Ваканцията след ОСМИ клас - част 6!

• 25 919
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • sofia
Набора има едни дънки и две долнища.... ако изреве, ще ходи да си купува. Читави обувки има само едни, другите се разпаднаха... ама ще видим ще трябват ли още Joy Още не е стигнал номера на брат си... има 2-3 чифта чисто нови кецове, които големият изобщо не е носил и няма и да носи.
На моите учителите само изпитват с камера и то не винаги.
Учебниците съм ги уговорила.

Да се почва, че да свърши.....

# 586
  • софия
Ако сега пак има ДО, децата, на които им предстои НВО, ще са първият випуск изкарал 5., 6. и 7. клас ДО. Това е ненормално.
Ох, звучи отвратително и потвърждаващо споделеното от ред преди страници.

# 587
  • Пловдив
Ако сега пак има ДО, децата, на които им предстои НВО, ще са първият випуск изкарал 5., 6. и 7. клас ДО. Това е ненормално.
Ох, звучи отвратително и потвърждаващо споделеното от ред преди страници.
Жабата  я свариха, ама във всички аспекти на живота... Обаче, за децата е престъпление. Безотговорност и гротеска. За всичко друго се примирявам, но тук просто съм полудяла. И никой не иска нито протести, нито нищо, и за това смеят да се гаврят с децата. НВО е само върха на айсберга. Просто никой не мисли 2 хода напред. След 2 месеца вирус ще има. След 2 госини вирус ще има. След 20 години вирус ще има. Ще учат вечно ДО, защото ще се промени какво???
Бисе, жива и здрава да е Моника! Много щастие и да сбъдва мечтите си с лекота!

# 588
  • Между гори и планини
А какво правите с хубавите омалели дрехи? Миналата година дадох на една циганка толкова много и хубави дрехи, ние пазаруваме предимно от Н&М. Сега някак си ми се свидят. Само солниците на анцузи са захабени и за боклук. Но якета, панталони, дънки, ей така си умаляха. Ако някоя майка не се обижда и има син 170-175см , размер 30, 31 да ми пише да ѝ пратя почти неносени дрехи. Скоро ще се прави ревизия.

# 589
  • у дома
Аз давам на познати и приятели тези,които са като нови,носила съм и в детски дом и в БЧК,но преди години,сега не знам дали приемат.
В Пепко има супер пижами-летните са по 10 лв,моето напираше да си и излиза навън с тениската-толкова му харесваше-ще погледна там и за зимна.

# 590
  • Между гори и планини
Аз преди във Варна давах на съседката с две малки момчета. Тук няма на кого. Ето, панталоните които купих февруари вече са къси, дръпнал е 10см за по- малко от година. Добре че краката му спряха да растат. Иначе щеше да ходи с плавници 🤪

# 591
Дали присъствено или ДО няма значение, дрехи за хладно време няма изобщо, та пазарът няма да ни се размине. Пижами не носи от 2-3 години. Спи само по боксерки, в краен случай слага и потник.
Дрехите от големия, които стават за носене, прехвърлям на малкия. От малкия давам на 2-3 познати деца. Ако е нещо унисекс - някои анцузи, полари, якета - на племенничките ми.

# 592
  • София
Аз от години ползвам контейнерите на БЧК.
Надявам се дрехите да стигат по предназначение. То и с тая текуща бежанска криза кой знае колко хора пак ще са в нужда. 😐

# 593
  • Между гори и планини
Намери се желаещ. Сори, но сирийци и афганистанци не искам да обличам.

# 594
  • София
Моята кипра, след като премина периода на ххl дрехите, сега пазарува наново всичко. Независимо дали е ПО или ДО тя излиза непрекъснато. Така че подозирам, че септември предстои пазар. Училищата може и да са затворени, но кафета и ресторанти-не. Все ще има къде да си ги носи. Пък и на АЕ пак ще ходи и на плуване. Дано поне там да са присъствено.

# 595
Пак тя, и при нас ситуацията е същата. На училище или не, социални контакти ще има, нови дрехи също. Ако ще и една микрочастица живец да дават новите дрехи, купуват се с мисълта, че ще се срещат с приятели, ще излизат, ще се забавляват. Ще има къде да се носят. Така е било  досега, така плануваме да продължи. Друг е въпроса, че плановете понякога се провалят, но пък имам резервен.

# 596
  • София
Добре де, как го мислят децата да са ДО, а заведенията да работят? Нали щяха последни да затварят училищата? Никой ли не се бунтува? Къде са разни сдружения и други подобни? Много се ядосвам на този двоен стандарт. И както каза някой, на моя седмокласник това ще му трета ненормална година, както и за всички други де.

Много обичам 15 септември.

Дрехи купуваме редовно, че и моята не се спира с излизанията.
Омалелите дрехи давам на приятелски деца. Моите, предимно малкия, също получават такива и ги носят.

# 597
  • София
От днес има пак групировка срещу ДО, с доста сериозни имена/ организации вътре. Ще видим какво ще излезе. Ох просто.

# 598
  • Sofia
Дали са ПО или ДО, при девойките няма значение - дрехи се купуват:)

# 599
  • Някъде в Европа...
Дрехи и маратонки няма да купувам. Предвидих ситуацията и от Анталия си напазарувахме доволно от всичко - чорапи, бельо, анцузи, суитчери - по-тънки, по-дебели, долнища, маратонки няколко чифта, при това на много изгодни цени. Бях тръгнала с 2 големи куфара, само единия с нашия багаж и то полупразен, другият абсолютно празен. Върнахме се с двата пълни до пръсване (едвам ги закопчах; бяха ли поискали да ги отворя на границата, едва ли щях повече да ги затворя), че и две раници допълнително..😃

Общи условия

Активация на акаунт