Ваканцията след ОСМИ клас - част 6!

• 25 607
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Didia, ако смяташ, че 20 години са много да се изкачиш от стажант до зам.-главен редактор - бъркаш. Все пак говорим за нормалното кариерно развитие - стажант, репортер, редактор, отговорен редактор, зам.-главен редактор. А не за хора, които имат протекции.
               Никой не оспорва нормалното кариерно развитие.Аз говорих за ненормалното! Свидетели сме на такова във всички сфери.При това ,ако си чела внимателно,децата ми работят в медии и много добре знам през какво минават до достигане на определена позиция и как други стъпват там без грам труд.И в момента дъщерята е бясна ,защото има редактори ,които са и съсипали нервите с некадърност и мързел.Решили са,че отиват не работа да вършат,а да висят на плажа.За тези почти три месеца не е имала грам почивка за да коригира и върши работата на тези,за които аз говорех ,защото както сама казва тя - ме е срам да пусна такъв материал.Няма да коментирам когато види крайния резултат и той не е това,което се очаква и отново някой го е окепазил.Милион пъти съм пилила да не се ядосва за подобни неща и в резултат получавам обвинение ,че "ти си ни научила така".
               Относно водещите и говорителите - отдавна не е така и в много голяма част те сами си вършат работата.През соца говорителките бяха само говорещи красавици.Сега не са само четящи или водещи.Естествено е ,че работят в екип и даже в момента на предаване слушалката им е в ухото,но това не значи ,че не взимат участие в изготвянето на предаването.

Доня разби ме с твоите кошници домати.Направо се окапах и ми върна спомени за времето когато такива селски домати бяха основното ми ястие почти месец!

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 09:34 от Didia

# 61
  • София
Не съм чела, но бързам още сутринта да напиша нещо За ФЕГ
Скрит текст:
Снощи разговарях надълго и нашироко с Митко за предстоящата учебна година, за евентуалното ДО във ФЕГ и му споделих за писмото, което сътворих. За съжаление той вече е на етап, че му е все тая как ще учи - ДО или ПО и е категорично против да пращам това писмо. Според него ще си направят това, което са си решили. Подозирах, че така ще реагира и мислих да не му казвам, но прецених, че не е честно спрямо него и то за нещо, което го вълнува. Още повече, че както съм казвала често говорим като големи хора и споделя с мен. Така че аз ще се съобразя с неговото мнение и няма да поема организацията по това писмо. Още повече, че може би не трябва да се споделя и във фейсбук групата, където се оказа, че членове са освен родители и някои учители, както и деца. А тук сме една шепа хора. Аз поне нямам никакви контакти с родителите от неговия клас. Познавам две майки само. Така че момичета ако искате го използвайте текста, но аз няма да го изпратя.

Сега ще се върна да чета.

# 62
  • sofia
Слънчева, страхотни снимки!
Тази сутрин студ, бре! Един хладен ветрец се раздухал.

Завърших ФЖМК, само че връзки с обществеността. Още втори-трети курс реших, че тая работа не е за мен и просто си доучих. За много кратко се сблъсках със свинщина в някаква медия, отделно впечатления от разни конкурси и направо се отвратих.

Моите вчера бяха сварили сладкото от сини сливи, днес имат задача да смелят трите кофи домати, които набраха снощи.

# 63
  • sofia
Vesi1,тези ти впечатления, лично според мен, са валидни за всяка сфера. Може би само в изкуството не можеш да забраниш на хората да оценят таланта. Но пък като каниш за сериали или други продукции едни и същи хора, някои не са и актьори, а прекрасни млади таланти вегетират по провинциалните театри...Незнам как е устроена нашата нация, но плявата е все на повърхността. Откровено има хора, чието мото при възпитанието е, ако ти затворят всички врати, влизай през прозореца.
  За да не съм съвсем минорна, Господ много е дал на тази страна
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 10:09 от googlish

# 64
  • София
Моите вчера бяха сварили сладкото от сини сливи, днес имат задача да смелят трите кофи домати, които набраха снощи.
vesi1, това децата ли?

# 65
  • София
Я да питам – моят като иска да е коментатор на футболни мачове „говореща глава” ли ще е ?
И аз малко обидена на Аманда. От два месеца съм на режим уж за отслабване за лятото и се мъча като грешен дявол, а тя чак сега да сподели, че се отслабвало само със спане! Обаче аз много не спя и затова явно съм пухкава, не че много ям.

# 66
  • у дома...
Ани иска да е репортер. Международен ако може. Или да прави предавания от рода на "Ничия земя". До преди година, две, искаше да работи в "На кафе". Вече иска да се занимава със сериозни неща.

# 67
По-добре в "Ничия земя" 😁

# 68
  • София
Я да питам – моят като иска да е коментатор на футболни мачове „говореща глава” ли ще е ?

Не, защото, за да си добър коментатор трябва да знаеш много.

# 69
  • София

Оооо, футболна енциклопедия е. Обаче за това май и той трябва да учи журналистика Simple Smile

# 70
  • у дома...
Ако постигне поне 1/3 от целите си, банкет ще вдигна.
Плановете ѝ са велики. Образование първо - тук и в Испания. Деца - след 30. А аз само ѝ се радвам, щото знам съдбата какви ги върши.

В резюме идеята и сценариите на МОН за учебната година - https://www.facebook.com/1557953497816581/photos/a.1565320750413 … /2976816852596898

Нищо ново под слънцето.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 12:36 от Просто_майка

# 71
  • Някъде в Европа...

Оооо, футболна енциклопедия е. Обаче за това май и той трябва да учи журналистика Simple Smile
На племенника също това му е мечтата - да учи спортна журналистика и да коментира футболни мачове. След като му бе прекъсната футболната кариера заради травма, в това му е утехата. И той е енциклопедия, особено за английски футбол...

# 72
Не мога да ви догоня бре момичета😄😄😄
Писали сте здраво😄 За тоз домат на Доня душа давам. То чак сладнее на снимката. Само буца сирене и топъл “леб” му трябват за другарчета.
Оня ден се вторачих в календара и установих, че след месец циркът с учебната година започва отново. Хич не ми се ще. Като мигване минава това лято😞

P.S. Земята вика Бисерка… Бисе, преми, че го изпявам на 4 октави;
БИСЕЕЕЕЕЕЕ, върни сЕЕЕЕЕ!❤

# 73
  • София
... и маслинова паста Blush
О Бисе, върнииииии се Hug.

# 74
Ха ха ха Zazu,
Вече сме дует😄😄😄

... и маслинова паста Blush
О Бисе, върнииииии се Hug.

Общи условия