Ваканцията след ОСМИ клас - част 6!

• 26 026
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Хера, и аз писах преди няколко страници за моите хубавци. Събота се боднаха. Ти сериозно ли се качи на това нещо? Направо ме разби и комплексира! На самолет, че и на ракета нямам проблем даже, но така с краката във въздуха! За туй и не посмях парашутист да стана!

Red, Доня, още преди ви писах за моята Нанси, тя беше първата и си остана шефка до края. Съскаше, ръмжеше, това бе нейната територия. Бижка се подчиняваше.  

Red, мисля че разрешиха скоро и Модерна, но в този пункт лекарката каза - за малките Пфайзер. Не знам какви съображения е имала или просто така.

# 406
  • София
Cygnus, не знам как е възможно, но съм изпуснала вашата котешка Одисея.
Тереза е явно от ръмжащ и съскащ Нанси вид. Не знам как ще ги съберем двамата с Уинстън. Вие как сте процедирали - веднага сблъсък в дълбокото или? То почти месец мина вече и няма напредък.

# 407
Точно така. Ръмжаха се известно време и за ден се разбраха кой е тартора. Явно Уини е с характер и той.

# 408
  • Sofia
Ред, вече може и Модерна. Когато ваксинирах А., само Пфайзер беше разрешена.

# 409
Моят котарак пък е много добричък и много се сближихме покрай хоум офиса Simple Smile Постоянно ме напада да се гушкаме и ме приспива. Дъщеря ми го взе за малко, ама си го...върнах Stuck Out Tongue Winking Eye изпросих си го Simple Smile

# 410
  • София
Ред, според мен е време да ги събереш. Това, че не могат да се "докопат" вероятно също дразни Тереза, а на Уинстън просто му се играе. Моите не съм ги държала отделени, с изключение на времето, в което последната гад беше под карантина заради гиардия и корона вирус.

# 411
  • София
Happy, може да е добричък, щото не сте проимали втора котка.
Тази седмица дъщеря ми беше на РД с преспиване, съответно Уини остана сам през нощта в нейната стая. По едно време сърцераздирателно се размяука, та нямаше как - мъжът ми се премести да спи при него. Оттам насетне Тереза изкара по 1/3 нощ:
- на кълбо в краката ми;
- върху мене;
- на мястото на мъжа ми. 😆

Миласара, може би си права. ❤️ Ще трябва да действаме по-решително.

# 412
А за какво ми е втора котка Simple Smile Обмислях купе, но съм адски алергична, след 10 минути в затворено помещение получавам пристъп дори и с противоалергични... евентуално много чистокръвно хипоалергенно някога...

# 413
Ред, и аз съм на мнение, че трябва да ги срещнете вече без решетка, разбира се под надзор и с готовност за реакция. Може би никога няма да станат приятели, но трябва да се научат да се търпят.
Оскар пречеше малко при ДО с лая си. Пазач го играеше. Отвори ли някой външната врата, започва да лае. Целият втори срок и двамата бяха втора смяна. Аз се прибирах, когато бяха още на "училище" и съответно имаше май. Когато го извеждах за вечерната разходка, те още имаха часове, а той е много нетърпелив, когато ще излиза и отново имаше дандания. Томи май не им е пречил, но преди две години Пухчо постоянно им лягаше върху клавиатурите. Любимо му беше да минава точно там и да натиска клавиши.

# 414
  • Стара Загора
Хера, и аз писах преди няколко страници за моите хубавци. Събота се боднаха. Ти сериозно ли се качи на това нещо? Направо ме разби и комплексира! На самолет, че и на ракета нямам проблем даже, но така с краката във въздуха! За туй и не посмях парашутист да стана!

Това беше супер адреналин за мен. ММ е направо впечатлен от мен. Беше страхотно.
Ston и Весе благодаря и на вас.
Тази вечер решихме утре да иде до РЗИ да го боднем. Мисля Пфайзер, че да завърши цикъла преди първият учебен ден. Малкият ми е малък още - на 10г
Аз съм с Моредна от април месец. ММ ходи като Кашчей Безсмъртния:)
Притеснявам се за ваксинирането. Но май повече се притеснявам за последствията от Ковидй

# 415
  • София
Ред, събирайте ги. Аз моите хич не съм ги разделяла. Сиамката ни е първа и е господарката, особен характер е. Все още не обича натрапника, но абсолютно го търпи и дори му позволява да легне до нея в котешкото легло, без да се опира в нея, разбира се 😁. Както каза ветеринарката “ Ама как искате да го харесва! Тя е от кралския двор, а той от простолюдието, абсолютно ѝ е под нивото!”
Господарката

И натрапника

И двамата в леглото, дупе в дупе 😁

# 416
  • София
Леле, рижавият ви котан е копие на нашия.

# 417
Като сме на тема котки, ето един фен като мен:
https://www.instagram.com/p/CSQbPG1DjYo/?utm_medium=copy_link

# 418
Ето ви и един Оскар. Снимката е от Меча поляна край ЦПШ Мальовица. Той беше най-щастлив от няколкото дни в планината. Неуморно търчеше напред-назад по пътеките, скачаше по морените, цамбуркаше в езера и потоци. Кеф! Интересно е, че върви винаги втори. Няма значение кой от нас води по пътеката, той е втори.

# 419
  • София
Да прощавате с тая котешка тематика, сигурно е супер досадно. Много ми е трудно да се удържа да не говоря за котки и за цимент. Ако можех да избирам, бих предпочела дискусиите за цимент, че съм малко по-запозната. Но тъй като тогава бих си говорила сама, периодично заговарям за котки. 😆
Tasia и Zazu, но вие имате котки близнаци! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт