Дъжд навън вали - по вода да ни върви!!! 23.10-29.10

• 16 249
  • 325
  •   1
Отговори
# 195
     Днеска навлязох в непознати зони на комп. грамотност и инорматика, комп ми "мисли" като за световно, а аз си начатих крастата. И от мен приятна и спокойна вечер

# 196
Честита рожденичка на Краси! да ти е жива и здрава, много да те радва и да слуша!
Честито на всички именяци! да им се чува името и все с добро да ги споменават!
Нина, една масажистка ми беше казала, че този нерв обичал топло, ама не директна топлина/грейки, топла вода/ - масажи, топъл вълнен шал, едно мазило Дийп Хийт. пробвай, пък ако не стане - лекарят е неизбежен. стискам палци  bouquet

# 197
Много благодоря !  bouquet
Нина,скорошно оздравяване ти желая! Grinning
Честит празник на всички именници!  bouquet
Волф,като имаме зор със задачите,непременно ще те потърсим!Или с немския. Laughing

# 198
  • София и там където не се пуши
Да Ви се похваля, от утре сме в друго училище. Много много щастлива, с надежда, че малкия голям човек ще успее и уморена от 4 дневната борба.

Валенце, чакаме новини от теб.

# 199
Да Ви се похваля, от утре сме в друго училище. Много много щастлива, с надежда, че малкия голям човек ще успее и уморена от 4 дневната борба.

Браво!

# 200
А Дороти разказвай  не ни дръж н напрежение.

# 201
  • София

Валенце, чакаме новини от теб.
Браво на вас!
Когато имам новини вие ще сте първите,с които ще ги споделя.
А ако имаме проблеми с курсови работи по счетоводство какво да правим Grinning?Ей,последните ми изпити са,но никога не ми е било толкова трудно да уча.Нещо много бавно включвам Embarassed,дали е от възрастта?
Peace Аз ще помагам за курсовите работи със счетоводството Laughing
Мартинче,благодаря ти!  bouquetДано не се наложи да прибягвам до помощта ти Embarassed.За четири години съм написалаоколо 50 курсови работи-за всеки изпит по една,и все сама си ги пишех,ходех по библиотеки,понякога и с двете деца.Тази курсова работа ми се опъва обаче,никаква ме няма в тая област и затова записах Реклама,а не счетоводство,ама на-не ми избяга гадината. Crossing Arms

# 202
здравейте и от мен на края на седмицата

Честита рожденичка на Краси  newsm59 newsm59 newsm59

Честито на Имениците    bouquet  bouquet  bouquet

ние все още се носим по гимнастики с беба
вчера татко й ходи до комисия за да й отложим ваксините а те като чули за Теди и настояли да идем в генетиката ПАК  Sick
та моля ви за помощ - имаше една докторка която беше пуснала тема че търсят деца за някаква програма за генет. изследвания ама не й помня името и не можах да я намеря ... - помогнете ми да намеря координатите й - Благодаря ви предварително
и до майките които са ходили по такива доктори - кой ще ми препоръчате - Тинчева и Радева ги познавам  ooooh! а за Симеонов какво мислите - а има ли други добри в тази област  newsm78 и дали въобще там ни е проблема - нали на Теди генет. иследвания бяха в норма  #Crazy а сега накъде  Cry

Hug на всички и лека вечер

И аз се питам къде е Нанди и на кю-то я няма - дано са добре

smile3525

# 203
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Кременски не беше ли генетик? Реза май му има координати. Сега ще я питам.

# 204
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Ето- намерих в една тема.
доц. д-р Кременски, София 1431, ул. Здраве 2, Университетска болница СБАЛАГ”Майчин дом”
Тел: 02/ 9172 268 и 02/ 9172 476. Факс: 02/ 9172 469
Е-поща: kremensk@medfac.acad.bg

# 205
Благодаря ти модераторке  Wink Embarassed  bouquet

# 206
  • София и там където не се пуши
Kuneto ето това ли имаше предвид

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=89779.0

# 207
  • София
Би трябвало да е тази, която трябва на Светлето. И аз за тази тема се сетих и гледах  Simple Smile

# 208
  • София
При нас има развитие-по-лошо не може и да бъде Sad.Днес от инспектората са говорили с нашата директорка.Тя е обяснила следното на инспекторката:"детето е спокойно в групата само първите двайсет минути,след това започва да нервничи.Именно затова смятам,че плавното и постепено привикване към градината е подходящо.Ние сме взели присърце ситуацията,всички от персонала се грижат много добре и няма никакъв шанс бързо да увеличим престоя на детето.Ще увеличаваме времето постепенно,засега 45 минути стигат.Правим го за доброто на детето".
Много ви моля,дайте ми съвет,какво да правя.От инспектората смятат,че това обяснение на директорката означава,че тя съвестно си върши задълженията.Дали просто аз съм много припряна-много ли искам?
Пред мен учителките твърдят,че Буби не нервничи,че е много послушна.

# 209
  • София, в офиса
благодаря на всички мами и татковци
Утре половината доктори са на конгрес по неврология, а другата половина по педиатрия. Аз понеже ходеща или не трябва да отида и двата, та поне някой познат доктор да видя да си запиша час. Петя благодаря за съвета сега ще отида до аптеката

Общи условия

Активация на акаунт