Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 668
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Преди известно време в тази тема или за евтините продукти, или за гримирането някой похвали хайлайтъра на Есенс, но не запомних в кой цвят беше. Спомням си, че момичето каза, че го е нямало другаде, а случайно от морето си го е купила.

# 301
# 302
Преслава, много благодаря, убих се да търся поста, мислех, че съм го чела преди месец, а то било преди 2 дни. В последно време хич ме няма.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 18:38 от dani-ela-80

# 303
  • Стара Загора
Тези хайлайтъри и аз ги видях в Лили във Варна, но някак не ме впечатлиха. Аз харесвам малко по-наситени, та като видях колекцията Berry on заредена и си грабнах веднага и двата от нея! От зимата е и я нямаше внесена в БГ, но явно имат останали количества и са я пуснали. Единия е розов, а другия между нюд и златисто. Много красиво стои. Текстурата е мека и може да се нанесе с лека ръка за ненатрапчив блясък... А и да се напласти пожелание. Палитрата от колекцията ми е любима, от Коледа я експлоатирам. Взех си и едното червило, но все още не съм го пробвала.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 19:10 от iv4enceto_91

# 304
  • Ланкър, планините Овнерог
От ДМ днес сдобих този серум

Made in Bulgaria е. Ще го видим

# 305
Гита,ще чакам отзиви.
Тези хайлайтри на Есенс не съм ги виждала,само не разбрах Ивченце ,с кой от двата си.
Сега ползвам основно хайлайтър на Физишън формула и руж на Катрис.Много ми харесват и двата на Катрис ,които имам.Пигментирани са ,лесно се нанасят и са издръжливи.

# 306
  • Стара Загора
С бежовия хайлайтър съм. :–)

# 307
https://www.pinkpanda.bg/produkt/numee-izsvetlyavasch-serum-za-l … ening-serum-30-ml
Този серум с достатъчно Вит. С ли е? Не съм ползвала до сега.
Ще правя поръчка и ми трябва нещо полезно за 15 лв да хвана безпл. доставка.

# 308

Този нов ли е или стария в нова опаковка??

# 309
  • В къЩи.
Момичета, с какво нанасяте ССкрема на Лумене?
Имам доста четки,но нямам хубав Бюти Блендер.Препоръчайте някой.

# 310
На Evelin големият капковиден

# 311
  • София
Сутрин нанасям СС крема на Люмене. Винаги бързам, затова го нанасям с пръсти. Когато не бързам, нанасям с блендер. В момента ползвам на Real Techniques.

# 312
На есенс е хубава гъбката ( в цвят праскова), даже и формата ми харесва има заострена част за около носа или по-недостъпни зони.

# 313
Само с гъба. На Real Tehniques.

# 314
  • София
Много съм доволна от този хайлайтър на! Trend it up

Имам и тази пудричка на марката, но с нея трябва "фино" да се действа, че ако се прекали.....

Общи условия

Активация на акаунт