрис.. само него използвам.

# 298
Заинтересува ме и мен такъв вид спрей, че съм с тънък косъм , а отпред около бретона нямам мн коса. Кой точно е твоят спрей и четката също ? Благодаря предварително Simple Smile

Това е спрея https://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle--za-stilizirane/sprey-z … akme-shape-250-ml  ,използвам тази четка https://donsoft.bg/silvercrest-masha-za-kosa-6-pristavki-topal-vazduh , но я закупих от Лидл за 20-30 лв.  Пробвах със сешоар и четка,но не се справих, С тази четка ми е много по лесно,защото използвам само едната ръка,има различни приставки.
С къса коса съм и затова ми е лесно с нея,не знам как ще е на по-дългите коси.
С така прическа съм https://www.zajenata.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%B1-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1 … %B0-pic35299.html
Много благодаря за мнението и насоките 🌷
По някаква случайност и моята прическа е доста подобна, скоро я скъсих.
Онази вечер я изпратих и се получи чудесно, така че ще си търся такава четка и аз.
А спреят за обем само онлайн ли може да се поръчва или го има в обсъжданите магазини в темата ?

# 299
  • В къЩи.
Спрея може да си вземеш и от физически магазин на Златна рибка. Няма го в Дм,Лили и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт