Дъжд навън вали - по вода да ни върви!!! 23.10-29.10

• 16 249
  • 325
  •   1
Отговори
# 180
     Ако имате проблеми със задачи по математика, пращайте ми ги на лични. Ще ви бъда благодарен.

# 181
  • София, в офиса
Краси, да ти е здрава и весела рожденичката   bouquet

На имениците - честито Hug

пък аз да се оплача - вчера явно нерв си притиснах на тазобедрената част, и не мога да ходя, лекувам се сама Embarassed, ама няма време за лекари,  Embarassed

Да почерпя за упешно приключване на една сделка днес  cheers Wine Glass

# 182
  • София
     Ако имате проблеми със задачи по математика, пращайте ми ги на лични. Ще ви бъда благодарен.
А ако имаме проблеми с курсови работи по счетоводство какво да правим Grinning?Ей,последните ми изпити са,но никога не ми е било толкова трудно да уча.Нещо много бавно включвам Embarassed,дали е от възрастта?

# 183
Честито от мен на всички празнуващи днес: именици и рожденици.
Живейте както ви е на сърце, защото Живота е  рисуване без гума за триене

# 184
  • София / Пловдив
Краси, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РОЖДЕННИЧКАТА! Да ти е здрава, усмихната и да те ядосва само за дреболии!

# 185
Краси, много се радвам, че имате празник в къщи на този чудесен ден си имате рожденичка!!!
  bouquet Joy  bouquet Joy  bouquet Joy  bouquet  bouquet Joy  bouquet Joy
Бъдете живи и здрави, живейте както сърце ви желае защото:

ЖИВОТА Е РИСУВАНЕ БЕЗ ГУМА ЗА ТРИЕНЕ !!!

СВ. ДИМИТЪР ДА ЗАКРИЛЯ ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО И БЛИЗКИ!!!

# 186
А ако имаме проблеми с курсови работи по счетоводство какво да правим Grinning?Ей,последните ми изпити са,но никога не ми е било толкова трудно да уча.Нещо много бавно включвам Embarassed,дали е от възрастта?
Peace Аз ще помагам за курсовите работи със счетоводството Laughing

# 187
Peace Аз ще помагам за курсовите работи със счетоводството Laughing

Валенце, Мартинчето ще ти помогне, тя наистина е много готина и може да разчиташ на нея!!!

# 188
  • в края на града
Нина, да не си направила ишиас? Много гадно и много болезнено... Но то е възпаление на седалищния нерв, а прищипването не знам... На мен като ми се схванат кракът и кръстът ми помагат - нимезил прахчета и волтарен за мазане. Бързо възстановяване ти пожелавам и честито приключване на днешната сделка   bouquet

Валенце, най-добре залегни сама над счетоводството и си напиши курсовата работа. На пръв поглед изглежда ужасно трудно, но като почетеш и не е чак толкова вече. Особено, ако ще държиш и изпит, по-добре опитай сама. Но пък ако не ти достига времето, възползвай се от помощта. Успех!

# 189
Днес е чудесен ден, пролет е направо! Нека да продължим слънчева "изборна седмица" Wink вече и с нови дати 23-29.10, като на балотаж Wink

Много слънце и в душите ви!!!
 обичам ви:hug:

# 190
  • густо майна Филибето
Честито на рожденичката! Много да радва мама!(и тати)

Честито и на всички именници!

пък аз да се оплача - вчера явно нерв си притиснах на тазобедрената част, и не мога да ходя, лекувам се сама Embarassed, ама няма време за лекари,  Embarassed

Да почерпя за упешно приключване на една сделка днес  cheers Wine Glass

Ех, Нина, един рехабилитатор ти трябва сега, да беше тук щях да ти пратя кума (някакви играчки Монтесори го гласяхме да прави...)
Честито за сделката!

# 191
Краси, честита рожденичка и от мен. Да раста много усмихнато и добро момиче, с много любов и щастие обградено  bouquet

# 192
Чести имен ден и от мен. Много здраве и закрила от Св. Димитър на всички именници  bouquet

# 193
Краси, честита рожденичка!

Болните мами и дечица да оздравяват! Такова прекрасно време е навън - не е за изпускане! Hug

# 194
   Нннннннннннина, отиди на лекар. По едно време постингите ми бяха под името Wolf, съвсем парализиран. Със самолечение нищо не става. Невролог ми изписа мазило някакво и инжекции. Добре, че съседката ми е мед сестра, че ми ги биеше. Аз викам на жената, че тя ме е накарала да се съблека от кръста надолу, тя твърди, че като съм я видел на вратата, и гащите ми падали. Накрая ми ги биеше прав в гъзягата, но ми мина.
    Наблягайте на двойтото счетоводство - такива специалисти се котират.

Общи условия

Активация на акаунт