Ваканцията след ОСМИ клас - част 6!

• 25 945
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Между гори и планини
Аз обичам да чистя, то моето е диагноза. У дома винаги е подредено, къщата е малка и почиствам за около час. Не мога да кажа, че не обичам да готвя. Но и не обичам. Правя го защото обичам да ям вкусна храна, а на малко места вън храната може да ме впечатли. Трудно ми е само да измислям всеки ден нещо ново, да не се повтарям, да е полезно и вкусно. За това май ще си водя дневник и по него някой ден ще направя книга. Правя и торти, десерти, меся хлябове ръчно. За вдъхновение гледам в ютуб, комбинирам руски, турски, японски, корейски и какво ли още не рецепти. Мъжът ми готви мексикански храни и прави торти и сладолед, пица... Уви кухнята ми е малка и нямам място за хлебопекарна, и други екстри. Имам един робот който вадя само като правя зимнина.
Мъжът ми ме спечели с това, че много ми готвеше в началото. После той се разболя и аз го впечатлих с пилешка супа и едно просто гювече когато за първи път ми дойде на гости.

# 211
  • у дома...
Щерката се оправя за сега добре с пералнята, двата кукъра и фраера. И на това съм доволна.

# 212
Щерката се оправя за сега добре с пералнята, двата кукъра и фраера. И на това съм доволна.
С всичко се оправят. Доказано е. Веднъж се прибрах от работа и ми бяха подготвили изненада. Ама еднократно Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 14:42 от Cygnus

# 213
Не знам, аз вече ще докладвам Доня на модераторите,че ме комплексира.

# 214

😂😂😂

# 215
Абе може ли да ме хваща дислекция на дърти години? Вместо "обичам да простирам", чета Бисето като "обичам да протестирам" два пъти го препрочетох. После, че Ани се справя с куфара, а не с "кукъра".

Доня, няма никога да те пусна у нас. Твоето е нечовешко.

# 216
Мария, никак не си далече от истината😀
И да протестирам обичам😋

# 217
  • Между гори и планини
Добре де, отивам си. Чао! Отивам да чистя и постилам червеният килим , че мъжът ми си идва утре 😝

# 218
Добре де, отивам си. Чао! Отивам да чистя и постилам червеният килим , че мъжът ми си идва утре 😝
Искаме live излъчване на посрещането!!!

# 219
  • София
Аир, проблемът на виртуалното общуване! Сега те разбрах.

# 220
  • София

Може и след посрещането Simple Smile

# 221

Ще трябва да сложи червена точка.

# 222
  • Между гори и планини

Ще трябва да сложи червена точка.
Ужасни сте 🤪😂😂

# 223
  • Някъде в Европа...
🤣🤣🤣 Аз съм спокойна (не, че досега съм била притеснена) - оказа се, че съм извадка от средностатистическата форумка 😁 - не можеща и не искаща да се занимава с домакинска работа...
Животът е един - на мога да си отделям от времето, за да се вманиачавам в чистене и готвене...Много често има дни, когато като се прибера от работа само минавам през банята и се опъвам пред тв. По някое време измъкваме нещо бързо от хладилника със синковеца (винаги имам готови купешки кебапчета и кюфтета замразени) и всеки си хапва я пред тв, я пред пц. После се премествам в спалнята (все още само там нямаме тв, иначе действието щеше да протича там).
Да прилича там, пък..и не на всяка цена... Обичам спокойствието, ненапрягането и - най-точно го описва една жаргонна думичка (извинявайте!) - лежперстването 🤣...

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 13:05 от AIR

# 224
Големи сте сладурани! Чакам и аз live от Доня. Wink
Като дете мама не ми даваше да домакинствам с думите, че няма да ми избяга. Е, чистех прах и подреждах от съображения, че учителката може да дойде на изненадващо посещение в дома.
Обаче на село ходехме всеки уикенд и все имаше някаква досадна работа - чепкане на вълна, плевене, събиране на сливи на ракия и т.н. Хубавото беше, че имаше животни и обожавах да ги гушкам, галя и храня.
Моите деца не участват кой знае колко, но мисля по въпроса как постепенно да действат малко повече. Чистят си стаята най- вече, отсервират си винаги, сгъват дрехи при необходимост.

Общи условия

Активация на акаунт